Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6 מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת הרכב הנ"ל ממודל 2009-2010, אשמח לכמה הבהרות:

1. האם יש הבדלים בין דגמי 2009 ל 2010? שינוי במנוע, בצורה משהו אחר?

2. איזה מהמנועים הבאים נחשב למוצלח מכל ההיצע של אאודי: 2000, 2800, 3000, 3200? (לא מעוניין בדיזל)

3. מה בענין הגיר? זה תמיד DSG במודלים האלו? יש בעיות כמו בסקודה סופרב עם הגיר?

4. תוספות - MMI, מה זה? חשוב? איזה תוספות חשוב שיהיו? QUATRO חשוב? דברים אחרים?

תודה רבה

פורסם

בסוף 2009 היה שינויים קוסמטיים קטנים לעומת תחילת 2009 , קסנון, פנסים קדמיים ואחוריים , גריל קדמי שונים .

המנועים של ה a6 רובם מוצלחים .. ה 2.0t מנוע מצוין , אם כי הוא טיפה חלש לרכב זה. מנוע 3.0t אפשר להמריא איתו לירח אם תרכיב כנפיים לאוטו ( שלדעתי הוא הכי מוצלח וחדיש בין כל המנועים האלה ) זה אותו מנוע ב A7 , q5 ,A6 החדשה .. מנוע 2.8 לא היה לי ניסיון איתו , וה 3.2 זולל דלק ברמות .

Mmi זאת מערכת המולטימידיה באודי , עוד לא ראיתי אודי A6 בלי זה , למיטב ידעתי מגיעה כסטנדרט.

Quatro זאת מערכת ההנעה הכפולה של אודי 4*4

לידיעתך, בסוף 2010 יצא הדגם החדש של ה A6 , שהמנועים המוצעים הם 2.0 ו 3.0 , טורבו שניהם .. כלומר ויתרו על ה 2.8 ו 3.2 ..

פורסם

תודה,

רק להבהיר - גם ב- 2009 ובתחילת 2010 ה-3 ליטר הוא טורבו? וה- 3.2 לא? אז מה היתרון, אם בכלל של ה- 3.2?

2 ליטר לא בא בחשבון, אם כבר רכב מנהלים, אז שיהיה מהיר.

עשיתי פעם טעות ורכשתי ב.מ.וו 520, 3 חודשים אח"כ החלפתי ל-530. הבדל של עולם ומלואו.

פורסם

ה 3.0 הוא תמיד טורבו .. 290 כ"ס, והרכב מגיע עם קוטרו וכל תוספת אפשרית, זה דגם הפרימיום של הסדרה .

ה 3.2 הוא מנוע אטמוספרי - ללא טורבו - גם קוטרו עם 256כ"ס , שזה מנוע ישן יחסית.

ה 2.8 הגיע עם שתי גרסאות, 190 כ"ס ו 220 כ"ס הנעה קדמית וקואטרו , בהתאמה.

ויש את ה 2.0t מגיע עם 211 כ"ס המוכר מכלל דגמי אודי. אם אתה לא מתכוון לטוס עם הרכב לירח (ראה הודעה קודמת ) , אז גם 2.0 מספיק , די זריז , אבל עדיין לא 3.0 .

פורסם

שוב תודה,

נראה לי שאני אלך על ה-3 ליטר טורבו.

אם הבנתי אותך נכון, לרכבים עם המנוע הזה תמיד יש את כל התוספות כך שאין מה לבדוק בענין תוספות.

כלומר כולם קוואטרו, גג, עור, MMI, מולטימדיה והכל?

פורסם

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן קודם ... כי ה 3.0 גם זולל לא מעט דלק .. ממוצע 7 קמ״ל אם אני לא טועה. בכ״ז 290 סוסים רעבים לדלק !!!

אודי A6 הוא רכב מנהלים פרימיום .. וצ׳מפיון מכרו את הרכב די מצויד גם בגרסת הבסיס שלו ( למעט גרסת הליסינג/ השכרה שהגיעה אפילו בלי מושבי עור או גג נפתח - תיזהר שלא ליפול על אחת מאלו והן בד״כ עם מנוע 2.0t )

ממליץ לך לעשות חיפוש יותר מעמיק, כי הבעיה של האודי והדגם הזה ספיציפית הוא ירידת הערך שלו שהיא כ 20% בשנה , והם נמכרים מתחת למחירון בהרבה.

לגבי תיבת ההילוכים ... אין לי מושג האמת , חכה לחכמים ממני שיגידו לך ...

• תוכן חדש...