Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות מול מוכר באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי שעון אוטומטי(ללא סוללה נטען ע'יי תנועת היד) באיביי בעלות של מאה ומשהו ש"ח כולל המשלוח.

למרות כל החגים והכל המשלוח הגיע בזמן סביר, השעון היה חדש דנד"ש.

את השעון אני עונד כל יום (מעל 12 שעות) ומוריד אותו לפני השינה.

בבוקר -(לאחר כ7 שעות שהשעון לא היה על היד) באופן לא ברור השעון לא עובד, ויש "להטעינו שוב"

פניתי למוכר אם הטענה הזו, הוא יצא אחלה גבר שבעולם וישר הציע לזכות אותי, או לשלוח אחד חדש (לפי בקשתי)

ת'כלס פתרון נהדר לכל הדעות, אבל גם ככה לא מתים על הישראלים באיביי. ומכיוון שאני לא כזה מבין גדול בשעונים

במיוחד אוטומטיים, החלטתי לבקש מהמוכר הארכה של מספר ימים לפני שהוא מזכה אותי, מי יודע אולי תוך מספר הבעיה תפתר מעצמה. (יש לציין כשהשעון על היד הוא עובד ללא דופי)

אך רצה הגורל והבעיה לא נפתרה, אחרי ענידה של מעל 12 שעות. אם השעון לא על היד למשך של כ7-8 שעות (אולי אפילו פחות) הוא עוצר.

האם הדבר תקין?

מה אתם היתם עושים?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נראה לי שמדובר בפגם ייצור, ולכן לא הייתי מבקש זיכוי.

פשוט מדובר בשעון לא כ"כ איכותי, וטעינה מקסימלית בו לא מספיקה ללילה שלם.

לקרוב משפחה שלי יש זיוף של HUBLOT, גם אוטומטי.

השעון לא נגד מים, והוא לא נכנס איתו למקלחת.

השעון לא מצליח להחזיק מעמד פועל עד סוף המקלחת, ובכל פעם הוא נותן למישהו אחר מבני המשפחה לענוד אותו/לשחק איתו עד שייצא.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני לא מבין גדול בשעונים. יש לי גם שעון כזה וגם הוא נעצר אחרי כמה שעות. השעון מוגבל בכמות האנרגיה שהוא יכול לאצור (בין אם זה קפיץ שנמתח או קבל שנטען) ולכן גם אם תשאיר אותו על היד יומיים, הוא יעצר כמה שעות אחרי שיוסר.

:turn-l:
פורסם

מה אתם היתם עושים?

קח את הזיכוי ותן לו משוב חיובי כולל תיאור מילולי חיובי, משהו בסגנון של "honest seller refunded problem item without argument".

דני

פורסם

חוטף את השרשור:

הזמנתי לפני יותר מחודש פריט אלקטרוניקה קטן מהונגקונג בעלות של 30 שקל. עדיין לא הגיע למרות שהמוכר טוען שנשלח יום אחרי ההזמנה. הכסף לא כזה מעניין, אבל אני רוצה את הפריט. הבנתי שעד 45 יום אפשר לפתוח case. השאלה היא - מה אתם מציעים לעשות ומה הגיוני לדרוש מהמוכר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קח את הזיכוי ותן לו משוב חיובי כולל תיאור מילולי חיובי, משהו בסגנון של "honest seller refunded problem item without argument".

דני

זה גזל.

אני אשמח לשמוע עוד דעות.

ברור שהשעון לא אמור לעבוד לנצח ללא תנועה. אבל ראבאק הוא נטען יום שלם זה באמת נומרלי שיעצר אחרי 7-8 שעות ללא תנועה? או שנפלתי על לימון?

אם למישהו יש כאן ניסיון עם שעון אוטומטי זול. אשמח לשמוע את עצתו.

פורסם
חוטף את השרשור:

הזמנתי לפני יותר מחודש פריט אלקטרוניקה קטן מהונגקונג בעלות של 30 שקל. עדיין לא הגיע למרות שהמוכר טוען שנשלח יום אחרי ההזמנה. הכסף לא כזה מעניין, אבל אני רוצה את הפריט. הבנתי שעד 45 יום אפשר לפתוח case. השאלה היא - מה אתם מציעים לעשות ומה הגיוני לדרוש מהמוכר?

גם המוכר וגם אתה תלויים בחסדי חברות המשלוח.

צור קשר עם המוכר מספר ימים לפני תום 45 הימים של הקייס. תסביר לו שעדיין לא הגיע.

סביר להניח שהוא יציע לך שליחה מחדש/החזר כספי.

אם תבחר בשליחה מחדש והמוצר לא יגיע, הלך הכסף ואין מוצר. תצטרך לקנות שוב מכספך את המוצר.

לכן תגיד לו שיבצע החזר כספי ושאתה תקנה שוב את המוצר. כך יש לך עוד 45 יום לקבל אותו.

ניני, אני חושב שאתה מצפה מהשעון הסיני ליותר מידי.

אמרתי לך שהסיני האוטומטי של קרוב משפחה שלי לא מצליח להחזיק אפילו חצי שעה בלי תנועה.

פורסם

אם ניקח את המקרה של רוני, נגיד הגענו ליום האחרון בו ניתן לפתוח קייס והמוצר לא הגיע.

יש אפשרות לפתוח קייס כדי מצד אחד לבטח את עצמי במקרה והמוצר לא יגיע ומצד שני לתת למוכר סוג של הארכת זמן שאולי המוצר יגיע בכל זאת?

