Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי פונטו ספייס 2002 elx האוטו נלקח למוסך שבדק את האוטו והיה צריך להחליף רק נאבה אחורית וצמיגים קדמיים, בפנצ'ריה השמו את צומת ליבי לזה שאחת הרפידות יותר גמורה מהשניה (ביותר מחצי) , מה הסיבה לזה?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מה עושים במקרים כאלה? ז"א מה התיקון במקרים כאלה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

האם יש סיבה אחרת לזה? והאם הפד אמור להיות כמעט וצמוד לדיסק? הורדתי את הגלגלים, המרחק בין הפד לדיסק הוא פחות מ2 מ"מ לדעתי.

פורסם

אני מניח שהמרווח שאתה רואה זה המרווח בין גב הרפידה לדיסק.

אם זה פחות מ 2 מ"מ, רוץ למוסך מייד להחליף רפידות.

באותה הזדמנות שינקו ויגרזו את פיני הקליפר, שיגרזו את מקומות המגע של הרפידות עם מסגרת הקליפר, שיבדקו שהבוכנה זזה כמו שצריך, לא יזיק גם חריטה לדיסקים או החלפתם במידת הצורך.

אחר כך בדוק לאחר הסיעה ארוכה, אם הג'נט באותו צד לא חם יותר מהג'נט בצד השני.

פורסם
תנסה לסובב את אותו גלגל ביד תראה מה רמת ההיתנגדות שלו לסיבוב ביחס לגלגל השני. הרפידה אמורה לגעת מעט בצלחת אך לא בלחץ עליה.

מה זה :x

איזה כייף לי :)

פורסם

יתכן מצב בו הרפידה נוגעת רק מעט, ובקושי אפשר להבחין בהבדל בהתגדות לסיבוב.

עדיין אחרי 10-15 אלף קילומורים תהיה לה שחיקה גדולה יותר משל הרפידות בצד השני.

לדעתי בדיקה של התחממות הגנ'ט טובה יותר. לאחר נסיעה מהירה עוצרים ללא שימוש בבלמים.

אם ג'נט אחד חם משמעותית מהשני, סימן שהבלם בגלגל זה תפוס.

פורסם
תנסה לסובב את אותו גלגל ביד תראה מה רמת ההיתנגדות שלו לסיבוב ביחס לגלגל השני. הרפידה אמורה לגעת מעט בצלחת אך לא בלחץ עליה.

ובגלל זה אמרתי לו לבדוק ככה מרק. אם הקאליפר תפוס הרפידה תבוא במגע חזק יותר גם כאשר הוא לא לוחץ על דוושת הבלם ולכן הרפידה תיגמר מהר יותר.

ממה שרשמת בהודעה הקודמת אפשר להבין רק דבר אחד ולא אחר.

אל תנסה להוציא אותי חומוס בבקשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני עדיין מנסה להבין איפה הבעיה במה שרשמתי אבל בוא נגיד שהבנתי. אם כבר חומוס תעשה לי קומפלט בבקשה..עם ציפס וסלט. העיקר שפותח השירשור הבין למה אני מיתכוון מרק.

• תוכן חדש...