Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טעות חביבי, הנציגים שלהם סגורים על עצמם כמו ילדה בת 15 וכל אחד אומר משהו אחר..

זה בסדר,בגלל זה שלחתי להם אימייל לשלושה כתובות שונות (והדפסתי אותם)

גם פקססתי בקשה דומה וגם אותה הדפסתי + אישור שליחה

מודפסים מהפלאפון גם תיעודי שיחה (חבל שלא הקלטתי את השיחה,אבל זה בתהליכים)

מכתב מעו"ד? שישלחו :) עוד בסוף במשפט הם ישלמו לי :p

נ.ב באתר רשות השידור כתוב שהם אמורים להעלות לאתר קובץ PDF שבו אתה מצהיר שאין לך מקלט שידור או ממיר מסוג כלשהו.

http://www.iba.org.il/doc/DOC790057.pdf

"על מנת לקבל את הפטור, על האזרח למלא טופס הצהרה שיפורסם באתר האינטרנט של

אגף הגבייה של רשות השידור, בו הוא מודיע, כי אין בביתו חיבור לממיר דיגיטלי כלשהוא,

ובמכשיר הטלוויזיה בביתו לא קיים ממיר דיגיטלי מובנה. בנוסח ההצהרה יאשר מבקש הפטור

את כניסתם של בודקים מטעם רשות השידור לביתו."

לכשזה יגיע,אחזור על השורה השניה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה אנשים קיבלו,

אפילו אח שלי הגדול שלא גר בארץ 3 שנים קיבל בפעם הראשונה אתמול דרישה לתשלום אגרה :roll:.

Vw Polo GTI

פורסם

גם אלי זה הגיע אתמול. כיוון שאין לי טלוויזיה, אני מתכוןן לשלוח להם מכתב רשום עם ההצהרה הנ״ל.

אני לא רואה סיבה לשלם אגרה בשביל חצי שעה ביום שיוצא לי לשבת בסלון ולצפות בתמר איש שלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיקה,זה לא רק מכשיר טלוויזיה.

מבחינתם גם אם קנית ממיר ייעודי בשביל לקלוט את שידורי עידן+,חובה עליך לשלם להם :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני קיבלתי השבוע דרישה לתשלום, לצורך העניין אני מתגורר עם ההורים, והם פטורים מתשלום כבר כמה שנים (פנסיונרים).

צלצלתי למוקד, בפעם השלישית הבנתי שצריך ללחוץ 6 למענה אנושי, ענו די מהר, הצהרתי שאני גר עם ההורים, הבטיחו ביקור בית.

לענייננו: אין ספק שחוק האגרה והגוף הזה הם אנכרוניסטים. יש היום אפשרות קלה מאוד לשדר רק למי שמשלם אגרה, ואני מטיל ספק רב כמה אנשים באמת ישלמו מרצונם את האגרה עם כל התחרות שקיימת כיום (רמז: פחות מהרייטינג של הערוץ הראשון)

לא מזמן עשו שינוי בשיטת השידור. יכלו בקלות להוסיף בקרת צפייה בערוץ הממלכתי.

בקיצור: לסגור את הגוף הזה, ולחשוב אם יש עדיין צורך בערוץ ממלכתי, לממן אותו מכספי המיסים הדיפרנציאליים ולבטל את מנגנון הגבייה (גוויה) המטופש הזה שמזין בעיקר את עצמו!

פורסם

אם יש ברשותי טלויזיה עם ממיר מובנה שיכול לקלוט עידן+, אבל כנראה שהקליטה גרועה ולא קולטים כלום, האם גם אז אני חייב בתשלום למרות שהם לא מספקים לי את המוצר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמה טיפים מבעל ניסיון עם רשות השידור:

1. כל פניה אליהם ובמיוחד כל תשובה מהם צריכה להיות מגובה במסמכים. אפשר להתכתב איתם במייל ולשמור את המיילים והתשובות מהם, זה יכול להיות מאוד שימושי בעוד כמה שנים. תשובה טלפונית (אפילו אם מוקלטת) מנציג שלהם ש"אפשר להתעלם" פשוט לא שווה כלום, בקשו גיבוי בכתב.

