Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק האירופאי הולך להיות מת בכמה שנים הקרובות בגלל הקטסטרופה הכלכלית שהולכת שם אז פיאט משקיעים בשווקים אחרים.

ארה"ב וסין שווקים הרבה יותר רווחים.

ואתה סתם מזלזל במה שיש לפיאט עכשיו.

פנדה החדשה עושה את העבודה.

500 להיט שהרבה זמן לא היה לפיאט.

במקום הפונטו יש את ה 500L

במקום הidea יש את ה500 living

שאר המותגים של פיאט:

מזראטי שילשו את ההזמנות שהיו להם שנה שעברה והGhibli עוד לא עלתה על הכביש

http://www.autoblog.com/2013/08/30/maserati-orders-triple-strength-quattroporte-demand-chi/

אלפא יוצאים עם קו חדש של רכבים שימכרו בארה"ב.

פיאט כלכך מזלזלים בשוק האירופאי שהם הוציאו את Viaggio לסין ולא חושבים בכלל על אירופה.

לנצ'יה?

היא נמכרת ב 3 מדינות, הם מפסידים כסף על כול מכונית שהם מוכרים

אייל

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השוק האירופאי הולך להיות מת בכמה שנים הקרובות בגלל הקטסטרופה הכלכלית שהולכת שם אז פיאט משקיעים בשווקים אחרים.

שאר המותגים של פיאט:

http://www.autoblog.com/2013/08/30/maserati-orders-triple-strength-quattroporte-demand-chi/

פיאט כלכך מזלזלים בשוק האירופאי שהם הוציאו את Viaggio לסין ולא חושבים בכלל על אירופה.

לנצ'יה?

1.אני ממש לא מזלזל בהיצע הנוכחי, נהפוך הוא, אני עצוב בשבילם.

2.כותב שורות אלו הוא מגדולי חסידי הפיאט 500 בפורום הזה.

3.אף אמריקאי לא יקנה פנדה.

4.אורכו של דגם 500L עומד על 415 ס"מ, ממש לא סופרמיני. עם משקל חזירי של טון ורבע, יחידות הכח שלו כושלות(מנסיון נהיגה על המכונית בחו"ל). מעבר ליחידות הכח, מכונית חביבה שמתאימה לאירופה, לא לארה"ב.

5.הזמנות זה נפלא, אך בוא נקווה שהמכונית לא הוחשה לייצור לפני שכל הבאגים סודרו(וברור שהם לא סודרו, כמו בכל דגם חדש של מאזרטי בשנותיו הראשונות).

6.מה אתה יודע על הליין החדש? מה יודע על המוניטין הרעוע שהיה לאלפא בארה"ב? מה אתה יודע על לוחות הזמנים שהשתנו?

7.מצבה של לנצ'יה רעוע בגלל מרקיונה, שהפך את המותג המכובד הזה לבדיחה, עם לנצ'יה שנמכרת בבריטניה כקרייזלר ועם קרייזלרים שנמכרים באירופה כלנצ'יה. אם VAG היו רוכשים את המותג הזה, הם היו ממצבים אותו איפשהו בין פולקסווגן לאודי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מחזק. בארגנטינה וצילה לדוגמה, פיאט נוחלים הצלחה כבירה עם ה PALIO וה SIENA.

והוא שאמרתי בהודעתי הראשונה, מס' 21. להיכן הולך הכסף מהרווחים בשווקי העולם השלישי?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שאר המותגים של פיאט:

לנצ'יה?

רק תיקון קטן בנוגע ל-500L (אגב זה גם ה-500 ליווינג אאל"ט).

ביחד עם הפיאט פרימונט (גרסת פיאט לדודג' ג'רני) הם מחליפים שלושה דגמים: האידאה, המולטיפלה ויוליסה.

פונטו עדין חיה ונושמת.

הדגמים בשווקים המתפתחים מאוד תמוהים בעיניי, אני ממש לא מבין מה ההבדל למשל בין הפיאט פאליו לאונו (שניהם בברזיל סופר מיני זולות) או מה ההבדל בין האלביאה ללינאה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
1.אני ממש לא מזלזל בהיצע הנוכחי, נהפוך הוא, אני עצוב בשבילם.

2.כותב שורות אלו הוא מגדולי חסידי הפיאט 500 בפורום הזה.

3.אף אמריקאי לא יקנה פנדה.

4.אורכו של דגם 500L עומד על 415 ס"מ, ממש לא סופרמיני. עם משקל חזירי של טון ורבע, יחידות הכח שלו כושלות(מנסיון נהיגה על המכונית בחו"ל). מעבר ליחידות הכח, מכונית חביבה שמתאימה לאירופה, לא לארה"ב.

