Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש קובץ כזה שבודק את הסאונד (אני לא יודע אם באמת כל כך טוב...) אני לא זוכר בדיוק את השם שלו אבל כשהורדתי את הסאונדטרק של 2fast 2furious אז היה איזה קובץ שבודק את הסאונד... אם אני אמצא אני אעלה לכאן את שמו... אבל תחפש בקאזה-2fast 2furious

מקווה שעזרתי...:-)

פורסם

היה באחד הפורומים האמריקאיים מכירת חיסול של SHEFFIELD LAB שאורגנה ע"י IMAGE DYNAMICS. דיסק רגיל 10$ ודיסק מוזהב 12$ קניתי משהו כמו 8 דיסקים (הרשתי לעצמי "להשתולל" ולקחת מה שיש במוזהב) ובגלל שחיכיתי הרבה זמן הם שלחו לי את זה בסוף בלי לחייב אותי על המשלוח. היה דיל לא נורמלי :)

תכלס, חוץ מהדיסק הזה השאר לא להיט היסטרי. הקלטות איכותיות אבל המוסיקה לא הכי מרגשת לטעמי.

דרך אגב חבר'ה תתחילו להמעיט בקישורים להורדת שירים. זה לא חוקי ולכן יכול לחשוף את הפורום לתביעות.

פורסם

יש לי דיסק כזה, קניתי אותו לכיוון מערכת סראונד בבית, והוא מכיל את כל מה שצריך.

עלה לי 50 שקל בארץ.

טרקים באיכות גבוהה, כיווני בסים וכו'.

אני לא זוכר איך קוראים לו - כאשר אני אחזור הביתה אני אסתכל.

פורסם

אני יודע שזה נשמע ילדותי ולא מיקצועי, אבל אני מציע לך להוריד את השיר הבא ותראה שתהיה מבסוט.

Toni Braxton - Spanish Guitar

יש פה אנשים בפורום שכבר השתמשו בו לכיוון המערכת.

ג'ניה

:king:

פורסם

גניה הורדתי אותו והוא באמת נשמע חזק במיוחד בפתיחה ..

אייל תזכיר לי איך קוראים לנגן גיטרה הזה שאתה אוהב לשמוע ?..גם הוא נשמע לא רע בכלל.

פורסם

תודה על הנכונות לעזור אבל זה יותר משהו בסגנון של אתומר משהו..

אייל יודע..אז קדימה אייל לא להתעצל ולרשום!

פורסם

יא עצלן :)

בבקשה:

איך בן אדם יכול להפסיק להיות מה שהוא :wink:

ציטוט מאייל:

"לגבי רשימה שלי, קצת קשה לי לרשום רק שירים כי אם אני שומע אמן אני בדרך כלל שומע הרבה שירים שלו. מה שאני שומע הרבה לאחרונה זה:

dire straits - בעיקר את brothers in arms

Govi - נגן גיטרה

beth gibbons - הסולנית של portishead

cassendra wilson

pink floyd - בעיקר את החומה

כל מיני זמרות בלוז וג'אז: ELLA, DEE DEE, NINA SIMON וגם נגנים כמו DUKE, DAVIS, QUINCY ועוד

Loreena mckennitt

Muse

Ottmar Liebert - נגן גיטרה גדול

Sarah Mclachaln

Tori Amos

זה בערך מה שאני שומע הרבה עכשיו. מלבד אלו יש עוד דברים שאני שומע הרבה (פשוט פחות בתקופה האחרונה) והם: the cranberries, metallica, system of a down, moby, rem, u2, the police, sting, David bowie והרבה ישראלי.

ועוד כמה ששומע אבל פחות:

Mazzy star, mercury rev, the flaming lips, Air"

פורסם
אני יודע שזה נשמע ילדותי ולא מיקצועי, אבל אני מציע לך להוריד את השיר הבא ותראה שתהיה מבסוט.

Toni Braxton - Spanish Guitar

יש פה אנשים בפורום שכבר השתמשו בו לכיוון המערכת.

ג'ניה

לא מצאתי אותו .. :\

אם מישהו יכול לשלוח לי אני ישמח.

דרך אגב היום הפכתי את הסאב ובינתיים אני לא בטוח אם מרגישים בהבדל .. אני ישאיר את זה לעוד קצת זמן ואז יהפוך עוד פעם ויראה מה יותר טוב.

פורסם

תנסה את זה!

Tracy Chapman- Baby Can I Hold You To Night (Acoustic Version

Eagles - Hotel California (Acoustic Version

אני מאוד אוהב את הסאונד של שני הלה !!

בכביש לא צריך להיות צודק...

צריך להיות חזזזזזזזזזק.....

• תוכן חדש...