Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את דעתכם המלומדת בקנייה מכירת רכב.

יש לי רכב שברולט אבאו שנת 2007, 106,000 ק"מ, יד שניה, ללא תאונות (אבל כן מספר שריטות כצפוי). הרכב בבעלותי 4 שנים פלוס, מצב תקין, מטופל, לא עשה בעיות מיוחדות למעט בלאי טבעי (הוחלפו צמיגים/מצבר,) ואני מרוצה אבל החלטתי שהגיע הזמן להתחדש.

אז 2 שאלות - מה המחיר הריאלי שאני יכולה לקבל בשוק (לא לדרוש,לקבל) - הבנתי שתמיד צריך להוריד מהמחירון. השאלה היא כמה? אלף? אלפיים? שלושת אלפים?.

ובאותו עניין כשאקנה רכב חדש, בהנחה שהרכב מצא חן בעיני ומבקשים ממני מחיר X, ברור לי שאני אמורה להתמקח - כמה בממוצע להתמקח?

אני יודעת שהשאלה קצת כללית כי טרם התחלתי לחפש רכב חדש, אבל צאו מתוך הנחה שאני מחפשת רכב קטן, מתאים לנסיעות עיר, מהסוג של פזו 107/פיקנטו ודומיהם, ושאין לי התאהבות ברכב מסוים בעיקר חשוב לי תמורה למחיר (זאת אומרת לשלם כמה שפחות על רכב הכי חדש שאפשר, עם מספר ק"מ סביר...)

פורסם

אין דבר כזה תמיד , כל מקרה לגופו.

אני יכול גם להגיד לך שיש רכבים מסויימים שנמכרים הרבה מעל המחירון ואנשים כמעט הולכים מכות עליהם.

(אבל לצערי כנראה ששברולט אבאו היא לא אחת מהם).

כמה להוריד זה תלוי במצב הרכב בכושר המיקוח שלך ושל הקונה וכמה אתה לחוץ למכור.

• תוכן חדש...