Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה יוצא לי להוריד יותר ויותר סרטים /סדרות .

יוצא לי מצב שאני מוריד סרט והכתובית בגיבריש במקום בעיברית אני משתמש בתוכנת BS PLAER ניסיתי להוריד עוד כתוביות ,עדיין הכתוביות מופיעות בגיבריש .

עזרה ממישהו אני יוצא עוד שבועיים שלוש לאבטש ולא בא לי להיתקע בלי סרטים .

פורסם

בנוסף תבדוק שהגופן הוא במצב Script על Hebrew ולא על Western כמו ברוב המקרים.

right click -> subtitles -> primary -> subtitle properties -> font

ואז למטה יש לך את הסקריפט - תוודא שהוא על עברית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלפתי תוכנה שבא אני רואה סרטים, קניתי מחשב חדש אפילו ועדיין הכתוביות בגיבריש ,כאשר אני פותח את הקובץ הכתוביות מוצגות בגיבריש ,אני משנה בוורד לעיברית אך לא מצליח לשמור בפורמט SRT בשביל לראות בתוכנה אם הסרט מה עושים ?

פורסם
אני משנה בוורד לעיברית אך לא מצליח לשמור בפורמט SRT בשביל לראות בתוכנה אם הסרט מה עושים ?

אין צורך לשמור בפורמט SRT. אם שינית את הכתוב לעברית, שמור בפורמט TXT וודא כי הקידוד הינו Unicode.

לאחר שמירת הקובץ שנה את הסיומת לSRT וזה אמור לעבוד.

אני נתקל בתופעה זו גם כן עם מחשב שנרכש בארה"ב - איני יודע אם יש קשר לענין.

פורסם

אני ממליץ לך לנסות את הנגן VLC PLAYER, הוא מאוד פופולרי מכיוון שהוא תומך בהרבה מאוד סוגי קבצים והוא מאוד פשוט להבנה(לדעתי לפחות), מצליח לקרוא יפה סרטים וכתוביות והוא יחסית מהיר וקל משקל מבחינת הביצועים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...