Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל לשים את האשפה הזאת שקראת לה שמן מנוע ברכב, בכסף הזה אתה קונה שמן לפי מפרט יצרן של KIXX שהוא יצרן השמן הרשמי של מנועי יונדאי וקיאה.

חשוב להקפיד על שמן מנוע איכותי ועל נוזלים וחלפים איכותיים בטיפול. המסנן אוויר עושה רושם של סיני.

לגבי הבדיקות שדני דין כל פעם נזעק לגביהן, אם כל המוסכים היו מקפידים על כל מה שאמרת רכבים היו לא בסוף יום מטיפול אלא ביום שלמחרת, אני לא מבין את הניסיון שלך לעשות את העבודות הפשוטות מורכבות.

תיארתי לעצמי שיגיעו תגובות על השמן והחלקים וזה בסדר גמור. אחת הסיבות שאני מישתמש בשמן הנל הוא כי אני פשוט מרוצה ממנו כבר שנים בכל הרכבים שיש שיש לי והיו לי. כנל גם לגבי פילטר האויר.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר החלקים קצת יקר.

פילטר שמן כזה לא צריך לעלות יותר מ30 ש"ח למקורי.

פלאגים גם כן צריכים לעלות 10 ש"ח לפלאג.

פילטר אוויר עולה 30 ש"ח.

שמן עולה 50 ש"ח. ונכנס בגטס נדמה 3L או 3.3L

חוץ מזה עבודה יפה, מתעודת בצורה טובה והיא מאוד קלילה בגטס. אני אישית מצליח להיכנס מתחת לגטס גם בלי להרים אותה כלל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
מחיר החלקים קצת יקר.

פילטר שמן כזה לא צריך לעלות יותר מ30 ש"ח למקורי.

פלאגים גם כן צריכים לעלות 10 ש"ח לפלאג.

פילטר אוויר עולה 30 ש"ח.

שמן עולה 50 ש"ח. ונכנס בגטס נדמה 3L או 3.3L

חוץ מזה עבודה יפה, מתעודת בצורה טובה והיא מאוד קלילה בגטס. אני אישית מצליח להיכנס מתחת לגטס גם בלי להרים אותה כלל.

אודה לך מאוד אם תתן לי את מספר הטלפון או הכתובת של חנות החלפים שמוכרת במחירים האלה את החלקים שצילמתי כי עוד כמה ימים יש לי לבצע את אותו הטיפול גם בגטס כך שאגש לקנות מהם. אפילו בפרטי אם לא נעים לך פה. תודה.

פורסם

לגבי הבדיקות שדני דין כל פעם נזעק לגביהן, אם כל המוסכים היו מקפידים על כל מה שאמרת רכבים היו לא בסוף יום מטיפול אלא ביום שלמחרת, אני לא מבין את הניסיון שלך לעשות את העבודות הפשוטות מורכבות.

קשקוש

זה עניין של חצי שעה עד שעה לבצע את כל הבדיקות בהתאם לרכב ומקבץ הבדיקות הנדרשות ועוד לבצע זאת בצורה יסודית

ברוב המקרים הלקוח בכלל לא שם לב שעושים אותם אפילו אם הוא מסתכל כי לפני שמורדים גלגלים כבר בודקים מיסבים וחופשי מתלה בזמן שהשמן יורד מעיפים מבט על הגחון ומכלליו והמתלים רצועות ועוד ויש עוד הרבה דברים שעושים על הדרך שמי לא מקצוען לא מבחין בכלל שעושים את זה

פורסם
קשקוש

זה עניין של חצי שעה עד שעה לבצע את כל הבדיקות בהתאם לרכב ומקבץ הבדיקות הנדרשות ועוד לבצע זאת בצורה יסודית

ברוב המקרים הלקוח בכלל לא שם לב שעושים אותם אפילו אם הוא מסתכל כי לפני שמורדים גלגלים כבר בודקים מיסבים וחופשי מתלה בזמן שהשמן יורד מעיפים מבט על הגחון ומכלליו והמתלים רצועות ועוד ויש עוד הרבה דברים שעושים על הדרך שמי לא מקצוען לא מבחין בכלל שעושים את זה

סלח לי לצער אותך אבל הלקוח לא שם לב שעושים את הדברים כי לא עושים אותם, ויגידו את זה גם המיקצוענים שפה. לא צריך להיות מיקצוען כדי להבחין בכך. אתה אולי ספציפית כבעל מיקצוע כן בודק את הדברים שציינת אבל שוב, מעולם לא ראיתי בדיקות שנעשות לצירים של דלתות, בדיקות חלודה וכדומה...

