Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי האמת, אני רוצה שמישהו יקח את המחשב שלי שאפשר לקרוא על מעלליו פה ופה.

בגדול, אני רוצה שמישהו יקח אותו אליו, ישחק איתו, יריץ עליו מה שהוא רוצה וינסה להבין מה קורה. מעדיף במאיזור השרון והמרכז, אבל גם טיפה צפונה סבבה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אנסה לעזור לך,

אני צריך דגם מדוייק- יש תוכנות שיעשו לך העתק הדבק,

בנוגע לOC שציינת- נא פרט את כל הפרמטרים שהגדרת (אם עשיתה ידני) או האם עשיתה במצב האוטומטי?

לא הבנתי אם יש לך דיסק קשית של WD או סיגייט?

הזכרת גם את הכבל של הSATA שהוא רופף- המלצה חמה שתעיף אותו ותיקח קבל איכותי עם קליפס שממש נינעל על החיבור - היו לי כבלים כאלה שכל פעם דפקו לי ריסטים שהמחשב זז וכו'.

אם זו בעיית HDD אתה יוצא בזול- או שתיקנה 2TB חדש שגם ישרת אותך לעתיד או שתיתפנק ב128GB SSD באותו מחיר ותשדרג משמעותית את חווית השימוש לך.

צריך להתחיל בבידוד הגורמים ולימצוא את הבעיה-אשמח אם תוכל לתת את הפרטים הרלוונטיים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני טכנאי מחשבים מפ"ת, אם תרצה אוכל להעיף מבט.

למרות שכמו שרשמתי לך, בסבירות גבוהה שמדובר בבעיית דיסק קשיח, בזמנו התעקשת לבדוק כל חלק וחלק במחשב מלבד הדיסק.

אם אתה יודע להחליף לבד דיסק קשיח, אתה לא צריך טכנאי בכלל.

תחליף דיסק + התקנה מחדש (או שכפול מהדיסק הקיים) ובסבירות גבוהה פתרת לך את הבעייה.

אם אני מקבל מחשב עם תיאור הבעיה הזאת, הדיסק הקשיח יהיה הדבר הראשון שאבדוק.

פורסם

+1.

אבל אם אתה קונה דיסק חדש אז על תשאיר את הישן במחשב כי גישה אליו גם תוכל להביא לך את אותם הבעיות במידה והוא אכן תקול.

אין אחריות על הדיסק?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה הדגם של הכונן הקשיח?

חפש לו עדכוני קושחה וברר מה הם מתקנים, יתכן שהבעיה שלך כלולה.

גיבוי לפני כמובן.

בזמנו קניתי כרטיס מסך של ספייר שהיה קופא במשחקים כבדים בלבד

בגלל שהיה מגיע למהירות שעון גבוהה.

עדכון ביוס (לביוס של הכרטיס מסך לא של המחשב) פתר את הבעיה.

פורסם

אני אקפוץ היום לקנות הארד דיסק, הבעיה שאין לי מושג איך לעשות גוסט לכל התוכנות שלי, וממש אין לי רצון לשחזר אותן אחת אחת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אם יש לך מישהו שיכול להקפיץ אותו לירושלים או מודיעין, יש לי המלצה בשבילך.

אשמח לקבל את שם הטכנאי הירושלמי.

תודה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אשמח לקבל את שם הטכנאי הירושלמי.

כנ"ל.

המעבדה נקראת "מאסטרהוד", טל: 02-6506001.

הבעלים (עוז) איש טכני, חובב מוטוריקה ואלפיסט לשעבר, אחד משלנו.

יש לו כמה לקוחות מרוצים מ-CF ומהפורום השכן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=459909

אם לא זמין בטלפון, עדכנו אותי בה"פ ואבקש ממנו שיחזור אליכם.

• תוכן חדש...