Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה למי שלא מכיר את החומר , מדובר על ממיס משקעי מתכות מג'אנטים , לא חשוב אם הם צבועים או לא , מדובר בחומר שהוא עם חומצויות מאוזנת , PH Natural ככה שהוא בטוח לשימוש.

ברגע שהחומר נוגע במשקעים נוצרת ריאקציה והחומר הופך לסגול כהה - אדום.

אז ככה לעינייננו.

ניסיתי להשתמש בIronX Paste בשיטת המריחה עם הפד אך פחות אהבתי את השימוש בצורה הזו.

חשבתי לבצע דילול בIronX Paste אך לא מצאתי בגוגל תוצאות שהניבו תשובות טובות ומובנות.

אז כרגיל עבדכם הנאמן ;) ביצעתי ניסיון בדילול 1:4 ומצאתי שאפשר לדלל אפילו טיפה יותר ,

150 מ"ל IronX Paste ו600 מ"ל מים מהברז , הנה התוצאה.

c2ar.jpg

לפי מה שראיתי עכשיו אפשר לקנות 500 מ"ל מPDRPLUS של IronX Paste ב85 שקל , מהם ניתן להכין 2.5 ליטר נוזל ריסוס.

זה אפילו משתלם יותר מהSONAX שהיה פה בארץ וכולנו אהבנו.

אז הנה לכם פורמולה טובה יותר וזולה יותר!

אז למי שלא ידע, ניתן להשתמש בחומר הזה גם על חלקי פח צבועים.

http://www.youtube.com/watch?v=C4E38Kemdw8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על המדריך הקצר.

בהזמנה האחרונה מאוטוסטור רציתי SONAX וכרגיל לא היה.

היום שקיבלתי ממך את IronX אני מקווה שהוא יהווה תחליף ראוי לניקוי ג'אטים/טסות

אנסה בימים הקרובים. רק הפחדת אותי עם הריח שלו.

אגב מה זה הברק שיש בצמיגים?

פורסם

הברק מהצמיגים זה מהחומר שרוסס עליהם.

רק הזהרתי אותך לא להריח את המוצר מקרוב כמו שאפשר לעשות עם המוצרים של Chemical Guys ואשכרה לקבל מהם תאבון :lol:

פורסם

לא מפסיק להפתיע,כל הכבוד!

האם יישום החומר הזה פותר אותי מליישם פלסטלינה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יפה! בדיוק מה שחשבתי לעשות..

היום השתמשתי ב-Iron X Paste בפעם הראשונה על הג'אנטים והפח, והאמת היא שזה היה קצת קשה - בג'נאטים קשה להגיע לכל המקומות עם הפד, ועל הפח משום מה היה לי קשה להרגיש מה הכמות הנכונה למרוח (חוץ מזה שתמיד יש סיכוי שהפד יתפוס איזה לכלוך וישרוט את הלכה).

שאלה - האם צריך למרוח על משטח יבש או רטוב? האם להשתמש בפד יבש או לח?

כשאני מרחתי וחיכיתי איזה 7 דקות בקושי ראיתי איזה נקודה או שתיים סגולות, למרות שיש לי המון ג'ינג'ים על הפח..

דרך אגב, לפי מה שראיתי בפורום ממליצים במפורש לא לדלל את ה-Paste..

תודה!

פורסם

אמורים למרוח אם זה עם פד לח על פח רטוב.

כמו שאתה מתאר גם לי בשיטה הזו לא היה לי אפקט חזק של "דימום".

לכן דיללתי את החומר ועשיתי את הניסוי.

לגמרי אסור או לא מומלץ לדלל , זה לא משהו שיצרן כותב. פה עשיתי ניסוי על הג'אנטים וזה עבד נפלא זה ניקה את הג'אנט בלי במאמץ.

פורסם
אמורים למרוח אם זה עם פד לח על פח רטוב.

כמו שאתה מתאר גם לי בשיטה הזו לא היה לי אפקט חזק של "דימום".

לכן דיללתי את החומר ועשיתי את הניסוי.

לגמרי אסור או לא מומלץ לדלל , זה לא משהו שיצרן כותב. פה עשיתי ניסוי על הג'אנטים וזה עבד נפלא זה ניקה את הג'אנט בלי במאמץ.

תודה!

יאללה אני רץ לדלל.. יש לי חצי ליטר אז לא יקרה כלום אם אשים 100 מ"ל מדוללים בצד.

הבעיה היא למצוא בקבוק ספריי עם מנגנון מפלסטיק מלא..

פורסם

אגב, אני די בטוח שקראתי איזה פוסט שבו הבחור מ-CarPro (אבי קוראים לו :) ) כתב שלא מומלץ לדלל את ה-Paste.

הנה פוסט שבו עשו השוואה בין המוצרים והדילול:

http://www.autogeekonline.net/forum/ask-expert-featuring-mike-phillips/46719-diluting-ironx-paste-spray-2.html

ומצאתי את פוסט ההשקה שבו אבי מזכיר משהו לגבי הדילול:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showpost.php?p=2905502&postcount=8

פורסם
אגב, אני די בטוח שקראתי איזה פוסט שבו הבחור מ-CarPro (אבי קוראים לו :) ) כתב שלא מומלץ לדלל את ה-Paste.

הנה פוסט שבו עשו השוואה בין המוצרים והדילול:

http://www.autogeekonline.net/forum/ask-expert-featuring-mike-phillips/46719-diluting-ironx-paste-spray-2.html

ומצאתי את פוסט ההשקה שבו אבי מזכיר משהו לגבי הדילול:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showpost.php?p=2905502&postcount=8

דרך אגב,אבי זה הבעלים של החברה [CARPRO].

פורסם

שמע בסוף אסד יתקשר אלייך לרכוש ממך חומרים כימיים ;) .

סחטיין, אני רק שאלה- האם אתה נוהג למרוח על הג'אנטים אוטם/ווקס (או שניהם ביחד?) וכל כמה זמן?

פורסם
שמע בסוף אסד יתקשר אלייך לרכוש ממך חומרים כימיים ;) .

סחטיין, אני רק שאלה- האם אתה נוהג למרוח על הג'אנטים אוטם/ווקס (או שניהם ביחד?) וכל כמה זמן?

לאסד אני מוכן למכור רעל..

על הגנטים שים רק COATiNG,לא סילנט ולא ווקס.

זה מחזיק בין חצי לשנה לשנתיים/תלוי בחומר.

פורסם
באיזה coating אתה משתמש? רני בדיוק קונה גאנטים חדשים וחשבתי לצפות אותם לפני בכלל אני מלביש עליהם צמיגים.

רעיון טוב,תיישם גם על החלקים הפנימיים של הגאנט.

יש מבחר גדול,אבל בכמה חודשים האחרונים יישמתי [בכוונה] ללקוחות שמזניחים את הרכב,ולי עצמי,את ה V1 והV2 של MAX PROTECT.

חומרים עמידים מאד,והם גם עושים משלוח לארץ,ממליץ.

• תוכן חדש...