Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לפורום

אני תושב עולה חדש. וזהו הרכב הראשון שלי

בצירוף נסיבות לא צפוי בהחלט נאלצתי על אם הדרך להכנס לחשמלאי רכב שיבדוק מדוע הבטריה של הרכב לא הטעינה. מצבר או משהו כזה.

המוסך טען שזו בעיה שגם מחייבת החלפת אלטרנטור. ושהרכב במצב שכל שנייה יכול להדלק לי בדרך ושהמנוע ילך לי, בגלל המזרקים.

חוסר הנסיון שלי ושוב נסיבות אישיות שאינן מכפרות על התמימות שאני עכשיו משלם עליה באי שינה בלילה מתוך אמונה ביושר של אנשים כאן מול אדם במצוקה הובילה אותי לבדוק איתכם בפורום ואם יש משהו לעשות. יש לי הרגשה ש"תפרו" אותי כהוגן. אני מקווה ואולי אני טועה.....

הקבלה נמצאת באוטו אז זה יוצא כך שיש לי אחריות של השחמלאי ל-15 חודש.

1. שעת עבודה 500 ש"ח. עבדו על הרכב בערך שעה וחצי.

2. מצבר 850 ש"ח

3. אלטרנטור 1380 ש"ח (משופץ)

4. החלפת 2 מזרקים - 680 ש"ח כל מזרק

8. החלפת 2 גומיות

סה"כ 5500 ש"ח (כולל מע"מ)

הגיוני?

פורסם

היי,

אתייחס לשאלותיך ע"פ הסדר:

1.זה תלוי במוסכניק..לדעתי הבחור תופס מעצמו יותר מידי בשביל חצי אלפייה לשעה

2.איזה מצבר?איזה חברה ואיזה הספק [אמפר]?

3.איזה רכב יש לך?המכונאי שיפץ או הביא לך אחד משופץ?

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם
שלום רב לפורום

אני תושב עולה חדש. וזהו הרכב הראשון שלי

בצירוף נסיבות לא צפוי בהחלט נאלצתי על אם הדרך להכנס לחשמלאי רכב שיבדוק מדוע הבטריה של הרכב לא הטעינה. מצבר או משהו כזה.

המוסך טען שזו בעיה שגם מחייבת החלפת אלטרנטור. ושהרכב במצב שכל שנייה יכול להדלק לי בדרך ושהמנוע ילך לי, בגלל המזרקים.

חוסר הנסיון שלי ושוב נסיבות אישיות שאינן מכפרות על התמימות שאני עכשיו משלם עליה באי שינה בלילה מתוך אמונה ביושר של אנשים כאן מול אדם במצוקה הובילה אותי לבדוק איתכם בפורום ואם יש משהו לעשות. יש לי הרגשה ש"תפרו" אותי כהוגן. אני מקווה ואולי אני טועה.....

הקבלה נמצאת באוטו אז זה יוצא כך שיש לי אחריות של השחמלאי ל-15 חודש.

1. שעת עבודה 500 ש"ח. עבדו על הרכב בערך שעה וחצי.

2. מצבר 850 ש"ח

3. אלטרנטור 1380 ש"ח (משופץ)

4. החלפת 2 מזרקים - 680 ש"ח כל מזרק

8. החלפת 2 גומיות

סה"כ 5500 ש"ח (כולל מע"מ)

הגיוני?

איזה רכב זה? האם החלקים הישנים אצלך ?

פורסם

שלום ותודה על התשומת לב

אני חייב לרדת להביא את תעודת האחריות של החשמלאי ולבדוק ולפרט בדיוק אבל אלה הסכומים והרכיבים שאני בטוח בהם.

1. האם מתוקף האחריות אני חייב לחזור לחשמלאי הזה אם תהיה בעיה?

2. האלטרנטור נאמר לי משופץ ע"י החברה.

3. לא מרצדס אפילו לא מכונית חדשה. מזדה 323 שנת 2001.

4. אני לעולם לא אעשה טיפול יותר בלי הצעת מחיר מפורטת לפני העבודה ובדיקה עקשנית עם מביני עניין. ולמידה שלי את העניין לא להיות חסר אונים כל כך....

