Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום מנוע צנח בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי בעיה באלטרנטור שהרג לי את המצבר, וניסתי להניעה את האוטו כמה פעמים ללא מצבר מה שגרם למד חום מנוע לצנוח

בסוף החלפתי גם מצבר וגם אלטרנטור ועכשיו אני רוצה לסדר את הבעיה הזאת..

איך אפשר לסדר את זה? המד חום מתחיל ממש מתחתית הלוח שעונים (בכלל לא על הסקלה שלה) וגם שהוא מתרומם הוא לא עובר את ה45-50 מעלות..

חיברתי את הרכב לסקאנר ובבדיקות זה מראה שאין שום בעיה בלוח שעונים וגם במחני חום הוא מראה חום מדויק לפי מה שהמחשב מבקש ממנו...

פיג'ו 206 שנת 2002 מנוע 1.4 אוט'..

פורסם

יכול להיות שבגלל הנפילות מתח המנוע של המחט מת או בדרך למות, שיפוץ של מנוע המחט עולה כמה מאות שקלים, התייעץ עם מכון מחוונים כדי לפתור את הבעיה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שחכתי לציין שהייתי במוסך מורשה ושם אמרו לי שצריך לפרק את הלוח שעונים ולעשות לו לימוד או משהו כזה

רצו על זה 600 שקל, לא נראלי הגיוני בכלל בשביל דבר כזה קטן ובלי צורך להחליף שום דבר להוציא 600 שקל..

ומזה לימוד בכלל?

• תוכן חדש...