Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer AppRadio 2 SPH-DA100 + מתאם התקנה לייטי

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואני מוכר את הרכב, וכל מי שמתקשר מעדיף אותו בלי כלום.. פירקתי את המערכת ואני מוכר אותה בנפרד.

דאבל דין: Pioneer AppRadio 2 SPH-DA100

מפרט שלו אפשר למצוא כאן

יבוא אישי שלי לפני 4 חודשים, עלה לי קצת יותר מ2000 שח כולל מסים, הותקן ע"י יוסי אלפיין. (פורק על ידי)

שלכם תמורת 1200שח

שימו לב: "מהקופסה" המכשיר יודע לעבוד עם אייפון 4/4S, רוב האייפוד טאץ עד דור 5 (עם החיבור הרחב, הישן) ורוב מכשירי אנדרואיד בעלי יציאת מיקרו HDMI (כמו מוטורולה רייזר XT910, לדוגמה)

אם יש לכם אייפון 5 או מכשירי אנדרואיד עם יציאת MHL תצטרכו לקנות קיט כבלים (אייפון 5 / אנדרואיד MHL) המכשיר עצמו כאמור מגיע בלי הכבלים האלה.

קיט התקנה לייטי: CT23SK04

מפרט אפשר למצוא כאן

נטול שריטות, 100שח

מתאם צמה לייטי: CT20VW02 (תומך גם פאסאט / גולף 5 / טוארג)

מפרט אפשר למצוא כאן

כחדש, 20שח

אני מבין שלא כולם ירצו להגיע לחדרה בשביל הדברים הקטנים, אין לי בעיה לשלוח בדואר רשום (העלות עליכם, 11שח) ולקבל תשלום דרך PAYPAL.

נכון לרגע כתיבת שורות אלה - הכל תקין, הכל עובד, זה בסה"כ מוצר חדש של פיוניר ולא ליצני חצר סיניים, אמור לעבוד עוד כמה שנים טובות בלי בעיה.

יחד עם זאת קחו בחשבון שמאחר והדאבל דין הגיע בייבוא אישי - אין לו שום אחריות.

מי שמעוניין - נא ליצור קשר בהודעה פרטית. תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים,

לאור ריבוי ההודעות שקיבלתי לגבי המערכת, החלטתי להוסיף קצת מידע עליה, כי זה פשוט מעייף לכתוב את הכל כל פעם מחדש.

1) בלי טלפון/אייפוד כלל המכשיר יודע לתפקד כדיבורית BT ורדיו. זהו.

2) הפנל לא נשלף

3) המכשיר תומך תדרי רדיו ישראלים מאחר ונקנה באנגליה, זוהי גרסה אירופאית

קודם כל אייפונים:

ברגע שאתה מחבר אליו אייפון או אייפוד יש לך שני מצבים - ipod או appradio.

במצב ipod הוא פשוט שולף שירים מהאייפוד (לדעתי ללא תמיכה בעברית בשלב הזה) ומנגן. כמו כל מכשיר אחר עם "תמיכה באייפוד" למעשה.

במצב appradio אפשר להפעיל אפליקציות (רשימה מוגבלת כאן) ישירות מהאייפון למכשיר עצמו, (ופה כבר לא משנה באיזה שפה) כמו WAZE או מה שלא יהיה, כמובן שאם תקבלו שיחה תוך כדי - הדיבורית תשתלט על העניין ותוכלו לענות/לנתק ישירות מהדאבל דין.

סרטון ממחיש יש כאן:

עוד אחד:

(זה עם אייפון 5, אבל הרעיון הוא אותו אחד)

אם הטלפון שלכם פרוץ (JAILBREAK) תוכלו להפעיל כמעט כל אפליקציה על הטלפון, ולא רק על הרשימה המוגבלת.

את התוסף אפשר להוריד כאן:

http://avic411.com/index.php?/topic/34188-appradio-extensions-20-beta-full-iphone-control/

שנית, אנדרואיד:

יש שתי אפליקציות, האחת AppRadio של Pioneer. שנותנת להפעיל על המכשיר מספר מוגבל של אפליקציות, רשימה ניתן למצוא כאן.

יש נגן, יש Waze, יש דפדפן.. ועוד כמה שטויות.

הכיף האמתי מתחיל כשמתקינים ARLiberator, תוכנה תחליפית לAppRadio שעולה כסף (130שח), דורשת Root אבל נותנת לכם להשתמש בכל אפליקציה שתרצו, הטלפון יעבוד בסוג של Mirror.

אפשר להשתלט על המחשב הביתי מרחוק, להפעיל YouTube.. אנגריבירדס (פחות מומלץ תוך כדי נסיעה, מן הסתם), להפעיל Torque.. מה שתרצו, אין גבולות.

להדגמה:

מקווה שעניתי על כל השאלות

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המערכת נמכרה, המתאמים עדיין זמינים. תודה :-)

• תוכן חדש...