5. הם שם ניצלו אותי והפחידו אותי מאד שהאוטו ידלק לי ברגע שארד לכביש ואני לוקח סיכון עצום באי החלפת המזרקים.

...........

פורסם
שלום ותודה על התשומת לב

אני חייב לרדת להביא את תעודת האחריות של החשמלאי ולבדוק ולפרט בדיוק אבל אלה הסכומים והרכיבים שאני בטוח בהם.

1. האם מתוקף האחריות אני חייב לחזור לחשמלאי הזה אם תהיה בעיה?

2. האלטרנטור נאמר לי משופץ ע"י החברה.

3. לא מרצדס אפילו לא מכונית חדשה. מזדה 323 שנת 2001.

4. אני לעולם לא אעשה טיפול יותר בלי הצעת מחיר מפורטת לפני העבודה ובדיקה עקשנית עם מביני עניין. ולמידה שלי את העניין לא להיות חסר אונים כל כך....

5. הם שם ניצלו אותי והפחידו אותי מאד שהאוטו ידלק לי ברגע שארד לכביש ואני לוקח סיכון עצום באי החלפת המזרקים.

...........

יכול להיות שתוך כדי עבודה זיהו נזילת דלק מהמזרקים בדרך כלל זה בגלל אטמים אך זה יכול להיות גם המזרקים עצמם נדיר אבל אפשרי

פורסם

לענין המזרקים-

הם זיהו ריח וגם אני ריח חזק שעולה מהם

טענו שאני גם יכול לשים לב לכך בצריכת דלק

ושהרכב כל רגע יכול להדלק לי או להרוס לי את המנוע (במקרה הטוב).

:oops:

פורסם

מריח קצת לא טוב הסיפור הזה אך בלי החלקים הישנים אין הרבה איך להוכיח עם עשו עבודה סתם או לא

מה עוד שאתה אישרת את העבודה מראש

אני הייתי שואל את אלו שיש להם ניסיון עם מאזדה והאם ידוע להם על תופעה של מזרקים נוזלים

פורסם

המחירים גבוהים מאוד, ללא קשר לצורך החלפת המזרקים.

מצבר 55AMH למאזדה צריך לעלות: 400-550 תלוי במשך האחריות.

אלטרנטור משופץ: 450-700 תלוי באיכות השיפוץ

שי.

פורסם

וואוו...המחיר הזה פשוט הזוי. לא יאמן. אני מקווה בשבילך שניתן לעשות עם הקבלה הזו משהו מבחינת תלונה כנגד המוסך גם ללא החלקים הישנים ביידך. אולי שווה לנסות. כמה חבל שישנם מקומות שפשוט מנצלים את תמימותם וחוסר הידע של לקוחות, באמת שכואב הלב על הוצאה שכזו. באיזה מוסך מדובר?

פורסם

בדיקה נוספת-

1. תעודת האחריות שניתנה לי להבנתי היא רק על המצבר. ז"א אם משהו אחר מתקלקל לי אין לי מה ללכת אליהם כי זה לא באחריות זה אינו מצבר.

2. פירוט ההערות (חלקים שתוקנו והוחלפו) שנרשם:

מערכת טעינה ? איני יודע למה הכוונה ... מה זה?

מזרקים X 2

אלטרנטור

מצבר

בית מזרקים (לדעתי לא הוחלף)

רצועה

עבודה כללי

סה"כ - 5500 ש"ח

תעודת האחריות היא ל-15 חודש מול טלרון מצברים.

יש לי קבלות של הויזה על התשלום.

פורסם

האחריות ל 15 חודש על המצבר היא מטעם יבואן מצברים.

על כל השאר יש לך אחריות ל 3 חודשים / 6000 ק"מ מטעם המוסך. על אלטרנטור בדרך כלל חצי שנה.

אין צורך בתעודת אחריות מסודרת, חשבונית מספיקה.

האם תוכל לעולת צילום של החשבונית? את פרטי הרכב והמוסך אפשר למחוק.

• תוכן חדש...