Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא התחתנתי ולא כלום..הבנתי שברשות השידור החליטו לשלוח מכתבים לכולם. אני מכיר עוד כמה במצבי שקיבלו והם לא מתכוונים לשלם ולא לערער, אלא פשוט להתעלם.

המצב הוא כזה- כיום אני גר ביחידת דיור שחולקת את אותה כתובת כמו בעלת הבית, והיא שילמה אגרה. עוד כחודש אנחנו עוברים לבית ההורים הריק של זוגתי, והם כבר שילמו אגרה השנה. הבית יישאר רשום על שמם כמובן.

לשלם? לא לשלם? לא ברור לי מה לעשות. מצד אחד אנחנו באמת לא רואים טלוויזיה, למעט סדרות במחשב וכאלה, אבל אין לי זין להיכנס למלחמות עולם עם הרשות.

הבנתי שהם יכולים לעקל חשבונות בנק בלי התראה מוקדמת ועוד כל מני קונצים שסביר להניח שייגרמו לי התקף לב.

אז - יש פה עוד מישהו שקיבל לאחרונה? מה אתם מתכוונים לעשות עם זה?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי תקנה 5(ב) לתקנות רשות השידור (אגרות, פטורים, קנסות והצמדה), כמה אנשים המתגוררים ביחידת דיור אחת יהיו פטורים מתשלום אגרת טלויזיה בעוד שאנשים המתגוררים בשתי יחידות דיור נפרדות מחויבים לשלם אגרת טלויזיה.

משמעות-מי שמתגורר ביחידת דיור נפרדת חייב בתשלום אגרת טלויזיה, גם אם יחידת הדיור נמצאת באופן פיזי בתוך בית אחר.

פורסם

כולם קיבלו - לדעתי הם פשוט לקחו את מרשם התושבים ושלחו לכו-לם, ואני באותה התלבטות. מצד אחד, אם תשלם, תיכנס לבסיס הנתונים שלהם לנצח ורק המוות יוצא אותך ממנו (ולפעמים גם זה לא). מצד שני, אם לא תשלם, תמיד קיים הסיכוי שהם יגיעו אליך וישתו לך את הדם עם קשית על אי תשלום.

פורסם

לפני שנתיים קיבלנו דרישת תשלום, שלחנו מכתב המסביר שמעולם לא הייתה לנו טלוויזיה,

ואפילו חזר מכתב תשובה בסגנון "רשמנו לפנינו, תודה".

שנה לאחר מכן הגיעה דרישת תשלום, כצפוי. :roll:

נחשו מה קרה השנה. אה-הה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הצלחתי לדבר טלפונית עם נציג שלהם, הוא אמר שאפשר להתעלם.

טעות חביבי, הנציגים שלהם סגורים על עצמם כמו ילדה בת 15 וכל אחד אומר משהו אחר.

היה לי סיפור שנה שעברה שגם אמרו לי "להתעלם" ומאז ניסו לזמבר אותי מכל כיוון.

אני ממליץ על להגיד להם שאתה גר עם ההורים, זה באמת מוריד אותם ממך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שלחו לי לפני שנתיים שעוד גרתי בבית הוריי... ניסיתי לתפוס אותם כחמישה-שישה פעמים בטלפון ואפילו השארתי הודעות במוקד... לא חזרו ולא ענו!

התעלמתי מהמכתב הזה ומעוד שניים שבאו אחריו.

פורסם

תעשו לעצמכם טובה אל תתעלמו מהדברים האלה, מישהו מהעבודה שלי גם התעלם וביום בהיר אחד קיבל מכתב מעורך דין עם חוב של 6800₪ אחרי קנסות ריביות וכל ההנפצות שלהם וכמובן במכתב כתוב שאם לא ישלם תוך זמן מוקצב יתחילו לעקל משכורות.

תתטפלו בהכל עכשיו, אם צריך לשלם - תשלמו.

אם לא צריך - תתפסו אותם טלפונית תפקססו פקסים תשלחו מכתבים תסיימו את זה לפני שאתם מקבלים מכתבי עיקול ולא מצליחים לתפוס אף אחד.

פורסם
הצלחתי לדבר טלפונית עם נציג שלהם,הוא אמר שאפשר להתעלם.

כמו שנכתב, אני לא הייתי בונה על זה, כל עוד לא קיבלתי איזה משהו בכתב,

לך תוכיח אחר כך אם יתפח לך איזה קנס שדיברת עם נציג והוא אמר לך בטלפון "תתעלם, זה בסדר".

so far so good so what

פורסם

קיבלתי מהם מכתב שאם אני משלם אגרה עכשיו, הם מוחלים על חובות עבר. היות ואני מתעלם מהם באלגנטיות כבר 10 שנים, נראה לי שהפעם אני דווקא אשלם. כמו בקזינו, צריך לדעת מתי לפרוש

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...