Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתחילת חודש יולי 2013 עשיתי תאונה לא שמתי לב ופניתי שמאלה מישהי עברה עם רכבה סינוורה אותי והעיפה את הרכב שלי הצידה.

לשנינו לא קרה כלום אלא רק לרכבים במזל גדול.

באותו ערב קצת הרגשתי כאב בגב וצוואר אז פניתי לביה"ח לצורך בדיקות נבדקתי ושיחררו אותי באותו ערב- לצין שלא נמצא דבר בבדיקה והבדיקה הרפואית יצאה תקינה. (אין לי גם כל עניין לתבוע את חברת הביטוח על נזק גופני אלא רק תבעתי על רכוש).

שאלתי לשלומה של הנהגת והיא אמרה שהיא בסדר ולא פנתה לביה"ח.

השאלה שלי היא האם אני צריך עדיין לשלם את חדר המיון? מכיוון שלא שילמתי את חדר המיון באותו ערב כששיחררו אותי האם אצטרך לשלם על כך בהמשך?

שנית, לא פניתי למשטרה לצורך דיווח כיוון שמדובר רק במקרה של רכוש ולא של נזקי גוף האם זה מהלך לא תקין מבחינתי?

מה עליי לעשות כאשר אקבל את התשלום לחדר המיון מי ישלם את זה? אני או שקופת החולים?

פורסם

כדי שקופ"ח תשתלם צריך דיווח על התאונה למשטרה.

לפי תיאור המקרה אתה אשם , לכן ההמלצה שלי שלם את זה מכיסך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מי שמשלם הוא ביטוח החובה שלך. צפה לחשבון של כמה מאות או אלפי שקלים מבית החולים (בתלות בבדיקות ובטיפולים שבוצעו). אז יהיו לך שתי אפשרויות: האחת להציג לבית החולים את אישור המשטרה על התאונה (בית החולים כבר יתחשבן עם הביטוח), האחרת תהיה לשלם מכיסך.

יש גם אופציה שלישית והיא לא לשלם. במקרה זה יופעלו נגדך אמצעי הגביה המקובלים. לכן אפשרות זו יורדת מהפרק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א. אני אכן אשם בתאונה. ב. מדובר רק על ביקור חד פעמי בבית החולים. ג. למה לא כדי לפנות למשטרה ולבקש החזר על התשלום?

פורסם

איזה שוטר יחליט להגיש אישום פלילי נגדך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בעבר חברות הביטוח היו משלמות עבור פנייה למיון בגין ת.ד.

כמדומני שלפני שנתיים שונה החוק, כך שכיום קופ"ח משלמת עבור פנייה למיון במקרה של ת.ד.

כדי שקופ"ח תשא בתשלום עבור פנייה למיון, תדרש להציג להם אישור משטרה על מעורבות בת.ד.

"הבעיה" כאן היא שמאחר ואתה אשם בתאונה - מעורבות של המשטרה עלולה לגרור בהעקבותיה הגשת כתב אישום כנגדך בגין אשמה בת.ד. (זה כבר הופך להיות ת.ד. עם נפגעים ולא ת.ד. נזק בלבד).

פורסם

אז בעצם אתה אומר שעדיף לשלם בעצמי את אגרת המיון ולא לפנות למשטרה ולדווח על התאונה גם אם עברו כמעט שלושה חודשים? זה כבר לא מתיישן?

נ.ב כמה זה עלות של אגרת מיון לביה"ח ומתי אקבל שובר תשלום?

פורסם

עלות אגרת מיון - מתחיל בכמה מאות שקלים כאשר הגבול הוא השמיים (תלוי כמובן במהות הבדיקות שביצעו לך).

את הדרישה לתשלום היית אמור לקבל כאשר השתחררת מהמיון. אם לא קיבלת - ממליץ לגשת ולקחת את דרישת התשלום (אחרת זה יגיע למחלקה משפטית שתוסיף על כך עמלות שונות ומשונות).

כמו כן - אל תשכח כי גם הפינוי באמבולנס עולה כסף.

http://www.mdais.org/202/435.htm

פורסם

מצטרף להמלצה שלא לפנות לביטוח לתשלום לבית החולים מכיוון שברגע שישנה פניה לבית החולים לאחר תאונת דרכים, התאונה מסווגת במשטרה כתאונה עם נפגעים דבר שמצריך התייחסות שונה ע"י המשטרה ולאחר חקירה קצרה יוגש נגדך כנראה כתב אישום על גרימת תאונה עם נפגעים, דבר שעלול לגרום לך לשלילת רשיון.

פורסם

טוב, אז עכשיו ברור לי שעדיף שאני אשלם את אגרת המיון מאשר לפנות לדיווח משטרה לא שווה לי לסכן את הרישיון שלי בשביל לחסוך כמה מאות שקלים.

לא היה פינוי באמבולנס.

שאלתי במיון כשיצאתי משם את הפקידה איפה השובר תשלום אז היא אמרה זה מגיע לקופ"ח. לא עדיף להמתין שישלחו לי את זה בדואר?

כמות הבדיקות שבוצעו הם בדיקה כללית של אורתופד ובדיקת דם ושתן. אם אני לא טועה אגרת מיון של ת.ד זה 825 ש"ח אבל אני לא בטוח בכך.

האם אין תשלום אחיד לבדיקה?

פורסם

התעריף נקבע ע"י משרד הבריאות.

אינני יודע אלו בדיקות נכללות בתעריף אגרת חדר מיון ואלו מתומחרים בנפרד.

סתם בשביל ההסבר, אני אגזים מעל ומעבר, ואקח בתור דוגמא ביצוע בדיקה X שמתומחרת ע"י משרד הבריאות ב-5000 ש"ח. האם ביצוע בדיקה X נכלל בתשלום אגרת מיון ? כמובן שלא. המחיר עבור בדיקה X יתווסף לאגרת מיון מאחר וזה לא נכלל במסגרת הבדיקה שהוגדרה ע"י משרד הבריאות.

------

לגבי תשלום - אם אמרת בקבלה שזה נגרם עקב ת.ד., הם כנראה שולחים אוטומטית את דרישת התשלום לקופ"ח, אשר היא מצידה תדרוש ממך להציג בפניה אישור משטרה על מעורבות בת.ד.

מציע בשנית - תיגש לקבלה של המיון ותאמר במפורש שאינך מעוניין שקופ"ח תשלם את האגרה, אלא אתה מעוניין לשלם עצמאית (שיתנו לך שובר תשלום ויבטלו את החיוב שהעבירו לקופ"ח).

פורסם

דיברתי עם ביה"ח אמרו שכבר העבירו דרישה לקופ"ח.

הבנתי שאגרת המיון היא 825 ש"ח כולל כל הטיפולים.

אדבר עם קופ"ח.

פורסם

בחדרי המיון הציבוריים העלות היא 825 ש"ח.

תשלומים נוספים מתווספים בדר"כ בבדיקות יותר יקרות ומסובכות, אבל אם הגעת בכוחות עצמך ללא סממנים חיצוניים של פגיעה, אף רופא לא ישלח אותך ל CT או MRI..

פורסם

לא עשיתי שום דבר חוץ מבדיקה כללית של רופא אורתופד אפילו צילום לא עשו לי.

בסה"כ הבדיקות שבוצעו בדיקת דם שתן ובדיקה גופנית.

הצהרתי שאני בריא ובסדר גמור במכתב המיון.

• תוכן חדש...