Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט 2008.

עשיתי היום טסט שנתי בקומפיוטססט באור יהודה.

לא עבר את הטסט בשל פנס קדמי לא מכוונן.

ניגשתי לאיש החלפים לעשות את התיקון ולאחר שהתעסק כעשר דקות עם פירוק הנורה ונסיון התקנת חדשה הוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות את התיקון ואמר לי לפנות למוסך.

חזרתי לעבודה ובדקתי כמה שעות לאחר מכן אם אני יכול לאתר משהו לא תקין באזור הפנס הקדמי ולתדהמתי שמתי לב שהבפנים של הפנס (החלק המתכתי בעל טקסטורה של מראה), מסביב לבית הנורה סדוק לגמרי.

האם ייתכן והאדם במכון הוא זה שגרם לנזק ?

אני אישית לא התעסקתי עם האזור הנ"ל ולא נראה כל נזק מסביב לפנס שמעיד על כך שזה נזק משני לתאונה או מכה.

עכשיו אני צריך לקנות פנס קדמי חדש (הוצאה לא מבוטלת) ומין הסתם אין לי שום הוכחה שהנזק נגרם במכון הרישוי.

פורסם

השאלה אם האוטו אצלך יד ראשונה?

אולי זה כבר היה שבור?

לפעמים אנחנו לא רואים דברים "עד שאנחנו מגלים אותם" ואז אנחנו נכנסים לבילבול, זה היה, זה לא היה...

זה בהחלט מבלבל, כי למה הבעל מקצוע שהתעסק עם הנורה לא אמר לך?

אבל השאלה אם אפשרי לבוא בטענות בדיעבד?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

למען האמת הפנס הזה די חדש, הוא הוחלף לאחר תאונה קלה לפני כחצי שנה. ובגלל שהנזק כוסה על ידי הביטוח הורכב פנס חדש ומקורי.

אבל זה נכון, אין לי איך להוכיח שהנזק לא היה לפני הביקור במכון

עצבים :brickwall::brickwall::brickwall:

פורסם

מכיוון שאין לך מה להפסיד חוץ מזמן, ואם בא לך פרויקט DIY שיכול לחסוך לך הרבה כסף, ואם אתה אמיץ - תנסה לתקן לבד.

מפרקים את הפנס מהרכב, מחממים אותו בתנור, מפרידים את הכיסוי, מפרקים את הרפלקטור (לפי ההודעה שלך זה החלק הסדוק נכון?), עושים הלחמת פלסטיק (כאן צריך קצת מיומנות כדי להגיע לרמת גימור גבוהה), משייפים ומחליקים וצובעים בצבע ניקל לחום גבוה. מחזירים לתנור, מדביקים את החלקים וחזרה לרכב.

ייתכן ואפשר לקנות רק את הרפלקטור ולהחליף אותו אבל אני מבין שאתה בלחץ זמן של הטסט (שבוע)..

• תוכן חדש...