Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעה מחשידה למאזדה 6 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שיכול להיות שלוח WINWIN הלא מצליח מנסה למשוך אליו גולשים על ידי מודעות הזויות.

סתם נראה לי שזה המקרה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כל יום כמעט ניתן לראות שם מודעה הזוייה.

היום ראיתי האודי TT 2012 במחיר של 50K.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אכן מודעות הזויות, נתקלתי במשהו דומה (מרצדס מיד ראשונה עם נסועה נמוכה ומחיר נמוך באופן יוצא דופן) שבה מפרסם המודעה מעולם לא ענה לטלפון.

נראה כפרסומת עצמית (וקצת מפגרת) של האתר.

פורסם

האתר הזה כבר מזמן צריך לפשוט רגל לדעתי. לא חבל על השרת שהם מחזיקים? :)

הדבר היחיד שטוב באתר הזה, זה שאתה מקבל 10 פעמים גישה ללא תשלום למחירון לוי יצחק.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

לפי דעתי הוא לא מפסיד אבל גם חא מרוויח כל כך טוב. אני כמעט תבעתי אותם כי איכשהו פרסמו את הסיאט שלי באתר שנה אחרי שמכרתי ומחקתי את המודעה. שלחתי להם מייל דרך האתר שאם חא יסירו את המודעה עם המספר כי אצלי בחשבון אין אותה אני אתבע אותם. עוד באותו היום היא אוסרה. שיגעו אותי עם הטלפונים. :banghead:

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...