Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הרכבים שם בזבזת זמן על גיילוסטר? אכזבת אותי...:wink:

אפשר עוד פרטים על הוולו בבקשה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות המלווה הנחמד של יונדאי, חזרנו לחניה עם טעם רע בפה. הרכב הזה פשוט, איך נאמר בעדינות... קקי עופות.

עברנו לאופל, שם המתינה לנו קסקדה ידנית 1.6 טורבו 168 כ"ס. הדגם הזה סיקרן אותנו משתי סיבות עיקריות:

1. הוא אינו נמכר בארץ
  2. זה היה הרכב היחיד שניתן היה לבצע בו נסיעת מבחן במסגרת התערוכה, שהיה מצויד בגג נפתח (אם לא לוקחים בחשבון את מזראטי, כמובן).

על אף ההספק המכובד הקסקדה בפירוש אינה רכב ספורטיבי, וגם אינה מתיימרת להיות כזאת. עם משקל עצמי של 1.7 טון, המחמאה הכי גדולה שניתן לייחס לתאוצה שהמנוע שלה יודע לייצר היא "סבירה". מצד שני, אם מנטרלים את גורם הספורטיביות, מגלים שנשארנו עם רכב מעוצב למדי שההתמחות הגדולה שלו היא שינוע הנוסעים בו בצורה נינוחה, רצוי עם גג פתוח (כי אחרת גם בערך את היתרון היחסי היחיד שלו הוא מאבד).

שורה תחתונה: כשאת מסתובבת באמצע הרחוב טופלס, אף אחד לא באמת מתעניין בשאר התכונות שלך. ולפעמים, טוב שכך.

סיימנו את נסיעות המבחן שהזמנו לאותו היום, אבל אז גיליתי אינסיניה סטיישן טורבו דיזל 4X4 מיותמת עומדת בחניה ללא כל דורש. בירור קצר עם נציגי אופל, ו... הופ! אני שוב בדרכי לכיוון היציאה מחניון התערוכה.

הפעם לצידי יושב נציג צעיר של אופל שניכר עליו שהוא אינו כל כך בטוח לגבי.

"אתה יודע", פונה אלי הדרדק בעודנו מתגלגלים לאיטנו לכיוון היציאה מהחניון, "לרכב הזה יש תיבה אוטומטית".

"כן, שמתי לב".

"האם אתה מכיר תיבה אוטומטית?"

"כן, בישראל היא מאוד נפוצה".

"אתה יודע שאתה לא אמור להשתמש ברגלך השמאלית, נכון?", מקשה עלי הדרדק היקה.

"תקשיב, הרכב היומי שלי בישראל מצויד בתיבה אוטומטית. אני יודע כיצד להשתמש בתיבה הזאת!" עניתי לו, עדיין מתקשה להאמין שהשיחה הזאת אמיתית ושאינני הוזה.

"לא, כי אם אתה כן תשתמש ברגל שמאל, אנחנו נצטרך להתחלף..."

כאן כבר התאפקתי לא לצחוק :lol:

לעניין הרכב: אומנם הכביש היה רטוב בזמן הנסיעה, אבל לא באמת הרגשתי שמערכת ההנעה הכפולה באמת השפיעה בצורה כלשהי על הרכב. כנראה שעל אף הגשם שירד, האחיזה נותרה טובה. לדגם הזה יש שתי גרסאות, אחת עם 161 כ"ס ואחרת עם 192 כ"ס. אני מודה שלא בדקתי על איזו משתיהן נהגתי, אבל לאור הביצועים הלא מסמרי-שיער אני מאוד מקווה שזאת היתה החלשה יותר.

שורה תחתונה: "כשאהיה גדולה אהיה וולבו V60!"

נ.ב.: עברתי את הטסט של הדרדק היקה :wink:

20130916_142620.jpg

20130916_142554.jpg

20130916_142603.jpg

20130916_145945.jpg

20130916_150055.jpg

20130916_145907.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפעם לצידי יושב נציג צעיר של אופל שניכר עליו שהוא אינו כל כך בטוח לגבי.

"אתה יודע", פונה אלי הדרדק בעודנו מתגלגלים לאיטנו לכיוון היציאה מהחניון, "לרכב הזה יש תיבה אוטומטית".

"כן, שמתי לב".

"האם אתה מכיר תיבה אוטומטית?"

"כן, בישראל היא מאוד נפוצה".

"אתה יודע שאתה לא אמור להשתמש ברגלך השמאלית, נכון?", מקשה עלי הדרדק היקה.

"תקשיב, הרכב היומי שלי בישראל מצויד בתיבה אוטומטית. אני יודע כיצד להשתמש בתיבה הזאת!" עניתי לו, עדיין מתקשה להאמין שהשיחה הזאת אמיתית ושאינני הוזה.

