Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון רב - קאזה דו ברזיל וברזיל הקטנה - שתיהן ממש לא משהו. ברזיל הקטנה זה הרע במיעוטו.

אל גאוצ'ו - סביר, גם לא מציאה גדולה.

ברבי'ס - סבבה להמבורגרים.

המחבוא של אדי - לא רע, אבל קצת שנות ה-80. סטייקים ברטבים זה לא הכוס תה שלי.

פסטורי - נחשבת איטלקית באופן 'רשמי' - אבל יש שם בשר משובח ביותר, וגם מאכלי ים/דגים. מומלצת מאד.

מחירים סבירים, ואם מגיעים עד 18:0 יש עסקיות משתלמות למדי, גם בשבת.

מבחינת בשר נטו המקום הכי טוב לדעתי זה פדרו (אותם בעלים של הברבי'ס) -

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=11888

שווה מאד למי שרוצה בשר ברמה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתפלא שלא רשמו עדיין, אבל אתה חייב לבקר במסעדת "ברביס"

יש להם את ההמבורגר הכי נדיר בעולם, כל נסיעה שלי לאילת אני מבקר שם לפחות פעם אחת.

פורסם
אפשר קאזה דו ברזיל (Casa Do Brazil) שהם גם לא רעים בכלל, אבל לא כמו אדי.

אם חשקה נפשך בהמבורגר הייתי ממליץ לך על ברבי'ס (Barbie's). יש שם המבורגרים מעולים עשויים במקום, אפילו עם גבינה בתוך ההמבורגר ולא מעליו כמו במקומות אחרים.

**כל המקומות לא כשרים!**

קאסה דה ברזיל - לא, פשוט לא.

ברבי'ס בהחלט כן, גם ההמבורגרים הרגילים שלהם מצוינים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש להם את ההמבורגר הכי נדיר בעולם, כל נסיעה שלי לאילת אני מבקר שם לפחות פעם אחת.

לא התלהבתי ממנו הכי, נחמד,לא קריטי.

הדבר המגניב הוא שיש המון תוספות וסוגים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה באיזור הברביס, מומלץ גם לבקר בפארק אבניו שליד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות ההמלצה האחרונה מצאתי את עצמי במסעדת אולה.

האוכל היה טעים, הסינטה מצוינת ומידת העשיה פיקס.

אבל... המחיר לא זול (108₪ לסטייק סינטה, 80₪ פרגית) והמנות די קטנות.

7.5 במדד עזרא ובניו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המחבוא של אדי מעולה. פילה 250 גרם שפשוט עשוי בצורה מדהימה.

גם המנות הראשונות אדירות (פטריות ממולאות. מנה אחת אף פעם לא מספיקה לי). אני ממליץ בחום. כל פעם שאני באילת אני מקפיד ללכת לשם.

אפשר קאזה דו ברזיל (Casa Do Brazil) שהם גם לא רעים בכלל, אבל לא כמו אדי.

אם חשקה נפשך בהמבורגר הייתי ממליץ לך על ברבי'ס (Barbie's). יש שם המבורגרים מעולים עשויים במקום, אפילו עם גבינה בתוך ההמבורגר ולא מעליו כמו במקומות אחרים.

**כל המקומות לא כשרים!**

מצטרף להמלצה על הבארביס מקום עם שירות מצוין ואוכל טעים, הזמנתי את ההמבורגר עם הגבינה בפנים ופירורי בייקון :)

טבעות בצל אמיתיות, המון רטבים ובשר איכותי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז אחרי שהשרשור עזר לי, לא נעזור לו?

ברביס - מקום נהדר, נעים לישיבה, שירות על הכיפאק וההמבורגרים מצויינים. דווקא מטבעות הבצל שהוזמנו למנה ראשונה קצת התאכזבנו וגם המנה הייתה קטנה. על השולחן הוגשו תשעה (נראה לי) סוגי רטבים שונים, ממש נחמד.

פסטורי. אוי איזה מקום.

קיבלנו שירות מצויין, באמת, אחד הטובים שנתקלתי בו. הפיצה מרגריטה והפיצה תרד היו חלומיות, עשויות מבצק דק ומפוצצות בטעם. לעיקרית הגיע חזה ברווז מעולה, והזמנו כמה פסטות שהיו אחת אחת. גם הריזוטו שאחד החברים הזמין היה משובח. המחיר לא זול אבל באמת ששווה כל אגורה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז אחרי שהשרשור עזר לי, לא נעזור לו?

ברביס - מקום נהדר, נעים לישיבה, שירות על הכיפאק וההמבורגרים מצויינים. דווקא מטבעות הבצל שהוזמנו למנה ראשונה קצת התאכזבנו וגם המנה הייתה קטנה. על השולחן הוגשו תשעה (נראה לי) סוגי רטבים שונים, ממש נחמד.

פסטורי. אוי איזה מקום.

קיבלנו שירות מצויין, באמת, אחד הטובים שנתקלתי בו. הפיצה מרגריטה והפיצה תרד היו חלומיות, עשויות מבצק דק ומפוצצות בטעם. לעיקרית הגיע חזה ברווז מעולה, והזמנו כמה פסטות שהיו אחת אחת. גם הריזוטו שאחד החברים הזמין היה משובח. המחיר לא זול אבל באמת ששווה כל אגורה.

איתמר

משמח לשמוע שפסטורי עדיין שומרים על הרמה, וגם הברבי'ס.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בפעם האחרונה שהתארחנו במלכת שבא יצא לי לאכול במסעדה שנמצאת במתחם המלון, זכורה לי ממש לטובה, החל מהשירות, הבשרים והטעמים. מה שכן מחיר גבוה.

• תוכן חדש...