פורסם

תתפלא אבל אצלי במוסך יש מאריך מומנט יחודי לסגירת גלגלים לפי מומנט אצל כל מכונאי וזה סטנדרט אצל כל המוסכים של רנו ניסאן

פורסם
סלח לי חבוב אני עובד במוסכים יותר משלושים שנה ואומר לך שעושים אותם ואתה פשוט לא ער לזה כי אתה חובבןן

אני שם לב שאתה מייצג את המוסכים בגאווה רבה ואין לי שום בעיה עם זה אך את נקודת המבט של הלקוח אתה לא רואה וניתן לראות את זה דיי בולט בתגובות בשירשורים. לא סתם רוב הלקוחות שמגיעים היום למוסכים לא יוצאים מרוצים ומחפשים אלטרנטיבות אחרות ואני הכי שמח שבעולם שאני משמש כחלק מאלטרנטיבות אלה. גם אני עבדתי קצת במוסכים ומכיר אותם אולי קצת פחות ממך אבל טוב שכך. שוב, אתה לא יכול להגיד לבן אדם שאתה לא מכיר אישית חובבן כמו שאני לא אומר עליך חובבן כי אינני מכיר אותך אישית.

פורסם

החנות נקראת פרוחזאד ביצחק שדה, ממליץ לך לדבר עם מנחם הוא הכי קליל שם.. תריץ חיפוש על הפרסי בפורום, תמצא הרבה מידע עליהם.

בגדול הם שלושה אחים מאוד נחמדים והחנות מתנהלת כשוק שבד"כ רואים באיראן ;-)

חייבים להתמקח שם, תגיד להם שאתה חבר של אופיר עם הBMW.

הם יעשו לך את ההנחה הזאת יותר בקלות, זה הטלפון שלהם 035622602

אל תצפה למחירים בטלפון :-)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
החנות נקראת פרוחזאד ביצחק שדה, ממליץ לך לדבר עם מנחם הוא הכי קליל שם.. תריץ חיפוש על הפרסי בפורום, תמצא הרבה מידע עליהם.

בגדול הם שלושה אחים מאוד נחמדים והחנות מתנהלת כשוק שבד"כ רואים באיראן ;-)

חייבים להתמקח שם, תגיד להם שאתה חבר של אופיר עם הBMW.

הם יעשו לך את ההנחה הזאת יותר בקלות, זה הטלפון שלהם 035622602

אל תצפה למחירים בטלפון :-)

אחלה...

תודה רבה. :)

פורסם
אני שם לב שאתה מייצג את המוסכים בגאווה רבה ואין לי שום בעיה עם זה אך את נקודת המבט של הלקוח אתה לא רואה וניתן לראות את זה דיי בולט בתגובות בשירשורים. לא סתם רוב הלקוחות שמגיעים היום למוסכים לא יוצאים מרוצים ומחפשים אלטרנטיבות אחרות ואני הכי שמח שבעולם שאני משמש כחלק מאלטרנטיבות אלה. גם אני עבדתי קצת במוסכים ומכיר אותם אולי קצת פחות ממך אבל טוב שכך. שוב, אתה לא יכול להגיד לבן אדם שאתה לא מכיר אישית חובבן כמו שאני לא אומר עליך חובבן כי אינני מכיר אותך אישית.

הנה התחלנו רוב לקוחות רוב האנשים ורוב המוסכים כאשר אתה לא מכיר אפילו לא פרומיל מוסכים מכונאים ולקוחות אבל דיעה נחרצת יש לך או יותר נכון אתה אומר לבן אדם את דעתך רק לפי סיפור חשבונית או פרט זניח אחר וזה מבלי שתכיר את המוסך או מנהליו אבל על יכולת הסקנת המסקנות שלי עליך יש לך תלונות

אחרון חביב אני מקווה == אני לא מייצג את המוסכים אם כבר את המקצוע באופן כללי וכמובן את עצמי

פורסם

חברים, בבקשה!

מעכשיו רק תגובות עיניניות לנושא השירשור בלבד.

די עם הויקוח הזה שזולג משירשור לשירשור, וסתם מעמיס על הפורם.

או. קי, לא מסכימים ויש חלקוי דעות שכנראה במסגרת הפורום הזה לא נוכל ליישב וזה גם לא המטרה שלנו.

שמענו כבר מספר פעמים את הצדדים, כל אחד רואה את הדברים מנקודת המבט שלו וצודק בדרכו.

אני קורה שוב לכל החברים להיצמד לנושא השירשור ולכבד אחד את השני.

מכונאי חובב לא יכול להתחרות במכונאי מקצועי אבל המטרה של הפורום היא בין היתר גם לעודד עבודה עצמית, למטרה זו האתר נוצר לפני למעלה מ 10 שנים וזה לא הולך להשתנות.

הערות בונות תמיד יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...