האם פתיחת קייס פוגעת במוכר גם אם הקייס נסגר בזיכוי מלא או לשביעות רצונו של הקונה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה יכול לפתוח קייס כדי למשוך זמן. (קייס יכול להיות פתוח במשך 30 יום, לאחר מכן יסגר אוטומטית, ולא יהיה ניתן להתלונן שוב. זו דרך קלאסית לאבד את הכסף)

המוכר בכל מקרה "נפגע". הקייס נרשם לו ברקורד, והכסף מוחזק בידי פייפאל עד שהקייס יסגר.

ד"א גם בתור קונה, צבירת יותר מידי קייסים ברקורד עלולה לפגוע בביצוע רכישות.

אני הגעתי במשתמש הקודם שלי באיביי לכמעט 40 קייסים שנסגרו בחשבון שלי, שלושה מהם היו נגדי כמוכר, כל השאר היו שאני פתחתי נגד מוכרים אחרים.

בשלב מסויים, המחשבון של פייפאל היה מזהה עסקה שאני מנסה לבצע כמסוכנת, ולא מאפשר לי לקנות דברים. זה היה קורה בשילוב של הרקורד שלי עם רקורד של מוכר מסוים.

שורה תחתונה, המוכר יעדיף לתת לך את הכסף ביד לרכישה חוזרת מאשר שתפתח נגדו קייס.

פורסם
זה גזל.

אני אשמח לשמוע עוד דעות.

ברור שהשעון לא אמור לעבוד לנצח ללא תנועה. אבל ראבאק הוא נטען יום שלם זה באמת נומרלי שיעצר אחרי 7-8 שעות ללא תנועה? או שנפלתי על לימון?

אם למישהו יש כאן ניסיון עם שעון אוטומטי זול. אשמח לשמוע את עצתו.

אני מעריך שמדובר במנגנון סיני. בקרת האיכות שם בדר"כ לא טובה, מה שאומר שבהחלט יכול להיות שמשהו דפוק במנגנון ולכן הוא לא שומר על טעינה. מנגנון סביר צריך להחזיק לפחות 24 שעות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בסך הכל רציתי שעון זול, שיעשה את העבודה וישדר יוקרה

על זה נאמר you get what you pay for

סתם עוד זבל סיני

אגב זה השעון

זבל סיני.JPG

פורסם

שילמת 100 שקל, שאלו גרושים במונחים של שעונים, וביחוד במקרה של שעון מכאני. שים מאה ומשהו דולר ותוכל לקנות סייקו או אוריינט מכאני איכותיים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אתה יכול לפתוח קייס כדי למשוך זמן. (קייס יכול להיות פתוח במשך 30 יום, לאחר מכן יסגר אוטומטית, ולא יהיה ניתן להתלונן שוב. זו דרך קלאסית לאבד את הכסף)

המוכר בכל מקרה "נפגע". הקייס נרשם לו ברקורד, והכסף מוחזק בידי פייפאל עד שהקייס יסגר.

ד"א גם בתור קונה, צבירת יותר מידי קייסים ברקורד עלולה לפגוע בביצוע רכישות.

אני הגעתי במשתמש הקודם שלי באיביי לכמעט 40 קייסים שנסגרו בחשבון שלי, שלושה מהם היו נגדי כמוכר, כל השאר היו שאני פתחתי נגד מוכרים אחרים.

בשלב מסויים, המחשבון של פייפאל היה מזהה עסקה שאני מנסה לבצע כמסוכנת, ולא מאפשר לי לקנות דברים. זה היה קורה בשילוב של הרקורד שלי עם רקורד של מוכר מסוים.

שורה תחתונה, המוכר יעדיף לתת לך את הכסף ביד לרכישה חוזרת מאשר שתפתח נגדו קייס.

ממני תמיד ביקשו לחכות עוד כמה ימים בטענה שזה אמור להגיע, בפועל העוד כמה ימים האלה חורגים מה-45 יום שיש לי לפתיחת קייס ואז הייתי מאבד את האפשרות לפתוח בכלל קייס.

אם פותחים ישר קייס אין להם מה לעשות בנידון, הזמנתי מספר פריטים ועושה רושם שכולם נעלמו בדואר בחגים כי מ-7 לחודש שעבר כלום לא הגיע ואני בספק אם יגיע. הבעיה היא אם אני פותח מספר קייסים במכה שלא יחשבו שאני עושה עוקץ למוכרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שילמת 100 שקל, שאלו גרושים במונחים של שעונים, וביחוד במקרה של שעון מכאני. שים מאה ומשהו דולר ותוכל לקנות סייקו או אוריינט מכאני איכותיים.

אני לא הולך עם שעונים. אבל מדי פעם יש אירוע, דייט, מפגש כזה או אחר. ושעון משלים את ההופעה

ובגלל שהאירועים האלה לא בתדירות גבוהה, אני לא רואה לנכון לקנות שעון יקר.

לא כשאתה סטודנט, שכל כספך הולך על שכ"ד, דלק לאוטו ואגוזי בקפיטריה של המכללה

פורסם

100 דולר זה בערך החסם התחתון לשעון מכאני סביר (למרות שיש מדי פעם מבצעים על מכאנים זולים של סייקו שמביאים אותם לאיזור ה60 דולר). אתה מקבל מנגנון עמיד שעבר בקרת איכות, קייס איכותי וגימור טוב. מתחת לזה אתה מקבל את מה שקנית.

מה גם שאתה לא יכול להראות מיליון דולר עם שעון שעולה 25 דולר.

• תוכן חדש...