Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב לקנות את הרנו קליו 0.9 טורבו החדשה.

האם יש מתחרות באותה רמה ששווה לבדוק ?

מחפש רכב קטן, חסכוני, ספורטיבי, חזק (יחסית).

סביבות אותו מחיר. (80 עד 90 גג)

רכב חדש כמובן.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם ידני בא בחשבון אז פג'ו 208, סוויפט (הידנית זולה ונותנת תמורה מעולה למחיר, גם האוטומט נכנס בתקציב), איביזה,פאביה

תגדיר קצת יותר מה אתה באמת מחפש לכל אחת מהרכבים כאן מעלות אחרות וחסרוונת אחרות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ידני בא בחשבון?

אם ככה הייתי פוזל לכיוון יונדאי i20 החדשה הידנית

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

"אם ככה הייתי פוזל לכיוון יונדאי i20 החדשה הידנית"

אתה חייב להסביר לי את זה...

להשוות אותה אל מול הרנו 0.9 טורבו .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

ידני בא בחשבון.

הרנו קליאו 0.9 היא ידנית בלבד נכון לעכשיו.

בקשר ליונדאי I20 לא הבנתי מה הקשר למה שאני מחפש. יורדת בלי מהפרק בלי לחשוב בכלל.

מה דעתכם על פאביה חדשה ? יש להם מבצע עוד שבוע והמחיר צפוי להיות נמוך מאוד יחסית (החל מ69000 לידני 1.4) אבל היא נראית הרבה פחות מאובזרת מהרנו קליאו 0.9. הרבה פחות.

מה עוד אפשר לבדוק ?

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי בהודעה הראשונה שם למעלה.

מחפש רכב קטן, חסכוני, ספורטיבי, חזק (יחסית).

סביבות אותו מחיר. (80 עד 90 גג)

רכב חדש כמובן.

תוספת לדרישות:

שיהיה יחסית חסכוני בדלק.

רוב הנסיעות בינעירוני.

שיהיה נוח.

מאובזר.

פורסם
זה שהקילאו היא טורבו זה לא אומר שהיא ספורטיבית וחזקה.

אל תשכח זה כולה מנוע בקושי ליטר.

הוא לא "בקושי ליטר". הוא פחות מליטר.

נהגתי עליו שבוע. מבחינת ביצועים הייתי מקביל אותו ל 1.4 אטמוספרי.

אבל המומנט מגיע בסל"ד נמוך יחסית.

בשורה התחתונה רכב שמרגיש זריז בעיר. מחוץ לעיר קצת פחות.

פורסם

קיבלתי את הרכב לפני יומיים, ואומנם הוא לא סיים הרצה, אבל הוא מרגיש זריז. אומנם לא ברמה של שירוקו, אבל עדיין כן מקבלים את הדחיפה של הטורבו. הרכב מרגיש שובב במיוחד גם בפניות.

בכביש המהיר יש איזשהו בור בערך בין 70-84 קמש בהילוך חמישי, אבל הורדה לרביעי מפצה על כך והמהירות מטפסת.

פורסם

כמה הקליאו 0.9 עולה?

במחיר של 90K ש"ח ניתן לרכוש את הפיאסטה 1.6 אוט' שיכול להיות שעונה על הדרישות שלך.

יש לה בקרת אקלים ורדיו מובנה (ואיכותי), כל החשמול המקובל, מחשב דרך, מנוע חזק (היא השניה המהירה בקטגוריה שקודמת לה רק האיביזה) ובמבחני הרכב יצאה חסכונית מהמתחרות.

אם זה עניין של עיצוב והתחברת רק לקליאו אז כמובן שכל דיון כאן יהיה עקר.

אגב, יש קליאו 1.2 ישנית למכירה ביד-2 ב-69K ש"ח!!

גם הפיז'ו 208 מרגישה איכותית מאוד (הרבה יותר מהקליאו אגב), אך האבזור בה קצת פחות מרשים.

יחד עם זאת, לדעתי היא בהחלט אופציה מעולה שהייתי בוחן ושוב, במחיר של 91K אתה משיג את הגרסה האוט'.

הגרסה המאובזרת עולה כבר 13K ש"ח יותר, באסה.

השאלה הנשאלת היא, למה "אבזור" (שאני מניח שכל מה שמושך אותך, ורוכשים בכלל, זה מסך מגע גדול) משנה לך יותר מנוחות למשל.

אם נוחות חשובה לך אז הייתי מציע לך לבצע נסיעות מבחן על השלושה ולהחליט בעצמך איזו הכי נוחה, מרווחת, שקטה ונעימה לנסיעה.

פורסם

מחזק את דבריך על הפיאסטה. תענוג לנהוג עליה. רק לא מסכים לגבי צריכת הדלק. אני, בנסיעה רגועה, הרוב מחוץ לעיר, משיג 1:12. מוזר שבמבחנים יצא שהיא חסכונית.

• תוכן חדש...