Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופיע קושי להכניס הילוך ראשון, שני ורברס. במוסך אומרים שנשרף הקלאץ'.

רכב רק בן שנתיים.

אני נהג עם 20 שנה ותק נהיגה רק עם הילוכים.

לפי מוסך אפשר לשרוף קלאץ' בבת אחד ולא בגלל נהיגה לא מיומנת.

שאלות:

1. איך דבר כזה יכול לקרות?

2. האם יתכן גם גיר מקולקל והוא גרם לשריפת הקלאץ?

3. האם גיר הוא באחראיות? כי קלאץ' לא.

4. האם לדרוש להחליף גם גיר?

תודה מראש.

פורסם
הייתי הולך לשמוע חוות דעת נוספת בעניין. והכל בהנחה שאני סומך על זה שאתה באמת יודע להיתנהג נוכון עם קלאץ'.

נתתי להם אישור בבוקר להחליף את הקלאץ' והם התחילו כבר בעבודה.

פורסם

חבל. פשוט חבל שהטעויות האלה של בדיקת האמינות של מוסך או מחירים שנילקחו נירשמים פה רק לאחר שהעבודה מבוצעת ואז מתחילות התהיות. לא נורא...בוצע, בוצע. העיקר שהרכב יתפקד כמו צריך. :) כמה עלה העסק?

פורסם
חבל. פשוט חבל שהטעויות האלה של בדיקת האמינות של מוסך או מחירים שנילקחו נירשמים פה רק לאחר שהעבודה מבוצעת ואז מתחילות התהיות. לא נורא...בוצע, בוצע. העיקר שהרכב יתפקד כמו צריך. :) כמה עלה העסק?

2300 כולל מע"מ אחרי הנחה

פורסם

וואוו...מה זה המחירים האלה? לגבי גיר...כן הוא אמור להיות במיסגרת אחריות. אם גיר לא יהיה תקין אתה כבר תהיה אמור להרגיש את זה. מקסימום לפני תום האחריות של הרכב תיכנס למוסך לבדיקה כללית כולל סריקת תקלות ומה שיימצא כנזק בגדר אחריות תדרוש שיתקנו.

פורסם
וואוו...מה זה המחירים האלה? לגבי גיר...כן הוא אמור להיות במיסגרת אחריות. אם גיר לא יהיה תקין אתה כבר תהיה אמור להרגיש את זה. מקסימום לפני תום האחריות של הרכב תיכנס למוסך לבדיקה כללית כולל סריקת תקלות ומה שיימצא כנזק בגדר אחריות תדרוש שיתקנו.

מה המחיר בד"כ להחלפת קלאץ'?

מה הסימנים של גיר לא תקין?

• תוכן חדש...