Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טבלט עם מסך גדול - 13, 15 או יותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה.

מה שיש זה מחשב נייד שמתפרק והמסך שלו יכול לשמש טבלט אבל עם חלונות 8.

יש לאסוס בתכנון מחשב נייד עם מסך נשלף. המחשב עובד על חלונות 8 וכשהמסך נשלף הוא הופך לטבלט אנדרואיד, אבל זה רק בתכנון

פורסם

יש hybrid, מחשבים ניידים שאפשר גם להשתמש בהם כטאבלטים. באופן כללי זה לא כזה פופולרי, פשוט בגדלים האלו הם נעשים כבדים ומסורבלים מדי לשימוש כטאבלט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחיפוש באינטרנט מתברר שקיימים כאלו בחול.... החל מחברות מפורסמות שיוצאות בקרוב עם דגמי 12 וגם דגמים זולים בסביבות ה-250 דולר ...

משהו אולו בכל זאת מכיר כאלו בארץ ?

אני צריך שלא תהיה לו מקלדת וכן יהיה עם מסך מגע. בנוסף שיריץ אנדרואיד.

פורסם

תראה מה ראית בחו"ל, אני לא ראיתי ככזה דבר.

במחשבים ניידים זולים יש מערכת הפעלה google chrome שזה לא אנדרויאד.

מה שאני מכיר זה מחשבים ניידים עם WINDOWS 8 ומסך מגע שהמסך מתהפך לצד שני והופך לכאילו טבלט

אייל

פורסם

אני יכול להזמין מחו"ל אבל אני בהחלט מעדיף לרכוש מהארץ.

בנוסף חשבתי/קיוויתי שיהיה כאן משהו שכבר יסה מכשיר כזה או אחר ויכול לתת המלצה/העדפה .

• תוכן חדש...