Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי גם אני קיבלתי אתמול.

מתכוון לשלם בהמשך היום :evil:

החוקים האלו לגמרי לא מעודכנים.

טכנית אני יכול לקלוט שידורים גם בטלפון שלי, אז גם על זה יעשו עמלה בשביל לממן ערוץ שאף אחד לא יסתכל עליו?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרת שאתה גר עם ההורים?

אם הם משלמים, אתה יכול להצהיר שאתה גר איתם ולא לשלם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הם לא משלמים אבל על זה הם כן ישלמו.

הטלוויזיה שלהם על שמי בכל מקרה אז זה הגיע על שמי.

אני לא צופה בטלוויזיה אז לא קשור אלי.

כדור הבדולח שלי מראה לי שתפתח שרשור בעתיד בדיוק על זה.

לחילופין, הקדמת תרופה למכה תהיה הודעה לרשות השידור שהעברת את הטלויזיה להוריך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני רוצה לשבח את הפורום, ובמיוחד את הכותבים פה:

השרשור היה ענייני והתמקד באיך לא לשלם אגרה אנכרוניסטית ומיותרת.

אף אחד לא חשב להשוות אי תשלום להעלמת מיסים, או מעשה מרמה כזה או אחר.

לדעתי הרשות, במתכונתה הנוכחית, עם חוק האגרה המיושן צריכים פשוט לעבור מן העולם.

לא מזמן עשו שינוי במתכונת השידורים, יכלו בקלות לבצע בקרת צפייה דיגיטלית (כמו YES) כך שרק מי שבאמת מעוניין בשידור ישלם, ומי שלא משלם לא יוכל לצפות בשידור. מעניין כמה באמת היו משלמים אז (רמז: פחות מהרייטינג).

אני לא טוען שאין מקום כלל לשידור ציבורי, אפשר לשלב אותו במסגרת הרשות השנייה. פשוט הגוף כיום, יחד עם חוק האגרה מיושנים, ובאקלים הפוליטי הנוכחי היו צריכים לעבור מהעולם!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזל טוב לי, אתמול גם אני הצטרפתי לחגיגה.

למישהו יש איזה TEMPLATE להצהרה שאין ברשותי ממיר דיגיטלי?

רשום שיפרסמו באתר ועדיין לא מצאתי כלום...

פורסם

אני לא טוען שאין מקום כלל לשידור ציבורי, אפשר לשלב אותו במסגרת הרשות השנייה. פשוט הגוף כיום, יחד עם חוק האגרה מיושנים, ובאקלים הפוליטי הנוכחי היו צריכים לעבור מהעולם!

יש מקום לשידור ציבורי. יש אפילו שידור ציבורי משובח - קוראים לו קול ישראל, אני מתכוון לשידורי הרדיו. וגם לגל"צ, שבהם בעצם שידור ציבורי יש תוכניות טובתות (אם כי אני ממעט להאזין להן).

מצד שני - להגיע בבוקר לחדר הכושר ולראות "חיים שכאלה" עם עזר וייצמן :evil:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תשלח מייל לפניות ציבור,

[email protected]

שם ענו לי, ופתרו לי את הבעיה

תוך כמה זמן ענה לך נציג ? כי יש להם סקריפט שקודם שולח אוט' הודעה אליך חזרה שהעניין יבדק ויחזרו אליך (סטייל תראה אנחנו עובדים! ושווים כל שקל שאנחנו שודדים מהציבור)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

"רשות השידור לא תגבה אגרה מאזרחים שאין ברשותם

ממיר דיגיטאלי או מקלט בעל ממיר מובנה"

בימנו רוב הטלויזיות מגיעות עם ממיר דיגיטלי מובנה.

הם לא סתם הסכימו לא לגבות ממי שאין לו, פשוט כי לכולם יש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טרי מהיום:

http://main.knesset.gov.il/News/PressReleases/Pages/press4214c.aspx

סערה בוועדת הכספים: סמנכ"ל גבייה ברשות השידור: "לו הייתי עסק פרטי, כלכלית, אולי לא הייתי שוכר שירותי עורכי דין חיצוניים"

4 בפברואר 2014, ד' ב אדר א תשע"ד, בשעה 10:55

דיון סוער במיוחד הבוקר (ג') בוועדת הכספים, בעניין אופן גביית אגרת רשות השידור.

יו"ר ועדת הכספים, ח"כ ניסן סלומינסקי (הבית היהודי) בעקבות הצגת אופן גביית האגרה: "הניהול השוטף של גביית אגרת רשות השידור הזוי!!!".

לסמנכ"ל הגבייה אמר סלומינסקי: "ב- 30 מיליון ₪ שכר טרחה שקיבלו 11 משרדי עורכי דין ב- 2013 יכולתם להעסיק 300 עובדים ואפילו אם הייתם מעסיקים הרבה פחות, הם היו עושים בפחות כסף את אותה עבודה". את הדברים אמר סלומינסקי לאחר שסמנכ"ל הגבייה ברשות, אבי כץ, ענה בתשובה לשאלות ששאל אותו, כי "לו הייתי עסק פרטי, הייתי עושה שיקול כלכלי", בכך רמז שאולי היה מקום שלא לשכור את שירותיהם של 11 משרדי עורכי דין פרטיים שנהנו מ- 30 מיליון ₪ כשכר טרחה ב- 2013.

יו"ר הוועדה סלומינסקי, כמו גם יתר חברי הכנסת חברי הוועדה הביעו זעם רב על-כך התשובות המגמגמות של סמנכ"ל הגבייה, על הגעה לדיון ללא נתונים מסודרים ועל-כך שהציג נתונים מבולבלים מהזיכרון.

ח"כ עיסוואי פריג (מר"צ): "יש להקים ועדת חקירה לכל ההתנהלות הזאת!"

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

במילים אחרות - לא הכסף שלי, אז לא אכפת לי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא.

המילים האחרות הן: משרד האוצר דרש להפריט. אז הפרטנו למיקור חוץ, ולא חשוב כמה זה עולה!!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...