Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 שנת 2008 81000ק"מ שווה קניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב47 אלף שח מחר כבר סוגר עם הנבנאדם (פרטי) את הכל היום כבר ראיתי הכל את הרכב ממש מושקע

(חלונות אחוריים שחורים + חלון אחורי שחור+ מגיני רוח+ לדים מתחת לפנסים והחליף אנטנה לאחת ממש קטנה)

בעיקרון רכב נראה מבחוץ נוצץ ומושקע ללא שום בעיות

מה אתם אומרים?

פורסם

לפי דברי המוכר אין שום בעיה עם הרכב מבחינה טכנית הכל פיקס

אבל ראיתי שדולק מנורה בלוח שעונים אי.אס.פי אוף

בכל מקרה אני לוקח לבדיקה שהעלות אני לא כל כך יודע

פורסם

אם הרכב היה מושקע ומטופל לא היתה נורה דולקת בלוח המחוונים.

נראה לי כמו עטיפה יפה אשר מחפה על משהו מסריח , רק בדיקה במכון תתן מושג מה מסתתר מתחת לקליפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני נאלץ להסכים עם דברי קודמי - יש יותר מדיי דברים מיותרים ברכב (חלונות כהים, פלסטיקים, לדים ומה לא) ואילו התקינות המכאנית לא ברורה (נורת תקלה דולקת).

האריזה יפה (יותר מדיי). אל תסתנוור יותר מדיי. לגבי מה שבפנים האריזה - מוטל בספק.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה עשיתם מהבנאדם? כולה נורת ESP דולקת, זה לא קשור להזנחה או הסתרה של משהו.

מעבר לעובדה שזה מסוכן לנהוג עם נורית דולקת, זה יכול לרמז אולי על חפיפניקיות מצד הבעלים. זה הכל.

ננאדם שמשקיע ומטפח את הרכב אמור גם לשמור עליו מבחינה מכנית ולטפל בו.

יכול להיות שהאוטו פיקס, חבל לשלול אותו רק בגלל הנורה.

בכל מקרה צריך לקחת את הרכב לבדיקה.

פורסם

המנורה דולקת בגלל בעיה ידועה של i30 . דובר על זה המון בפורום ובסה״כ זאת תקלה שכוללת החלפת חלק ב 200 ש"ח.

אני חייב להזהיר אותך שיש חבר פורום שהתגלתה אצלו בעיה בכל המערכת ועלות התיקון הייתה מעל 1000 ש״ח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בכל מקרה אני כבר אחרי הרכישה ואחרי הבדיקה לפני קניה כמובן הכל פיקס ללא בעיות חוץ מהמנורה הזאת שוב פעם...

עכשיו השאלה זה אם כדאי ללכת למרכז יונדאי בשביל לטפל בבעיה הזאת?? או כל מוסך אחר?

פורסם
בכל מקרה אני כבר אחרי הרכישה ואחרי הבדיקה לפני קניה כמובן הכל פיקס ללא בעיות חוץ מהמנורה הזאת שוב פעם...

עכשיו השאלה זה אם כדאי ללכת למרכז יונדאי בשביל לטפל בבעיה הזאת?? או כל מוסך אחר?

יונדאי/קיה יטפלו בזה הכי טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...