Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי TOYO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שידוע לכם התבלטתי לגבי קניית צמיג טויו לרכב שלי (פונטיאק סולסטיס) 245.40.18

לפני זה הרכב נהנה מרבעיית GOOD YEAR EAGLE 1 צמיג ראן פלט של 1590 שקל .

אני יכול להגיד לכם דבר אחד אין תמורה יותר טובה לכסף מאשר הטויו , הורכבו על הרכב T1 SPORT והרכב דבוק לי לכביש

הצמיג לא רועש , נוסע יותר ממעולה על רטוב , ולא נופל מאחלה צמיג של 1000 שקל ומעלה.

אז תקומו ותקידו שהשחיקה שלו מוקדמת מהרגיל , אני אישית מעדיף להחליף לרביעיית טויו כל שנתיים מאשר לGOOD YEAR כל 4.

בנוסף לרביעייה על הרכב שלי , בלאנד קרוזר 2012 שלנו הBRIDGETON שבקו חיים כבר לפני כחודש , רצינו לשים את אותו הצמיג שמגיע מהחברה , לאחר קריאה קצרה באינטרנט המליצו לנו על TOYO COUNTRY HT, שעולים כ180 שקל פחות מהבריג'סטון.

אבא שלי התעקש על מקורי אני התעקשתי על טויו , לבסוף אני חייב להגיד לכם שהטויו גם על רכבי השטח יותר ממעולים ושווים את התמורה הרכב יציב יותר בפניות , שקט יותר , ואם אבא שלי ה"עתיק" טוען להרגשה טובה יותר אז ההרגשה ניכרת מאוד.

לכל המתלבטים בניכם זה רק המלצה אישית שלי , אני מאוד מרוצה מהחברה מהעלות וממה שהיא מציעה .

ואחרי שהייתי חסיד של חברות גדולות מישלין גוד ייר ברידג'סטון וכולי,אני יכול להגיד לכם שהם לא נופלים מהם בשום צורה ועומדים יפה בין השמות האלה והם במגמת עלייה מטורפת.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

עיקר הביקורת על ה-T1R נובעת מתפקודו לאחר כמה קילומטרים, כ-10000 לערך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ידידי המר"ן, אין ספק בכלל שאתה עילוי בצמיגים.

התייעצת שלשום, קנית אתמול, נסעת בטח כבר איזה מאה ק"מ, כמעט שכבר קילפת את שכבת המגן של הצמיג ואתה כבר יוצא בהצהרות חדמשמעיות.

כבוד!

הכי שמחתי לשמוע שהם

"יותר ממעולים על רטוב"

,כנראה שגם אצלכם העירייה משקה בטירוף, בחירות וזה...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

התייעצת שלשום, קנית אתמול, נסעת בטח כבר איזה מאה ק"מ, כמעט שכבר קילפת את שכבת המגן של הצמיג ואתה כבר יוצא בהצהרות חדמשמעיות.

כבוד!

הכי שמחתי לשמוע שהם

"יותר ממעולים על רטוב"

דבר ראשון ידעתי שהעקיצות יגיעו , איך לא אתם אוהבים את זה.

היה לי T1R על מאזדה 6 כ15 אלף קילומטרים הT1 ספורט זה אותה גברת בשינוי אדרת

על הג'יפ יש לי תצמיגים מעל 4 אלף קילומטר,לידיעתך כן יש מקומות רטובים באיזור שלי.

רוצים להכנס לעוד פינות או לתת חוות דעת נורמלית?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

כבוד!

הכי שמחתי לשמוע שהם

"יותר ממעולים על רטוב"

בדיוק תגובות מהסוג הנ"ל לא עושות חשק להגיב בפורומים ישראליים.... וסליחה שאני מתפלצן כאן.

לעיקרו של עניין, מניסיון של שנתיים עם ה-T1R דעתי שונה מהותית משלך - אצלי הם ישבו במידה 16 על 406COUPE ולאחר כשנה התחילו להרעיש בצורה יוצאת דופן .

לאחר בדיקה מעמיקה יותר עם חבר שמבין קצת יותר ממני בצמיגים, נתגלה אף כי הזוג האחורי קיבל "קוביות" כנראה כתוצאה מהמתלים הקשיחים ברכב המדובר...

