Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני אמור לקבל בשבוע הבא רכב חדש שהזמנתי מצ'מפיון במעמד ההזמנה קיבלתי "הטבה" של מערכת מולטימדיה שככל הנראה תותקן ברדיו מילאנו,

שאלתי היא האם אני אמור לקבל את המערכת המקורית שפורקה? או שהם לוקחים אותה.

אני מעדיף שתהיה לי מערכת ספייר לרכב במידה ומערכת המולטימדיה לא תעבוד בצורה טובה או שפשוט יבוא לי להחליף או משהו - בעיקרון אפשר להגיד שמבחינת החוק המערכת שלי רכשתי את הרכב כולל המערכת המוקרית והם רק מחליפים לי, ההגיון הבריא אומר שעליי לקבל אותה - השאלה היא מה הנוהג / נוהל במקרה הזה, והאם אני צריך לדרוש מהם מראש, או שהם מביאים את זה ?

תודה,

asdasdasd

פורסם

לפני מה שהבנתי רדיו מילאנו עובדים צמוד עם צ'מפיון, ועצם העובדה שהחלפת מערכת נחשבת מבחינתם כ"שדרוג", אבל אני לא סגור על זה במאה אחוז.

כמה עלתה התוספת?

למה לא לרכוש מערכת בנפרד מהרכב?

SCANSPEAK

פורסם
שלום חברים,

אני אמור לקבל בשבוע הבא רכב חדש שהזמנתי מצ'מפיון במעמד ההזמנה קיבלתי "הטבה" של מערכת מולטימדיה שככל הנראה תותקן ברדיו מילאנו,

אני מעדיף שתהיה לי מערכת ספייר לרכב במידה ומערכת המולטימדיה לא תעבוד בצורה טובה או שפשוט יבוא לי להחליף או משהו - בעיקרון אפשר להגיד שמבחינת החוק המערכת שלי רכשתי את הרכב כולל המערכת המוקרית והם רק מחליפים לי, ההגיון הבריא אומר שעליי לקבל אותה - השאלה היא מה הנוהג / נוהל במקרה הזה, והאם אני צריך לדרוש מהם מראש, או שהם מביאים את זה ?

תודה,

להביא לך את זה סתם ככה מבלי שביקשת- בטוח לא.

ואני בספק אם תקבל אותה גם אם תבקש.

פורסם

את המערכת קיבלתי ללא תשלום. זאת אומרת זיכוי מלא במחיר בחוזה המכירה.

בגלל המבצע קיבלתי הנחה וגם את המערכת כתוספת. היא באה כהטבה שאפשר לתת בנוסף לחיישני רוורס שוויתרתי בגלל שאני לא רוצה חורים באוטו ובטח לא מאנשים שאני לא מכיר את איכות וטיב עבודתם זה הטריד אותי גם בהתקנת ציוד המיגון והמערכת אבל במקרה הזה אני אאלץ לסמוך עליהם.

השאלה עצמה היא גם ענין מהותי למה שלא אקבל משהו שהוא שלי קניתי אוטו מעצם קניית הרכב איזו סיבה יכולה להיות להם לא להביא לי במידה ואדרוש זאת.

דבר נוסף לדעתכם זה קריטי בכלל העניין או שאני סתם אהיה עקשן ?

asdasdasd

פורסם

הם לא יכולים לשלוח לארץ פשוט רכב עם חור בלי מערכת בכלל?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה שאלת ברצינות? בוא נקצר, אין סיכוי ואין סיבה. אתה מקבל מערכת במקרה הזה לא שתיים. כמו שאם אתה קונה דירה מקבלן ומשדרג את המטבח או את האמבטיה לא משאירים לך גם את המטבח או האמבטיה המקוריים בנוסף.

פורסם
אתה שאלת ברצינות? בוא נקצר' date='מהנסיכוי ואין סיבה. אתה מקבל מערכת במקרה הזה לא שתיים. כמו שאם אתה קונה דירה מקבלן ומשדרג את המטבח או את האמבטיה לא משאירים לך גם את המטבח או האמבטיה המקוריים בנוסף.[/quote']

זה לא נכון במקרה הזה כי קבלן מייצר את הבית ומראש לא מזמין את המטבח הפחות משודרג.

במקרה הזה הרכב מגיע עם מערכת מקורית בלי חור. ההתקנה של מערכת המולטימדיה מבוצעת בארץ מוציאים את הצערכת המקורית ושמים חדשה. אז למה שהמתקינים שהם אפילו לא היבואן יהנו מהמערכת המקורית.

בפועל שילמתי על הרככ עם מערכת מקורית והיא שייכת לי.

asdasdasd

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום חברים,

תודה,

לגבי השאלה הראשונה - נדמה לי שהתשובה די ברורה והיא נכונה לגבי כל דבר בחיים, לא רק מערכות - אם לא נאמר במפורש שאתה מקבל גם את המערכת המקורית, הם מן הסתם לא יתנו לך אותה מרצונם החופשי.

לגבי ההיבט החוקי - כאן אני לא יודע, יכול להיות שאתה צודק, ולכן אם תתעקש, הם כן יתנו לך גם את המערכת המקורית.

• תוכן חדש...