Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S לכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנכ"ל איידיגיטל: עד סוף השנה יהיה יבוא של איפונים דרכם.

וידיאו בכתבה מדקה 1:50

סוף השנה אוטוטו בפתח... :-P

מישהו יכול לחדש לי? התקשרתי לשירות לקוחות של idigital ובדיוק את התשובה שציפיתי לקבל קיבלתי "אנחנו לא יכולים למסור מידע לגבי זה כרגע" ... ממש שב"כ.

אורנג' מעניקים זיכוי של 850 שקלים על אייפון 4 ישן . אחרי חישוב זריז עלות של 5S חדש הוא 2700 שקלים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סוף השנה אוטוטו בפתח... :-P

מישהו יכול לחדש לי? התקשרתי לשירות לקוחות של idigital ובדיוק את התשובה שציפיתי לקבל קיבלתי "אנחנו לא יכולים למסור מידע לגבי זה כרגע" ... ממש שב"כ.

אורנג' מעניקים זיכוי של 850 שקלים על אייפון 4 ישן . אחרי חישוב זריז עלות של 5S חדש הוא 2700 שקלים.

עדכון - לגבי אורנג' הזיכוי מתבצע בחשבונית. לא טוב לי.

בדקתי גם בסלקום והזיכוי מתבצע רק על מכשיר שנקנה מהם.

בדקתי בפלאפון - הם נותנים זיכוי 800 שקלים על אייפון 4 אבל הפריסה היא לשישה תשלומים בלבד.

מה שאומר שמי שרוצה מכשיר ב-2700 שקלים בלי להתחייב לכלום יכול לפנות לפלאפון.

שאלתי את הנציגה איך זה הגיוני? הרי אין התחייבות אני יכול לקנות מהם את המכשיר ואחרי חודש לנייד ולשלם רק על המכשיר .

היא אמרה שאין עם זה בעיה :shock:

בכל מקרה בדקתי ביד 2 ואין הפרש גדול בין מה שמפורסם שם שזה בערך 900-1000 לבין הזיכוי של פלאפון.

כמובן שהם רוצים לבדוק את המכשיר ו-800 זה למכשיר "תקין" (אני מתאר לעצמי שכל שריטה תוריד את המחיר מטה , אז 800 זה מחיר אופטימלי) .

מה אתם אומרים ? שווה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

למתעניינים - הגיע 5S זהב, 32 גיגה לסלקום. לצערי הם לא מוכנים לטרייד אין, אז אני אוותר על התענוג שבשדרוג

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

צודק, צריך לקחת יותר.

מי שקונה אייפון בצבע זהב, לדעתי מגיע לו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
צודק, צריך לקחת יותר.

מי שקונה אייפון בצבע זהב, לדעתי מגיע לו.

+1 :)

פורסם

טוב נכנעתי לזחילה הבלתי אפשרית של אייפון 4 והתחדשתי לי ב5S לבן עם נגיעות אפור . :lol:

נתתי לפלאפון את האייפון 4 שלי וקיבלתי 800 שקלים עבורו. לא ממש משתלם אבל עדיף מכלום.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...