מיותר לציין שאני ממש לא ממליץ עליהם , גם האחיזה שלהם על רטוב לאחר קיץ בודד של שימוש הייתה ממש לא לעניין.

אני לפחות החלפתי לרביעיית דאנלופ DZ101 ומהם - אני ממש מרוצה.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם
בדיוק תגובות מהסוג הנ"ל לא עושות חשק להגיב בפורומים ישראליים.... וסליחה שאני מתפלצן כאן.

לעיקרו של עניין, מניסיון של שנתיים עם ה-T1R דעתי שונה מהותית משלך - אצלי הם ישבו במידה 16 על 406COUPE ולאחר כשנה התחילו להרעיש בצורה יוצאת דופן .

לאחר בדיקה מעמיקה יותר עם חבר שמבין קצת יותר ממני בצמיגים, נתגלה אף כי הזוג האחורי קיבל "קוביות" כנראה כתוצאה מהמתלים הקשיחים ברכב המדובר...

מיותר לציין שאני ממש לא ממליץ עליהם , גם האחיזה שלהם על רטוב לאחר קיץ בודד של שימוש הייתה ממש לא לעניין.

אני לפחות החלפתי לרביעיית דאנלופ DZ101 ומהם - אני ממש מרוצה.

אני יגיד לך את האמת לצמיג הזה יש דעות קיצוניות לצד אחד ולצד השני , אין אמצע .

בכל אופן סתם מסקרנות הדאנלופ עלו בכמה יותר? אם בכלל ....

פורסם
אני יגיד לך את האמת לצמיג הזה יש דעות קיצוניות לצד אחד ולצד השני , אין אמצע .

בכל אופן סתם מסקרנות הדאנלופ עלו בכמה יותר? אם בכלל ....

אותו מחיר בדיוק לאותה מידה.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

חכה חודש-חודשיים-תלוי כמה אתה נוהג ואיך,ואז נדבר שוב..

צמיג למי שנוהג הארדקור הוא לא,ולא יעזור מה תגיד.

ויש לי ניסיון של אלפי ק״מ עם הצמיג הזה בנהיגה ספורטיבית.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
כפי שידוע לכם התבלטתי לגבי קניית צמיג טויו לרכב שלי (פונטיאק סולסטיס) 245.40.18

לפני זה הרכב נהנה מרבעיית GOOD YEAR EAGLE 1 צמיג ראן פלט של 1590 שקל .

אני יכול להגיד לכם דבר אחד אין תמורה יותר טובה לכסף מאשר הטויו , הורכבו על הרכב T1 SPORT והרכב דבוק לי לכביש

הצמיג לא רועש , נוסע יותר ממעולה על רטוב , ולא נופל מאחלה צמיג של 1000 שקל ומעלה.

אז תקומו ותקידו שהשחיקה שלו מוקדמת מהרגיל , אני אישית מעדיף להחליף לרביעיית טויו כל שנתיים מאשר לGOOD YEAR כל 4.

בנוסף לרביעייה על הרכב שלי , בלאנד קרוזר 2012 שלנו הBRIDGETON שבקו חיים כבר לפני כחודש , רצינו לשים את אותו הצמיג שמגיע מהחברה , לאחר קריאה קצרה באינטרנט המליצו לנו על TOYO COUNTRY HT, שעולים כ180 שקל פחות מהבריג'סטון.

אבא שלי התעקש על מקורי אני התעקשתי על טויו , לבסוף אני חייב להגיד לכם שהטויו גם על רכבי השטח יותר ממעולים ושווים את התמורה הרכב יציב יותר בפניות , שקט יותר , ואם אבא שלי ה"עתיק" טוען להרגשה טובה יותר אז ההרגשה ניכרת מאוד.

לכל המתלבטים בניכם זה רק המלצה אישית שלי , אני מאוד מרוצה מהחברה מהעלות וממה שהיא מציעה .

ואחרי שהייתי חסיד של חברות גדולות מישלין גוד ייר ברידג'סטון וכולי,אני יכול להגיד לכם שהם לא נופלים מהם בשום צורה ועומדים יפה בין השמות האלה והם במגמת עלייה מטורפת.

הגומי של צמיגי טויו נחות מאד וכמעט כל פנצר הוא טוטאל לוס של הצמיג. ראו הוזארתם.

• תוכן חדש...