Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בלנו 95, מכני מצויין, הבעייה שבשנת 98 היה ברד מאוד חזק וכל הגג תוקן בזמנו.

היום כל השפכטל שהיה התחיל להתקלף וליפול (יש יז שטח של 10*10 שאין שפכטל בכלל רק ברזל נשאר המתחיל להחליד).

אני רוצה לסחוב עם הרכב תקופה של בערך שנתיים, ממש לא מעניין אותי שיראה יפה - העיקר שיסע.

מה חושב על תוקון עצמי של הגג, אך לא בטוח שאוכל לעשות זאת ללא כלים והאם זה יצא לי פחות זול (משמעותי פחות זול).

אפשר לקבל פירוט של מה אני צריך ומה בערך העלות של זה? אדגיש שוב - לא מעניין אותי יופי!!! רק שלא אסע עם מטרייה בתוך הרכב! תודה.

פורסם

לנקות את האזור, לרכוש ממיר חלודה (כ 50-60 שח ל 100 מ"ל) ולמרוח על הקטע המבוקש. לעבוד לפי ההוראות ולתת לחומר להתייבש (האזור הופך לסגול) ואז לצבוע אותו עם צבע ספרי מתאים במה שהכי דומה לגוון הרכב (אם תרצה להשקיע אז תוכל לקנות צבע מדויק אצל טופ-קולור בת"א.

פורסם

לפני הצבע יש צורך למלא את ה"כמעט חור" שעל הגג (כל החומר שהיה שם נסדק ונפל), איך למלא, מה שלבים. ומה העלות. תודה

פורסם

אפשרות נוספת: לאחר הטיפול בחלודה (שפשוף החלודה עד למתכת, ממיר חלודה, מילוי קר-קיט וצבע יסוד) - ציפוי של כל הגג במדבקה במקום צבע עליון.

פורסם

הכי טוב להעלות תמונה לפורום כדי לראות במה מדובר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אין צורך לשייף ולהוריד את החלודה. הממיר חלודה מיועד ליישום על חלודה ישירות וכך הוא עובד הכי טוב (יש כמובן צורך לנקות את האזור ולהוריד חלודה רופפת).

הממיר חלודה לא מגן, הוא הופך חלודה בעזרת תהליך כימי ליסוד, ולכן גם יסוד מיותר.

מכיוון שביקשת זול - סה"כ תהליך התיקון הזה יסתכם בפחות מ 100 שקל אבל כמובן יהיה מכוער.

אם אתה רוצה משהו שיראה טוב, ואם יש חור גדול ויש צורך למלא אותו, ייתכן והשימוש בממיר חלודה הוא לא מתאים.

ייתכן והפתרון הנכון יותר יהיה לשייף את כל החלודה לגמרי, למלא עם בונדו ואז יסוד וצבע עליון. כמובן זה יעלה לך יותר.

הכי טוב שתשאל מקום שמתמחה בזה כמו טופ קולור.

• ספונסר פורום
פורסם
איפה קונים? מה העלות ?

תודה על התגובה.

את כל החומרים הדרושים תוכל לרכוש אצל קאר פיקס בתל-אביב. גש אליהם עם הרכב והם בשמחו ייתנו לך ייעוץ לגבי סוג החומרים המתאים ביותר.

פורסם

טוב, אז כחה: במקרה עברתי בת"א ונתקלתי בחנות שמוכרים הכל לצביע של רעבים ואופנוים.

1ליטר שך שפחטל

1 ספריי צבע בסיס

1. צבע לרכב - (לא הייתי עם רכב ולקחתי לפי זיכרון, צריך לחזור ולהחליף :-)

200 ש"ח הכל.

קילפתי כמה שאפשר את הגג, שייפתי את כל החלודה, ריססתי צבע בסיס, סמתי שפחטל ובינתיים זהו :-)

מחר אשפשף את השפכטל, מחרותיים אקנה צבע מתאים לרכב וזהו.

בלון של צבע לאיזה שטח יכול להספיק ? (מתלבט לצבוע את כל הגג או לא). אולי הרכב יהיה יפה :-)

gag.jpg

פורסם

צרלי אבל עשית טעות.

קודם כל שפכטל מיועד ליישום ישירות על פח הרכב, צבע בסיס אחרי השפכטל.

דבר נוסף, לפי התמונה לא הורדת את כל החלודה ולכן גם אם תמלא ותצבע הכל ימשיך להרקב לך ובסוף יתפורר.

אתה חייב להסיר לגמרי את כל החלודה להגיע לפח נקי ורק אחר כך שפכטל, אם אתה לא משייף את כל החלודה אז חייבים להשתמש בממיר חלודה.

כל דבר אחר שתעשה יהיה שקול לעבודה החאפרית שעשו מלכתחילה שגרמה לגג להראות כך.

פורסם

תמונה לפני שיוף החלודה. ניקיתי טוב. לגבי שפכטל הבנתי שאפשר גם על צבע יסוד. אני טועה? מקווה שאין עם זה בעייה ורק בזבזתי קצת צבע יסוד.

פורסם

אני חקרתי קצת את נושא הפחחות ובכל המקומות שקראתי והתייעצתי אומרים שהשפכטל צריך להיות מיושם ישירות על הפח. אין לי מושג מה יהיה האפקט על צבע היסוד, אני ממליץ שתתקשר מחר לפחח ותשאל לפני שאתה ממשיך, מקווה שיהיה מישהו מספיק נחמד כדי לתת לך תשובה טובה.

• תוכן חדש...