Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי-אלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהרכב נרשם על שמי . האם אני נחשב יד ראשונה או שניה

אם לאחר התקופה רוצה להתקדם לרכב הבא .

כמה נשאר בידי ?

לדוגמא :יונדאי i 35

מקדמה -34,000 ש"ח

תשלום חודשי-30,000 ש"ח (סך הכל לאחר 30 חודשים).

סוף התקופה 63,000 ש"ח

פורסם

בטוח שהרכב נרשם כשאתה יד ראשונה?

לפי מה שהבנתי בהרבה מקרים הם רושמים אותך כיד שניה כשהם היד הראשונה כליסינג.

אני ממליץ לך לבדוק מימון אצל היבואן, לרוב תידרש למקדמה גבוהה יותר אבל שם אתה מקבל רכב פרטי אמיתי ואפשרות לדגם מאובזר או לפחות איבזור מקורי ולא לדגם הפשוט שמיועד לליסינג/השכרה.

פורסם
בטוח שהרכב נרשם כשאתה יד ראשונה?

לפי מה שהבנתי בהרבה מקרים הם רושמים אותך כיד שניה כשהם היד הראשונה כליסינג.

אני ממליץ לך לבדוק מימון אצל היבואן, לרוב תידרש למקדמה גבוהה יותר אבל שם אתה מקבל רכב פרטי אמיתי ואפשרות לדגם מאובזר או לפחות איבזור מקורי ולא לדגם הפשוט שמיועד לליסינג/השכרה.

ראיתי משהו בסגנון שדיברת אצל טויוטה מה דעתך ?(אניי גר בקריות והמבצע בסניף של חיפה)

אנו גאים להציג את שיטת חבילת המימון היחודית forever-new: משלמים מקדמה בגובה 30% מערך הרכב ולאחריה תשלום חודשי נוח ומשתדרגים בטויוטה חדשה ונוצצת בכל 3 שנים ! לדוגמא:

טויוטה אייגו 450 ש"ח בחודש

טויוטה אוריס 990 ש"ח בחודש

טויוטה אוונסיס 1290 ש"ח בחודש

ניתן לבצע את חבילת המימון לכל אחד מדגמי טויוטה!!!

(כפוף לתקנון , ט.ל.ח )

http://www.toyota-mtm.co.il/

פורסם

למרות שהבעלות של הליסינג היא חסרת כל משמעות מבחינת שימוש ברכב עדיין מבחינת מחירון יש לה משמעות גדולה.

בנוסף, בגלל המימון שהן מעניקות ההנחות על רכבים כאלה בחברות הליסינג בעיסקת מימון נמוכות יותר.

גש לטויוטה ותבדוק מה הם מציעים, היום רכב פרטי עדיין שווה יותר.

• תוכן חדש...