"לא, כי אם אתה כן תשתמש ברגל שמאל, אנחנו נצטרך להתחלף..."

כאן כבר התאפקתי לא לצחוק :lol:

נ.ב.: עברתי את הטסט של הדרדק היקה :wink:

גדול, נשפכתי מצחוק עכשיו. :lol:

פורסם

גם מי שאינו יוצא לנסיעות מבחן מגיע לאולם 10. אתם יודעים, לראות את הרכב בתצוגה נוצצת וסטטית זה לא אותו דבר כמו לראות אותו בתנועה "אמיתית".

כך יצא שגם לאחר סיום נסיעות המבחן לאותו היום עוד נשארנו שם כדי להתבונן באורווה הנאה שאכלסה את החניון. בין כל המכוניות שעמדו שם היו גם שתיים שקטות במיוחד. זהו השקט שלפני הסערה :onfire:

גבירותיי ורבותיי:

attachment.php?attachmentid=354381&stc=1&d=1379932877

טסלה Model S :-)

מסתבר שטסלה בחרו לא להציב דוכן בביתן 10, אלא לבצע את הרישום לנסיעות באולם 5 בו התקיימה התצוגה שלהם. שמנו פעמינו לאולם 5, ובאופן צפוי להחריד גילינו שהרכב FULLY BOOKED להיום, אבל אפשר להירשם למחר. מה נראה לכם שעשינו?

למחרת הגענו לנסיעה ברבע שעה איחור. טוב, לא מסרבים לחבר שמבקש שתביא לו זוג אוזניות מגרמניה, גם אם זה אומר שתאחר לדייט שלך עם טסלה (איתמר... :-P).

למזלנו, שתי המכוניות היו פנויות כשהגענו, כך ששנינו יצאנו במקביל לנסיעות מבחן. אני קיבלתי את האפורה שבתמונה, שלדעתי גם נראתה טוב יותר, הוא קיבל את השחורה.

טסלה S - מכונית הספורט החשמלית שהפכה את הצייד לניצוד כשריסקה את מתקן הריסוק של NCAP, מצויידת במנוע המספק 416 כ"ס ו-61 קג"מ מ-0 סל"ד המשודך לסרן הנכון. למרות משקל עצמי של 2.1 טון, היא מסיימת את המיאוץ ל-100 קמ"ש תוך 4.5 שניות בדרכה ל-200 קמ"ש מירביים שמוגבלים אלקטרונית. ויש לה רק בקשה אחת: אל תגידו עליה שהיא רכב אמריקאי - זאת פרינססה קליפורנית וככזאת היא גם מצפה מכם להתייחס אליה.

ביציאה מחניון התערוכה התנועה מתנהלת בעצלתיים, מה שמאפשר לי לתהות על קנקנו של תא הנוסעים המפואר, אבזור הפרימיום ובעיקר השקט המופתי והמרחב הנדיב שבתוך תא הנוסעים. ברגע שהכביש נפתח לי אני מדביק את הדוושה, ושום דבר ממה שהיה עד כה לא הכין אותי לבעיטה שחטפתי בגב ולזעקת ה"Holly mother of god!" ששחררתי. הייתי צריך להתבונן במראה כדי להאמין שלא נכנס בי פול טריילר מאחור, כי ככה בערך זה הרגיש. בתוך כל אלה, הספרות האלקטרוניות של מד המהירות המשיכו לרוץ למעלה כמו תצוגה של מאיות השנייה בשעון סטופר.

למרות חישוקים במידה 20 אינטש, הצמיגים הסתחררו בקו ישר כשהרכב בתנועה, מה שגרם לכשכושי זנב מחד, ולעבודה נוספת לבקרת האחיזה מאידך.

יצא לי לנהוג במהלך חיי בכמה מכוניות חזקות, ואני נשבע שבחיים לא חוויתי רכב כזה, שבלחיצה בריאה על הדוושה גורם לעיניים לשקוע בחוריהן ולשיניים לזוז אחורנית. אה, והוא עושה את כל זה באפס זיהום אויר. חזון אחרית הימים?

אבל אל תחשבו שהכל טוב: כל יחידת מנופי התפעול שמאחורי ההגה נלקחה ממרצדס. לא בדקתי איך העסק עובד במרצדס, אבל לפחות בטסלה, מנוף האיתות נמצא במקום לא נוח, וכל הזמן מתקבלת ממנו התחושה שהאיתות מופעל למרות שהוא כבוי. שאלה יהיו הצרות שלי.

בין לבין, הנציג שהתלווה אלי סיפר לי שהיא מתחרה ראש בראש מול BMW M5, וש(נדמה לי) בפינלנד הם מוכרים מידי שבוע 60-70 חתיכות ממנה, וכל זאת בזמן שיש להם שם נקודת מכירה אחת ויחידה.

