Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי ברשת שני מוצרים שלכאורה ניתן לתקן איתם מכות על פח הרכב (ליישר את הפח איפה שיש מכות קטנות):

מוצר ראשון:

http://www.ebay.com/itm/Dent-Puller-Bodywork-Panel-Remover-Tool-Car-Van-Suction-Cup-Pad-Glass-Lifter-S-/261212195053?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3cd175c8ed&vxp=mtr

מוצר שני:

http://www.ebay.com/itm/Car-Dent-Ding-Damage-Repair-Removal-Tool-Pops-Dent-/260758852364?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb670530c

למישהוא יש מושג אם אחד מהם באמת יכול להיות יעיל ולתקן מכות קטנות?

למי שלא הבין, אופן השימוש במוצר הראשון הוא על ידי הצמדת הגומיה על המכה ואז יוצרים ואקום מהידית ומושכים את הפח החוצה. והמוצר השני הוא על ידי הדבקת קצה הבורג על הפח ואז בעזרת הידית מבריגים אותו החוצה (העניין עם הדבק החם יכול לפגוע בצבע לא?).

פורסם

אין לי ניסיון עם אף אחד מהמוצרים, אבל כן משכתי מעיכה קלה עם צמדן ואקום פשוט(של מחזיק פלאפון).

מבין שני אלה אם כבר להוציא כסף (כשאפשר להשתמש בצמדן רגיל) אז על הואקום. הקיט השני מבוסס על דבק חם ולא ברור כמה נזק תגרום כשתנסה להוריד את הדבק הזה אחרי השימוש, וזה בהנחה שהמעיכה שתנסה לתקן באמת תישלף החוצה.

יכול להיות שהדבק ירד ולא יהיה שום סימן, אבל לא הייתי לוקח את הסיכון הזה.

פורסם

לי יש את הראשון ולא עזר לי בכלום, הוא סתם נצמד לפח ולא הצליח למשוך כלום למרות שעד האריזה שלו היתה תמונה של לפני ואחרי של מכה יותר רצינית

פורסם

יש לי את הראשון והוא עזר לי.. על פח שנכנס פנימה בצורה של "צלחת" הצלחתי למשוך איתו ..

אתה מורח טיפה שמן במקום שעליו אתה הולך להדק ואז מושך..

אגב אם יש לך מכות כאלו אם בליטות זה בחיים לא יעזור לך כי זה לא ייתפס..

בנוגע לשני ממה ששמעתי הדבק החם שאתה מקבל לא חזק מספיק בישביל להוציא מכות עמוקות .

• תוכן חדש...