Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת RCA

badboy1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תוכלו להמליץ על RCA איכותי

כי ה RCA ששמו לי עם המגבר היה חרא ועושה לי בעיות

ואני לא רוצה להתעסק יותר עם המתקין החאפר הזה - אל תתקרבו לבאסם סעידי מנצרת

אני מחפש רק את הRCA עצמו ללא כל ערכה.

איזה חברה הייתם ממליצים לי?כמה זה יכול לעלות?

פורסם

אם תוכל לספר לנו על הבעיות שהוא יצר לך, אולי נוכל לתת לך פיתרון שתתגבר עליהן.

וכבלים "איכותיים" יכולים להגיע להזמנות מחול ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תלך לחנות של מערכות קולנוע בייתי. יש להם קבלים איכותיים חבל על הזמן.

זה יכול להגיע גם ל300שקל כבל. תלך לחנות גדולה שמכבדת את עצמה או חנות שהיא רשת בארץ.

יש כבלים גם 20 מטר אורך לבית. אין לך מה לדאוג בקשר לזה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אם אתה זוכר דברתי אתך במקרה בזמנו על הבעיה שיש לי במגבר שהרמקול מתנתק לי תמיד ושהפכתי את הצדדים של הRCA הוא עבר לרמקול השני

הייתי אצלו לפני חודש - וחשבתי שהוא סדר הוא אמר שהחוט הישן של הרמקול קצר ולכן התנתק האמנתי לו וחזרתי הביתה שמח אך הבעיה חזרה למחרת

לא יצא לי להגיע אליו עד אתמול שהייתי אצלו שוב והחרא הזה עשה לי תיקון- הוא לקח את הסוף של הRCA איפה שמתחבר למגבר וחתך אותו ולקח שני חתיכות חוטים שמחברים לוידאו וחבר אותם בצורה ערבית וככה חבר את זה למגבר

בקיצור מכל הסיפור הבנתי שהבעיה היא הRCA ולא המגבר או הרדיו דיסק כי עכשיו יש פחות התנתקויות וצריך להחליף את כל הRCA למשהו רציני ואז הכל יהיה 10

הנה הקישור לשיחה שהיתה לנו בזמנו על הבעיה שהיתה לי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44574&highlight=%E1%F2%E9%E4+%E1%EE%E2%E1%F8

איזה RCA אתה ממליץ לי?

פורסם

badboy, מיותר,

RCA איכותי , קונים בדרך לרכב, כאלה שהם שזורים.

המטרה פה זה למנוע ספיחת רעשים מהשילדה.

אם אין לך בעיה כזאתי, אף אחד לא ימליץ לך לשרוף כסף יקר.

אם בסך הכל הבעיה היא בכבל פגום, תחליף לאחר, גם לפשוט ביותר.

תראה שאין בעיה, יצאת בזול.

אם עדיין תהייה בעיה, אז יש מצב שאולי הרדיודיסק שלך לקוי..

חבל לבזבז כסף יקר על משהו שלא הכרחי ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עשרות אלפי אני בשוק...

לפי דעתי חוט של הרוקפורד\לייטנינג השזור הוא האידיאלי לא צריך יותר מזה... (כמובן בגדול הדרוש)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...