Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

75-80K

ben672
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב חדש בתקציב כמו שצוין למעלה,עד 75-80K.

הדברים החשובים: שהרכב היה קטן, ידני, חסכוני במידה האפשרית, אמינה, עם תגובות מהירות(עד כמה שאפשר להוציא מהתקציב הנ"ל..) ,ואם איבוד ערך כמה שיותר נמוך ל-5 שנים הקרובות (כמובן משוער)

לרוב הנסיעות יהיו עירוניות(ירושלים), מקסימום פעם פעמיים בשבוע נסיעות בינעירוניות.

חשבתי על הניסן מיקרה הידנית לפי הנתונים היבשים היא נראית די אטרקטיבית (מנוע 1.2 עם 82 כ"ס)

איך הפרמטרים של הרכב הנ"ל מבחינת עלות /תועלת?

האם אתם מציעים על רכב אחר בטווח המחירים הנ"ל?

בתודה מראש!

פורסם

ניסאן מיקרה ידנית היא בהחלט אופציה טובה בטווח הנמוך של התקציב הזה. אבל אני הייתי הולך על סופר-מיני ידנית בסיסית, שתהיה נעימה יותר מחוץ לעיר. רנו קליאו החדשה, סקודה פאביה, קיה ריו - לכולן יש גרסאות בסיס ידניות שמתאימות לתקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא התרשמתי במיוחד מהמיקרה בגרסה הידנית.

היא מרגישה די זולה ופשוטה בפנים, והיא צפופה יותר מהמקובל בקטגורייה. בנוסף הבטיחות בה נמוכה מהמתחרות, שלרובן יש 5 כוכבים במבחני הריסוק. לי באופן אישי, תפעול הקלאץ' לא היה נוח, הצליל של המנוע הרגיז אותי והאוטו מכוער לטעמי. מעבר לכך כשתנסה למכור יהיה עמוס בשוק עם רכבים כאלו.

אתה מחפש רכב חזק יחסית לעליות, שווה לבדוק את הסוויפט 1.2. יש לה 94 כ"ס.

הוצעה כאן קליאו, אבל עם מנוע 1.2 רגיל של 75 כ"ס זה לא בדיוק זה. אם כבר, אז את ה0.9 טורבו החזק יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ב84 אתה יכול לקחת את הקליאו החדשה 0.9, שעדיפה כנראה על האחרות.

הבעיה היחידה היא ירידת הערך.. שכנראה תהיה גדולה לעומת דגמים אחרים.

פורסם

יש לי את ה1.2 הידנית. בשנה וחצי שהיא אצלי ירדה 11-12%. סתם מיתוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאו דווקא. הפלואנס שומרת יחסית טוב על ערכה ( שלא לדבר על דגם הדיזל... )

פורסם
ניסאן מיקרה ידנית היא בהחלט אופציה טובה בטווח הנמוך של התקציב הזה. אבל אני הייתי הולך על סופר-מיני ידנית בסיסית, שתהיה נעימה יותר מחוץ לעיר. רנו קליאו החדשה, סקודה פאביה, קיה ריו - לכולן יש גרסאות בסיס ידניות שמתאימות לתקציב שלך.

תודה, ראיתי את הרנו קליאו החדשה, ובהחלט נראת לא רע בכלל..

לא כ"כ אהבתי את השאר..

אני לא התרשמתי במיוחד מהמיקרה בגרסה הידנית.

היא מרגישה די זולה ופשוטה בפנים, והיא צפופה יותר מהמקובל בקטגורייה. בנוסף הבטיחות בה נמוכה מהמתחרות, שלרובן יש 5 כוכבים במבחני הריסוק. לי באופן אישי, תפעול הקלאץ' לא היה נוח, הצליל של המנוע הרגיז אותי והאוטו מכוער לטעמי. מעבר לכך כשתנסה למכור יהיה עמוס בשוק עם רכבים כאלו.

אתה מחפש רכב חזק יחסית לעליות, שווה לבדוק את הסוויפט 1.2. יש לה 94 כ"ס.

הוצעה כאן קליאו, אבל עם מנוע 1.2 רגיל של 75 כ"ס זה לא בדיוק זה. אם כבר, אז את ה0.9 טורבו החזק יותר.

האם סוזוקי אמינים מספיק? כי יש כאלו שאמרו לי שלטווח הארוך יש הרבה טיפולים (או שזה סתם מיתוס?)

+1 לסוויפט

תודה על ההמלצה..

האמת שזו לביינתים נראת לי האופציה ההכי נחמדה..

טוב לדעת..

יש לי את ה1.2 הידנית. בשנה וחצי שהיא אצלי ירדה 11-12%. סתם מיתוס.

איך העלויות של הביטוח כמו כל רכב ממוצע בקטגוריה או יותר יקר?

רציתי לשאול גם איך הפורד פיאסטה, הבנתי שזה גם אופציה לטווח מחירים שלי..

תודה לכולם!!

פורסם

החברים כאן המליצו לי על הסוויפט,

לטווח הארוך (5 שנים אולי קצת יותר) זה רכב אמין?

גם פעם (לפני 10 שנים) סוזוקי היו אמינים?

תודה!

פורסם

התפרסם היום שהורידו את המחיר של הפיזו 208 ל76K לדגם הידני. הורידו נדמה לי משהו כמו עשירייה מהמחיר הקודם. בהחלט שווה לך לבדוק את זה

• תוכן חדש...