שורה תחתונה: חושרמוטה לייק!

נ.ב.: בטיסה חזרה לישראל, שנינו הסכמנו שה-G שמטוס מייצר בעת המיאוץ להמראה נמוך יותר מזה שהטסלה מייצרת. מדהים!

ספרתי 6 מכוניות, נותרה עוד מכונית אחת. אנא התאזרו בסבלנות.

20130917_131218.jpg

20130917_131200.jpg

20130917_131135.jpg

20130917_131121.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

ספרתי 6 מכוניות, נותרה עוד מכונית אחת. אנא התאזרו בסבלנות.

מחכים לדובדבן...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ה"אייפד" שיש שם,אחראי על המיזוג,מערכת..?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מחכים לדובדבן...

דובדבן, דובדבן, אבל יש עוד הרבה קצפת בדרך, עם רשמים מהתערוכה.

חוצמזה, כמה דובדבנים כבר אפשר לנעוץ על קילשון מבלי שיתפצלחו :lol:

שיחקתם אותה עם שרשור מעניין, אתה והחבר X :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

:wave2:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בשמחה, מה עוד תרצה לדעת?

כבר אמרתי לך שהביקור שלכם היה מגניב ביותר.

מעולם לא חשבתי לעשות כך, אני תמיד מגיע ליום אחד מרוכז (גם השנה), כחלק מטיול של שבוע-שבועיים באיזור, שכולל גם ביקור ברינג.

שיחקתם אותה עם שרשור מעניין, אתה והחבר X :wink:

תודה לשניכם.

ה"אייפד" שיש שם,אחראי על המיזוג,מערכת..?

הוא אחראי על הכל, החל ממערכת הניווט, עבור במערכות השמע והמזגן וכלה בחיבור רציף לאינטרנט. בזמן שהגענו לרכב, אחד המלווים בדיוק בדק מה חדש בפרופיל הפייסבוק שלו :lol:

הטסלה לא אמורה להיות משווקת בישראל בעתיד? עם תג מחיר מפלצתי כלשהו?

אין לי מושג. אני מקווה בכל לבי שנזכה לראות את היצירה המופלאה הזאת בישראל, על אף שאני מאוד קטן אמונה, משתי סיבות:

1. תחשוב על אובדן ההכנסה של המדינה מבלו על הדלק. אתה באמת משלה את עצמך שממשלת ישראל ו/או משרד האוצר ו/או לוביסטים של חברות הדלק יתנו לדבר הזה להיכנס לארץ תוך שהוא חומק להם מתחת לרדאר? אני לצערי לא רואה את זה קורה.
  2. הרכב הזה נטען באמצעות רשת החשמל הארצית. באירופה ובארה"ב יש אחלה של מערכת חשמל, שבמקרים רבים מיוצר ממקורות אנרגיה נקיים (גרעין, אנרגיות מתחדשות וכו'). על אף שישראל חתומה על כמה חידושים בתחום האנרגיה הירוקה, יש לזכור שמדובר בחברות פרטיות ולא במשהו ממשלתי. הגז הטבעי של מאגר תמר עדיין אינו זורם לתחנות הכוח של חברת החשמל, ונכון להיום עיקר הייצור נשען על דלקים פוסיליים. כל זה מבלי שעוד הזכרנו את העובדה שחברת החשמל של מדינת ישראל אינה רחוקה ממיצוי כושר הייצור שלה, ובהנחה שהרכב הזה יימכר בארץ באותו קצב שבו הוא נמכר בפינלנד, לדעתי יקשה מאוד על חברת החשמל לתת מענה לביקושים המוגברים.

אגב, בארה"ב היא נמכרת בכ-$70K.

אני עושה הפסקה קטנה מהתערוכה ומצרף להנאתכם תמונות של העיר פרנקפורט היפהפיה.

attachment.php?attachmentid=354119&d=1379757585

attachment.php?attachmentid=354120&d=1379757585

attachment.php?attachmentid=354122&d=1379757585

attachment.php?attachmentid=354123&d=1379757585

attachment.php?attachmentid=354124&d=1379757585

attachment.php?attachmentid=354613&stc=1&d=1380006727

:beerchug:

attachment.php?attachmentid=354490&d=1379948181

אה כן, וגם נשאר לנו עוד איזה עניין פעוט שראוי לדון בו:

attachment.php?attachmentid=354493&stc=1&d=1379948250

:ok:

20130913_205024.jpg

20130913_210604.jpg

20130919_220925.jpg

20130916_140202.jpg

20130914_135304.jpg

פורסם

אויי כמה שהתגעגעתי לנקניקיות הללו....

וזה נוח השליטה על הדברים מהמסך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...