Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2002-כדאי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר את הרכב יונדאי אקסנט 2002? האם הרכב הזה טוב? האם הוא שורד? הוא רואה מוסכים? אני אשמח לקבל מידע מכל מי שמכיר את הרכב, מכל מי שיש לו את הרכב הזה או שהיה לו את הרכב הזה. תודה

פורסם

בצבא נהגתי על אחת משנת 2004. בוא נגיד שזה לא היה תענוג. כל פנייה הרכב רוכן בצורה מוגזמת. הרכב ממש בלע את רוב השמן שהכניסו לו ( וזה כשהרכב מטופל כל 30000 במוסך מורשה)

מנוע ה 1.5 היה מאוד חלש והתיבה האוטומטית לא סייעה לשפר את המצב, ההגה רעד במהירות הגבוהה מ 100 קמש ובנוסף היה חסר כל תקשורת כך שממש התפללתי שכשאני אזיז אותו - גם הגלגלים ינועו.

בקיצור - ישנן אופציות עדיפות.

פורסם

בוא נתחיל מכך שמי שמטפל ביונדאי כל 30000 לא עושה לרכב טוב ומבקש צרות.

בתקציב של יונדאי שאני מתאר עד 20 אלף ניתן למצוא מכונית הרבה יותר טובות וחסכונית כגון: רנן מגאן,ניסן אלמרה ומאזדה לנטיס.

אולי תביא לנו רשימת הדרישות שלך וככה נתאים לך רכב מתאים.

פורסם

רנו מגאן יותר אמינה מיונדאי אקסנט? :roll:

לך תספר את זה לכל בעל מגאן דור ראשון עם גיר אוטומטי, רובם יבעטו בך.

מה אתה משווה לי בכלל יונדאי אקסנט בצבא שאף אחד לא התייחס אליה כמו שצריך, על בסיס יום יומי אנשים מתנהגים לרכבים האלו יותר גרוע מאשר לשקית זבל. מילא היית אומר לי רכב פרטי עם 150 אלף ק"מ.

אגב, בצבא אין בכלל יונדאי אקנסט 2002. רק מודלים של 2004-2005 נכנסו לשירות. (ויש עוד כאלו פה ושם במ"צ או בחלק מהיחידות). אחר כך עובדה שנלקחו רכבים כאלו בליסינג, והצבא לוקח עכשיו את הi25.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רנו מגאן יותר אמינה מיונדאי אקסנט? :roll:

לך תספר את זה לכל בעל מגאן דור ראשון עם גיר אוטומטי, רובם יבעטו בך.

מה אתה משווה לי בכלל יונדאי אקסנט בצבא שאף אחד לא התייחס אליה כמו שצריך, על בסיס יום יומי אנשים מתנהגים לרכבים האלו יותר גרוע מאשר לשקית זבל. מילא היית אומר לי רכב פרטי עם 150 אלף ק"מ.

אגב, בצבא אין בכלל יונדאי אקנסט 2002. רק מודלים של 2004-2005 נכנסו לשירות. (ויש עוד כאלו פה ושם במ"צ או בחלק מהיחידות). אחר כך עובדה שנלקחו רכבים כאלו בליסינג, והצבא לוקח עכשיו את הi25.

למה אתה מתעצבן?

לו הייתה קורא את כל ההודעה ולא ישר תוקף הייתה רואה שרשמתי לו שיביא את הדרישות שהוא צריך מהרכב יכול להיות שהוא יכול לנהוג על ידני.

שלושת הרכבים שנרשמו היו רק על קצה המזלג,ואישית לי נמאס מכל האנשים שדוחפים פה לקנות יונדאי גטס בתקציב מתחת ל20 אלף.

פורסם

את האמת שזה אחד הרכבים היותר אמינים שיש בתקציב, גטס זה רכב פשוט ואמין, זול לתחזוקה, אמנם צריכת הדלק מעט גבוהה אבל זה שווה את האמינות של הרכב, התחזוקה הזולה והפשוטה.

כנ"ל גם לאקסנט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב בלי יומרות, יכסח לך את הגב וסיוט לנהוג בו על בסיס יומיומי.

מצד שני, הוא זול והוא נוסע ובד"כ לא מתקלקל על בסיס קבוע ואין לו גם דברים מתוחכמים שיכולים להתקלקל סתם ככה באמצע החיים.

קח בחשבון שמדובר ברכב בן 12 בכ"ז, ותשתדל לקנות את זאת שבמצב הטוב ביותר. שיהיה לך בהצלחה.

• תוכן חדש...