Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הרנו חוות דעת טובות מאד במבחני הדרכים, אולם האמינות מוטלת בספק (אומרים ש"עכשיו זה אחרת", אבל מי באמת יודע?). הסקודה ירדו מעץ המחירים ההזויים, ואחרי הנחה מגיעים למחירים קרובים לאלו של הרנו. לשתיהן מנוע 1.2 טורבו וגיר כפול מצמדים. לגבי הגיר של הסקודה, יש שמועות על בעיות, לגבי הגיר של רנו, אין לי מושג.

דעתכם?

פורסם

לא הרבה יוכלו לתת חוו"ד משימוש ברנו, כי היא רק לפני מס' חודשים עלתה על הכביש. ממבחני הדרכים בארץ ובחו"ל אפשר להבין שמדובר ברכב טוב מאוד ובכל מקרה עדיף על הסקודה שנמצאת לקראת החלפה. לגביי אמינות עתידית, אתה יודע למי ניתנה הנבואה...

פורסם

רק נסיעת מבחן תפתור לך את ההתלבטות. לאחת עיצוב מיושן, לשניה עיצוב חיצוני חמוד ופנים קצת משתדל אבל מאוד עשיר. אני הייתי בוחר ברנו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי הקליאו עדיפה,היא ניראית הרבה יותר מרשים,יותר מאובזרת,בטיחות עדיפה ועוד שנה של אחריות,מה שכן איכות הבניה בפאביה יותר טובה,אבל זה כבר רכב מיושן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מתי זה "אוטוטו"?

לקראת אמצע השנה הבאה (לפי הדיבורים, היא תוצג בז'נבה במרץ).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על התגובות. ערכתי נסיעת מבחן על הרנו ונהניתי. אבל, וזה אבל גדול מבחינתי...כל בעל מוסך שאני שואל אותו על רכישת רנו אומר לי להתרחק כמו מאש. להתעלם? אין להם מושג? מי יבטיח לי שרנו של היום שונה מהרנו של אתמול?

פורסם

אי אפשר להבטיח,אבל מכמה אנשים שאני מכיר לגבי במגאן 2 היא דווקא בסדר,אני אישית גם הייתי בוחר בקליאו,אני לא חושב שהם היו מפרסמים את כול הפירסומת של רנו לא רואה מוסך סתם כך,דבר שני את הקליאו החדשה דווקא קונים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפעמים הבעיה ברנו היא לא החוסר באמינות אלא שכשהן כבר מגיעות למוסך - יש להן בעיית נגישות לחלקים מסוימים ומתברר שבשביל פעולה פשוטה או שגרתית צריך להתאמץ בפירוק מכלולים. אני מודה ומתוודה שמה שאמרתי עכשיו מבוסס על דברים שסיפרו לי ויכול להיות שאינם נכונים.

דבר נוסף הוא הגירים, שלמיטב ידיעתי, באוטומטיים שבהם הצרפתים לא הצטיינו עד היום ולא שמעתי על הגירים הרובוטיים שלהם דבר, מה שיכול להדליק כמה נורות.

בכל מקרה, לא הייתי פוסל את הרנו רק על היותה רנו, בטח ובטח לא את החדשה שנראית מעניינת.

גם אחי חשב על פאביה, פסל את הקליאו בגלל היותה רנו, ובסוף רכש איביזה כי היא הייתה במבצע בסוף החודש שעבר. תמורת 70K ש"ח על הכביש הוא קיבל גיר ידני ומנוע לא מוגדש, אבל זה נבע מהסיבה שהוא לא צריך רכב חזק ומפחד מבעיות שיכולות לצוץ ב-TSI ו-DSG. מדובר בשידוך מאוד מהנה אבל מפחיד לאחזקה לאור כל הסיפורים ומהסטוריית איכלת השמן שהייתה לי ב-1.8TSI.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הפלואנס נוסעת על גיר רובוטי בנתיים לא שמעתי תלונות,אני מקווה שרנו למדו מפוולסוגן וזה לא יהיה dsg.

בכול מקרה יש אחריות.

• תוכן חדש...