5.הזמנות זה נפלא, אך בוא נקווה שהמכונית לא הוחשה לייצור לפני שכל הבאגים סודרו(וברור שהם לא סודרו, כמו בכל דגם חדש של מאזרטי בשנותיו הראשונות).

6.מה אתה יודע על הליין החדש? מה יודע על המוניטין הרעוע שהיה לאלפא בארה"ב? מה אתה יודע על לוחות הזמנים שהשתנו?

7.מצבה של לנצ'יה רעוע בגלל מרקיונה, שהפך את המותג המכובד הזה לבדיחה, עם לנצ'יה שנמכרת בבריטניה כקרייזלר ועם קרייזלרים שנמכרים באירופה כלנצ'יה. אם VAG היו רוכשים את המותג הזה, הם היו ממצבים אותו איפשהו בין פולקסווגן לאודי.

אמריקאים קונים 500 בכמויות וגם אוהבים את האוטו הזה. הדארט גם היא מגששת דרך אבל נמכרת לא רע בארה"ב ( הלואי שתגיע לכאן שהרי מדובר בג'ולייטה עם שילדה מוארכת ומכניקה איטלקית סופר נחמדה ובזיל הזול ). אבל זו אמריקה ומסתבר שההימור על קרייזלר היה מאוד נכון מצד פיאט. באירופה המצב כנראה שונה ואפילו איטליה כבר לא מוצפת בפיאטים. ומה שמצביע יותר מכל על משיכת היד מהשוק הזה, היא העובדה שמאריכים חיי דגמים קיימים באופן בלתי הגיוני, עם שינויים מינוריים, חבילות איבזור וכל מיני כאלו "חידושים" שמצביעים יותר מכל על הנשמה מלאכותית קצת פתטית. עצוב, במיוחד בהתחשב בעבר המאוד מרשים של הקונצרן הזה.

פורסם

אני רק שאלה: יכול להיות שישראל אינה מרכז העולם? או אפילו אירופה אינה מרכז העולם? יש פעילות כלכלית מחוצה לה? יש אוכלוסיה בכלל מחוץ לאירופה? משהו יותר משולי?

פורסם

הכל טוב ויפה אבל פחות מחצי ההכנסות של פיאט באות מרכבים. יש לה חטיבה של צמ"ה, טרקטורים ועוד.

אני חושב שלקונצרן בהחלט יש סיכוי להתאוששות אבל זה תלוי במצב המשק האירופאי ובהחלטות שיתקבלו שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בואו לא נשכח גם שהשוק של אמריקה הלטינית ממש אוהב פיאט.

זה שוק מאוד חשוב להם וחלק לא מבוטל מההכנסות של הקונצרן באות משם.

הרי העלויות שלהם די נמוכות בהתחשב שהם לא חייבים לחדש מלאי כל כך מהר כי השוק לא דורש שהם יחליפו את הדגמים על 10 שנים.

יש להם את הפיאט אונו שעדיין מיוצרת בברזיל:

P_08a6f38e5e694d55bce8ff8f8344562e.jpg

את הפיאט אונו החדשה שנמכרת במקביל:

2013-New-Fiat-Uno-1.0.jpg

ואת הסטראדה שאני ממש אוהב:

fiat-strada-cabine-dupla.jpg

פורסם

שחכתם את אבארט לאוהבי הספורט הפונטו אברט וה500 אברט חזקות ונותנות תמורה מעולה ואף יותר לחובבי הספורט רכבים חזקים ומהירים....ופיאט ברכבי סדאן אף פעם לא הצליחה וזה מה שאוהבים בארץ , ולגבי סופר מיני הפנדה מצליחה אני לא רואה שלא..

Tuning:lol:

פורסם

ממכירות האברט לא מחזיקים קונצרן רכב כזה.

הכסף שלהם בא בעיקר מצמ"ה (היצרן השני בגדלו בעולם), איווקו ומגנטי מרלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שחכתם את אבארט לאוהבי הספורט הפונטו אברט וה500 אברט חזקות ונותנות תמורה מעולה ואף יותר לחובבי הספורט רכבים חזקים ומהירים....ופיאט ברכבי סדאן אף פעם לא הצליחה וזה מה שאוהבים בארץ , ולגבי סופר מיני הפנדה מצליחה אני לא רואה שלא..

מכירות זניחות.

את הברזילאיות אי אפשר להביא לכאן בגלל ענייני זיהום אויר.

שכחתם את השוק הסיני, הויאג'יו מיוצרת ונמכרת רק שם בינתיים.

• תוכן חדש...