Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

ברשותי פורד פוקוס 2006 1.6 עם 185K רכב ליסינג לשעבר אני מעוניין להחליף אותה ברכב מסוג פולקסווגן ג'טה שנת 2009 1.6 עם 95K מחברה שנקראת אהרוני ליסינג בנתניה.

אנא עזרו לי למי שמכיר את הרכבים ואת המגרש את דעתכם לגבי ההחלפה תודה ויום מקסים לכולנו

פורסם

 

לא הייתי ממליץ לך לקנות מסוחרים בכלל ומהמגרש הזה בפרט,היה עליו פעם תחקיר על זיוף קילומטרים וגם בפורום הביקורות לא טובות.

הכי טוב שתלך לחפש רכב בחברות הגדולות כדי שיהיה לך ראש שקט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

×
×
  • תוכן חדש...