Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S לכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון. דיברתי כרגע עם I-DIGITAL. ביום ראשון המכשיר מגיע לסניפים שלהם . המחירים זהים למה שהעלתי בכתבה 3600 ומשהו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החל מראשון הקרוב מגיע לסניפי איידיגיטל . המחיר באילת זול יותר ב-500 שקל מהמחיר בשאר האיזורים. יש אפשרות לקנות ולהזמין משלוח מאילת ? יש דרך יותר פרקטית ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עד כמה שאני יודע לא ניתן לעשות משלוחים מסניפים של רשתות מאילת.

כאילו ניתן, אבל אז אתה תשלם גם את המע"מ ואז פשוט יצא לך מחיר רגיל + משלוח מאילת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בטח, כדי שאנשים לא יוכלו להתחכם. לפני שנה-שנתיים גם עם מחיר הדלק זה עוד היה משתלם, אבל עכשיו כבר אין הבדל :\

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הכוונה הייתה לשילוח מקצועי ולא חבר שקונה באילת ומביא לך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מי שרוצה מכשיר מאילת מוזמן ליצור עימי קשר.

לפני חצי שנה קניתי לשני חברים גאלאקסי s4 ופשוט שלחתי להם חבילה ב-40 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הכוונה הייתה לשילוח מקצועי ולא חבר שקונה באילת ומביא לך

אם זה שילוח, אתה לא יכול לדבר איתם שיקנו (כביכול) את המכשיר עבורך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה יכול, אתה יכול גם להזמין למשל מ-KSP ולשלם באינטרנט וחברת השילוח רק תאסוף עבורך.

אבל חברות השילוח עד כמה שאני יודע לא מתעסקות עם מקרים כאלה, וראיתי מקרים שבהם חברת השילוח ביקשה את עלות המע"מ + תוספת.

מן הסתם זה לא משתלם שכן ברשתות אתה תשלם בשאר הארץ רק את תוספת המע"מ ולא תתעסק עם שילוח ותקלות, ובחנויות שאינן רשתות בד"כ המחיר באילת לא יותר זול משמעותית אם בכלל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מי שרוצה מכשיר מאילת מוזמן ליצור עימי קשר.

לפני חצי שנה קניתי לשני חברים גאלאקסי s4 ופשוט שלחתי להם חבילה ב-40 שקלים.

לקחתי לתשומת ליבי . יש סיכוי שאני אצטרך גם 5S וגם S4 . תודה בינתיים.

פורסם

שימו לב רבותי שבזמן שהאייפון 5 יצא, רמי לוי ( ואולי עוד כמה) עשו יבוא מקביל למכשיר מערב הסעודית.

מה רע ? יש דברים שלא ממומשים במכשיר , כמו למשל FaceTime ( שכנראה אסור מסיבות קנאות דתית מוסלמית או משהו).

לא האמנתי עד שהחזקתי מכשיר כזה ביד.

לזכור לבדוק את המודל של המכשיר, שמעיד לאיזה שוק הוא מיועד ( בישראל המודל מסתיים ב hb)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לגבי הזמנה מאילת

-אין אפשרות להזמין ושישלחו לך בדואר בגלל כל העניין של המע"מ.

-אין אפשרות בגלל זה גם לתת כרטיס אשראי טלפונית, הכרטיס חייב להמצא בחנות באופן פיזי.

-באייבורי ו-KSP באילת, חייב להציג תעודת זהות, כיוון שהם מגבילים לסוג מוצר אחד בשנה (תושב אילת זה שני מוצרים מאותו סוג בשנה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לגבי הזמנה מאילת

-אין אפשרות להזמין ושישלחו לך בדואר בגלל כל העניין של המע"מ.

-אין אפשרות בגלל זה גם לתת כרטיס אשראי טלפונית, הכרטיס חייב להמצא בחנות באופן פיזי.

-באייבורי ו-KSP באילת, חייב להציג תעודת זהות, כיוון שהם מגבילים לסוג מוצר אחד בשנה (תושב אילת זה שני מוצרים מאותו סוג בשנה).

אז איך כן ניתן להזמין ? רשמת כמה הודעות למעלה לדבר איתך.

• תוכן חדש...