Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו איבו עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אמנם נרשמתי רק היום אבל אני עוקב אחרי הפורום הזה מעל שנה.

אז גם זמני הגיע ואני לפני קניית רכב ראשון בשבילי לאחר חפירה אינסופית בפורום ובלוחות יד 2 ואף עשיתי כבר סיבוב בסוכוניות רכב יד 2.

לכן אשמח לייעוץ לפני אחרון.

הציעו לי בסוכנות כלמוביל:

פונטו איבו רובוטית 2010 יד 1 מפרטי עם 28,000 ק"מ ב50K (רצה בהתחלה 52) כאשר חצי מהסכום אני נותן במזומן והשאר ב25 תשלומים ללא ריבית, עם אחריות לחצי שנה.

הרכב אמור לעבור השבחה ולהגיע לסוכנות בעוד כשבוע שאוכל לקחת אותו לבדיקה.

אני מכשיר את כל הסיפורים על הגיר הרובטי הזה לכן לקחתי לסיבוב איבו אחרת להתרשמות והאמת היה לי מאוד נחמד (כמובן שצריך עוד להתרגל לגיר)

רציתי רק לקבל חוות דעת אחרונה לגבי מחיר וכדאיות וגם לגבי עלות החזקה הצפויות לי (אשמח בעיקר למישהו שיש לו את הרכב הנ"ל)

בכל מקרה אלה הדרישות:

אוטומט בלבד.

כמה שיותר חסכונית

סופר מיני (או כל רכב האצבק)

מראה יחסית צעיר (או לא מכוערת כמו הסיריון)

שנתון כמה שיותר חדש.

אופי הנסיעות שלי הוא בעיקר עירוני (גר בפתח תקווה ועובד בבני ברק=נסיעה של בערך 20 דקות עם פקקים)

אשמח לדעתכם (לא סתם החלטתי להירשם ולפתוח אשכול)

פורסם

לי אין איבו אבל הרבה מהחלפים דומים בין הפיאטים,לכן החלפים זולים,אכן זה רכב בין החיסכוני שיש תודות לרובוטי,וגם כיוון שפיאט לא ממש שומרת על מחירה אתה בתור מוכר זוכה לרכב חדש יחסית,המחיר טוב לשנה במיוחד עקב הק"מ הנמוך מתחת ל 10 K בשנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לי אין איבו אבל הרבה מהחלפים דומים בין הפיאטים,לכן החלפים זולים,אכן זה רכב בין החיסכוני שיש תודות לרובוטי,וגם כיוון שפיאט לא ממש שומרת על מחירה אתה בתור מוכר זוכה לרכב חדש יחסית,המחיר טוב לשנה במיוחד עקב הק"מ הנמוך מתחת ל 10 K בשנה.

קודם כל תודה על התגובה.

שנית

אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה

מכון בדיקה מספיק? או לקחת למוסך מורשה או משהו (בעיקר חשוב לי לבדוק את הגיר במחשב)

אם יש לך מכון בדיקה או מוסך מומלץ באיזור פתח תקווה זה יהיה מעולה

פורסם

וותר על מכון. קח את הרכב למוסך "שמשון" ביהוד להסתכלות ובדיקה כללית של הרכב (כולל סיבוב) ולאחר-מכן לפחח שיבדוק שהוא לא הורכב מחדש משלושה רכבים שונים (או כל תאונה אחרת ברמת השאסי) וזהו.

בהצלחה.

פורסם

סע לאוטו איטליה בסגולה אלכסנדר ינאי 22 תגיד שהגעת מקארספורום.

תגיד שאתה בודק את הרכב והם יידעו מה לעשות.

אמינים ומקצועיים בצורה יוצאת דופן, ומומחים באיטלקיות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חוץ ממוסך שמשון יש לך משהו יותר קרוב לאיזור פתח תקווה?

לא כל כך בא לי לסוע עד יהוד

מפתח תקווה ליהוד בין 10 בבוקר לשתיים בצהריים זה רבע שעה. ממערב העיר דרך כביש 4, ממרכז העיר דרך 471 וממזרח העיר דרך 40

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...