Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה דווקא ה i20 אם יורשה לי לשאול?

אם יורשה לי לשאול, למה לא? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שנאמר כבר, 1:12-13 בעיר, 1:16-17 מחוץ לעיר, אם תיהיה ממש רגוע ועדין עם הגז אולי תגיע קצת יותר.

רכב טוב מאוד, לי יש קיה ריו שהיא התאומה של I20 ואהבתי מאוד גם את הI20, רכשתי בסוף את הריו כי אהבתי אותה יותר, בנוסף קיבלתי הצעה מאוד טובה בזמנו וזה כולל אחריות ארוכה אז הלכתי על הריו.

פורסם

רכב חביב. יש תחושה שהרכב קצת גדול על המנוע, אבל אם אתה לא עובד באופן קבוע ברכבל העליון בחרמון כנראה שיהיה בסדר. יש מתחרות יותר טובות ממנה, השאלה היא טובות במה? יש רכבים יותר מאובזרים, יותר מרווחים, יותר זריזים. השאלה היא אם הטוב הזה טוב גם לך או שזה בכלל לא מעניין אותך?

יונדאי i20 ידנית

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי כזה רכב מספר חודשים.

יתרונות:

צריכת דלק משולבת (70% עירוני, תמיד עם מזגן)- 14 ק"מ לליטר- מדוד בצורה מדויקת בין תדלוקים ולא ע"י מחשב רכב.

בולמי זעזועים רכים- הרכב לא מתרגש משברים ובורות באספלט.

הרבה מקום לנהג ולנוסע לצידו (אני 1.90 ואין בעיה).

תא מטען גדול ונוח עם ידית פתיחה חיצונית.

הרבה תאים שימושיים בתוך הרכב.

ראות טובה לכל הכיוונים.

ביטוח מאוד זול.

אפשר לקבל מחיר טוב בסוכנות למכירת רכב, רק צריך להתמקח קלות והמחיר יורד משמעותית.

תא נוסעים שקט מאוד בעיר, מנוע על סל"ד נמוך לא מורגש.

מזגן מצויין.

אמינות- נכון שהרכב אצלי רק מספר חודשים, אך הדגם עצמו קיים כבר שנים וצבר מוניטין אמינות מצויין.

חסרונות:

מושבים קשים ולא הכי נוחים.

מקום במושב אחורי מצומצם אם מזיזים את המושבים הקדמיים יותר מדי אחורה.

כח מנוע- למרות שהמנוע עולה כל עליה ונוסע בכל מהירות שרוצים, הוא לא הכי זריז ונדרשות משיכות הילוכים לפעמים.

במהירות גבוהה תא הנוסעים לא כל כך שקט (3000 סל"ד ב-100 קמ"ש).

ההתלבטות הייתה בין סוזוקי סוויפט, פורד פיאסטה, סקודה פאביה וקיה ריו.

הרכבים הנ"ל נפסלו מהסיבות הבאות:

סוזוקי סויפט- צפוף מדי, אין מקום למבוגרים מאחור, תא מטען קטן.

פורד פיאסטה- רצו מחיר יקר מדי ובנוסף קראתי ביקורות רעות על הרכב פה באתר, עיצוב ערסי/נשי מדי (לטעמי).

סקודה פאביה- מחיר ביטוח נורא גבוהה, הפלסטיק במרכז הרכב מפריע לברך ימין.

קיה ריו- לא היה לי נוח בפנים, ראות גרועה מתוך הרכב, מושבים נמוכים מדי.

בסה"כ מאוד מרוצה מהרכב, מתאים למי שרוצה להגיע ממקום למקום, באופן זול ואמין. וגם למי שרוצה לנסוע ברכב אמיתי ולא רכב מיני חלש ורועד.

• תוכן חדש...