2. מבחינת רשות השידור אם רשום להם שרכשת מקלט אפילו לפני 15 שנים, אתה חייב באגרה. צריך לשלוח אליהם הצהרה שאינך מחזיק עוד את המקלט והם יבקשו ממך הסבר מה קרה עם המקלט ולמי הועבר. פשוט תגידו שהוא התקלקל וזרקתם אותו.

3. אם אתם גרים אצל ההורים שמשלמים אגרה או שאתם גרים לבד אבל לא ניתן לשייך את הכתובת לשם שלכם, תצהירו שאתם גרים אצל ההורים. הם יבקשו גם מההורים לחתום על הצהרה שאתם גרים אצלם ושלום על ישראל....עד שתגורו בבית ותשנו את הכתובת במשרד הפנים (זה מה שקרה לי).

4. מבחינת רשות השידור אתה אשם (כלומר מחזיק מקלט) כל עוד אין לך הוכחה אחרת. נציגה רשמית של רשות השידור אמרה לי פנים מול פנים שאין לי שום אפשרות להוכיח להם שאין לי מקלט ושום מסמך שאראה להם לא מקובל עליהם. כל עוד יש להם רישום עליך שרכשת מקלט לפני כמה שנים ואפילו אם המקלט נשאר בבית של ההורים שמשלמים אגרה...אתה חייב אגרה גם על הכתובת החדשה אפילו אם אין לך בה מקלט.

5. אחת השיטות שלהם להפיל את החייבים היא בקשה למסמך עם תאריך התחברות לחברת יס או כבלים. הם מבקשים זאת כי החברות הנ"ל לא משתפות איתם פעולה ולא מספקות להם את המידע הזה. המסמך הזה יכול רק לעשות נזק לחייב כי החובה לתשלום אגרה היא רק מעצם החזקת מקלט ללא קשר להתחברות לשירותי לווין או כבלים.

6. רשות השידור עבודת בשיטת מצליח והפכו את נושא הגביה והפלת חייבים בלשונם לאומנות.

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רגע רגע, אם יש לי טלוויזיה, אבל אני לא מחובר ליס/הוט, אין לה ממיר מובנה, אין לי עידן+ ובעצם היא משמשת אותי כמסך מחשב, אז אני פטור מאגרה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לאחרונה יצא תקדים (פסק דין) שפוטר אותך במקרה כזה (במקרה ואתה מצהיר שאתה לא מחובר לכבלים/לוויין, המקלט שלך לא מצויד במפענח דיגיטלי מובנה, ואין לך ממיר חיצוני). אגף הגבייה מכיר בתקדים!

פורסם

אני קיבלתי את הפניה הראשונה לתשלום האגרה כאשר הייתי בן 30. אניחושב שמדובר בנסיון דיוג של אנשים לפי הגיל. מכל מקום - כיון שזמן קצר אח"כ עברתי להתגורר בעיר אחרת ואף רכשתי טלויזיה כאשר הקבלה על שמי לא היתה לי הרבה ברירה אלא להתחיל לשלם את האגרה. מאז אני משלם אותה כסדרה. חוק זה חוק, גם אם הוא הזוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לאחרונה יצא תקדים (פסק דין) שפוטר אותך במקרה כזה (במקרה ואתה מצהיר שאתה לא מחובר לכבלים/לוויין, המקלט שלך לא מצויד במפענח דיגיטלי מובנה, ואין לך ממיר חיצוני). אגף הגבייה מכיר בתקדים!

עד לפני מספר שבועות מבחינת רשות השידור קיום מקלט=חייב באגרה, אפילו אם המקלט מחובר למחשב. ניתן היה להציג אישור ממעבדה שהטיונר במסך נוטרל ולקבל פטור מאגרה.

ראיתי ב-TV לפני מספר ימים שיש תקדים ממש מהשבועות האחרונים שאינו מחייב את נטרול הטיונר כי למעשה ערוץ 1 לא משדר בצורה אנלוגית אלא רק דיגיטלית ולכן צריך מפענח כמור עידן + או התחברות לאחרת מחברות הכבלים\לווין.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מישהו יכול למצוא קישור לתקדים הזה? חבר קיבל עכשיו דרישה לתשלום בגובה 2500 ש"ח למרות שהטלוויזיה שאצלו מחוברת אך ורק למחשב, ואין לו שום ממיר...

עריכה:

לא משנה, מצאתי.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000876427

למי שמעוניין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...