Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל-על. עדכון.

חבר שלי בן 60+ עלה עכשיו עם אישתו על טיסה מצפון אמריקה לארץ.

התיישב במקום.

...ופתאום, הגיע גבר זר וטען "היי, זה המקום שלי!". אותו חבר בדק בכרטיס, וענה "לא. הנה הכרטיס שלי. זה המקום". אותו זר הוציא את כרטיסו וטען "לא זה המקום שלי!".

חברת התעופה, למיטב הבנתי וידיעתי כרגע מהעדכונים בווטסאפ, מכרה את אותו המושב פעמיים, וכירטסה אותו פעמיים. איך? למה? הכיצד? מתי? ובעיקר מדוע - נמתין לחבר שינחת בארץ לשמוע.

למה אתה חושב שהיה לי יותר טוב בחזור מבייג'ינג?

מראש ביקשנו מסוכן הנסיעות שישריין לי ולמשפחה (אנחנו 4 אנשים) מקומות.

טסנו ב767 שהסידור שלו הוא 2-3-2. בעקרון היינו אמורים לשבת בספסל האמצעי + אחד במעבר.

בהלוך הכול היה פיקס.

בחזור איכשהו המקום שלנו נתפס, נאלצתי לשבת 10 שעות ליד אדם זר. למה אלעל לא דואגת לבדוק את הדברים הללו בעיקר כאשר המקום משוריין כמעט 3 שבועות לפני הטיסה? איך פתאום מישהו 'תופס' לי את המקום? זה מוכיח על התנהלות לקויה וקלוקלת.

(מיותר לציין שאני לא הייתי היחיד שסבל מהבעיה וכך גם עוד אנשים שטסו עימנו בקבוצה, וכמובן שהבחור לא הסכים להחליף מקום ולשבת ליד החלון [פראייר!!!])

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דור - למה לא בדקת מראש? לי היתה בעיה דומה כאשר הזמנתי את שני המקומות האחרונים בטיסה לוינה. בדרך הלוך המקומות שהוקצט בהזמנה היו נפרדים, לדרך חזור לא היתה בעיה. כשהגעתי לנתב"ג ביקשתי מדיילת הקרקע להסדיר את הנושא. איני יודע מה עשתה, אבל בגייט חיכו לי ולאשתי כרטיסי עליה למטוס יחד, ועוד בשורה הראשונה אחרי המחיצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטיסות ארוכות אני יושב רק במעבר, כדי שאוכל לחלץ עצמות מתי שבא לי בלי להזיז אף אחד. הבחור לא פראייר, הוא ידע מה הוא עושה.

לא מעט ג'וקרים ניסו להחליף איתי מקומות ולהסביר לי שהם בעצם משדרגים אותי, לא עזרו להם התחנונים וההסברים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
דור - למה לא בדקת מראש? לי היתה בעיה דומה כאשר הזמנתי את שני המקומות האחרונים בטיסה לוינה. בדרך הלוך המקומות שהוקצט בהזמנה היו נפרדים, לדרך חזור לא היתה בעיה. כשהגעתי לנתב"ג ביקשתי מדיילת הקרקע להסדיר את הנושא. איני יודע מה עשתה, אבל בגייט חיכו לי ולאשתי כרטיסי עליה למטוס יחד, ועוד בשורה הראשונה אחרי המחיצה.

בדקתי מראש. צעקתי על הדיילת קרקע וזה לא ממש הועיל.

חברה של ליצנים.

בטיסות ארוכות אני יושב רק במעבר, כדי שאוכל לחלץ עצמות מתי שבא לי בלי להזיז אף אחד. הבחור לא פראייר, הוא ידע מה הוא עושה.

לא מעט ג'וקרים ניסו להחליף איתי מקומות ולהסביר לי שהם בעצם משדרגים אותי, לא עזרו להם התחנונים וההסברים.

אני לא אוהב מעבר, ואני גם לא טס לבד, אני אוהב לשבת ליד החלון, לצלם ממנו ולהשען עליו בזמן שינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני לא אוהב מעבר, ואני גם לא טס לבד, אני אוהב לשבת ליד החלון, לצלם ממנו ולהשען עליו בזמן שינה.

גם אשתי מעדיפה את החלון וזה בסדר גמור להעדיף אותו. הבעיה שלי הייתה עם הכינוי המזלזל שהדבקת לאותו בחור פשוט כי אתה מניח שההעדפה שלך היא היחידה שלגיטימית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גם אשתי מעדיפה את החלון וזה בסדר גמור להעדיף אותו. הבעיה שלי הייתה עם הכינוי המזלזל שהדבקת לאותו בחור פשוט כי אתה מניח שההעדפה שלך היא היחידה שלגיטימית.

אבא שלי גם הציע לו לעבור למעבר, פשוט לצד השני.

על מנת שנוכל לשבת 4 אנשים במשפחה ביחד, והוא עדיין יישב במעבר.

הסידור שוב זה 2-3-2

ישבנו:

X-Y X-X-X

(X זה המשפחה שלי וY זה האדם הזר)

וההצעה הייתה:

X-X X-X-Y

הוא עדיין היה יושב במעבר.

פורסם

חברת התעופה, למיטב הבנתי וידיעתי כרגע מהעדכונים בווטסאפ, מכרה את אותו המושב פעמיים, וכירטסה אותו פעמיים. איך? למה? הכיצד? מתי? ובעיקר מדוע - נמתין לחבר שינחת בארץ לשמוע.

נו, עוד לא נחת בארץ? האומה מחכה בנשימה עצורה.

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...