Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

307 1600 2002 שירתה אותי נאמנה, אחת המכוניות המעולות אבל כבר זקנה והגיע הזמן להתחדש. לא מבין למה הערך של פג'ו יורד כל-כך בשוק יד 2 הישראלי? מדובר במכונית בעשר דרגות יותר טובה מכל המזדות והיונדאי למינהם.

אני מתלבט מאוד לאחרונה בין יאריס חדשה לבין סוויפט חדשה. אשמח אם תוכלו להגיב לכמה נקודות שאני מנסה לברר (למי שיש יאריס חדשה במיוחד) -

- חרשתי את האינטרנט כדי לראות למי צריכת הדלק הטובה יותר ועושה רושם שההבדלים לא ממש מהותיים (לפי דיווחי נהגים בגרמניה ובארץ).

- האם הפלסטיקים בתוך היאריס נשרטים בקלות? הם עושים רושם שתוך כמה שנים הם יראו פח.

- בנסיעת המבחן אני מוכרח להגיד שלסוויפט יתרון קל, אמנם גיר 4 הילוכים הוא מיושן אבל כשנותנים קיק הרכב מגיב, בעוד ביאריס אתה נותן קיק והתגובה מאחרת להגיע.

- האם בסוזוקי טיפלו בבעיית המתלים הנוקשים שאפיינו את הרכבים של 2010-2011? האם חווית הנסיעה מטלטלת עדיין? לצערי במסגרת נסיעת המבחן נסעתי רק על כבישים חלקים ונקיים.

מאוד מאוד אודה לתגובתיכם,

שמח שמצאתי את הפורום הזה! לאחר הרכישה אשמח לתת לכם חוות דעת מקיפה.

טל

פורסם

אין לי לא את הטויוטה ולא את הסוויפט אבל חבר שלי בעלים של יאריס והוא מאושר ..

יצא לי כמה וכמה פעמים לנסוע עלייה ואני מאוד נהנתי הרכב מאוד נחמד וחיסכוני והנסיעה בו יחסית לרכב כזה מהנה

אגב יש לו אותה כבר שנה וחצי ונכון לעכשיו הכל באוטו נראה פיקס :)

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

לגבי הפיג'ו,היתה ברשותי מנוע 2.0 ליטר ידנית במשך 7שנים.רכב מצויין ונטול תקלות,שאלתי אלייך,למה ננעלת על צמד היפניות הללו,מה רע בקליאו,208,ועוד אירופאיות מצויינות?

הרי כבר ראיתי שהמוניטין הרע שיצא להן לא מוצדק.הכנס גם אותן למשוואה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

שתיהן מכוניות מהמובילות בקבוצה, סוזוקי ידועה באמינות גבוהה וצריכת

הדלק שלה קצת יותר טובה, ליאריס גיר רציף שצריך להתרגל אליו ואז מאד

נהנים ממנו, (צריך להאיץ בהדרגה ולא בבת אחת) אני חושב שהיאריס קצת

יותר טובה (למרות שיש לי סוויפט) אבל עשית נסיעת מבחן אז אתה צריך להחליט.

פורסם

הסוויפט צפופה והמתלים שלה נוקשים ומענישים.

היאריס גם די נוקשה,אבל לפחות מרווחת יותר.

אני גם לא מבין למה ננעלת על שני הרכבים האלה,אני הייתי הולך לכיוון של פיאסטה/208.

פורסם

אם התרגלתה לפינוקים של 307 , אני ממליץ לעשות נסיעת מבחן בפורד פיאסטה.

רכב מדהים

את יאריס לא ממש אהבתי , סביבת הנהג די פלסטיקית,הרגשה של רכב מאוד פשוט, גיר רציף רועש איך צריך באמת ללחוץ בעדינות, אז אפשר להתרגל אולי. רכב מרווח איך נוקשה.

תעשה נסיעת במחן.

רנו קליו הגב מצוינת מהתרשמות בנסיעת מבחן , אני באופן אישי אהבתי את איכות החומרים והעיצוב דבקה בפיאסטה.

נוחות והנאה מנהיגה בשני רכבים די דומה, עם יתרון קל לפיאסטה בהנאה מנהיגה. ברנו שומעים די חזק רעשי רוח ממראות צד

שממוקמות קרוב לאוזן.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

יניב, אני מסכים איתך, אבל מכיוון שיצא לי לנהוג על 206, 307, 207 בעשור וחצי האחרונים, יש לי ניסיון בלמכור אותם, ותמיד זה היה בערך נמוך. לצערי השוק יד-2 לא טוב לצרפתיות. הייתי הולך על 208 בכיף, למרות שצריכת הדלק שלה לא אידאלית, אבל חושש מה יקרה עוד ארבע-חמש שנים במכירה.

GUGY, הבעייה של הנוקשות בסוויפט הבנתי מחבר שניסו לטפל בה בדגמי 2013, אבל כמו שאמרתי בנסיעת מבחן שעשיתי נסענו על איילון וחזרה לסוכנות כך שלא עברנו הרבה מהמורות.

רפול, הבעיה של ההאצה ביאריס קצת מדאיגה אני חייב להודות, מה קורה אם יש מצב חירום על הכביש שצריך לתת קיק על הגז כדי לצאת ממנו? האוטו לא מגיב.

MARK, בטיפולים יש יתרון ממש לא משמעותי ליאריס מבחינת מחירים.

אנשים המון תודה על ההמלצות אני בהחלט יסתכל על הפיאסטה כאופציה למרות שהשיקולים שמובילים אותי הם צריכת דלק טובה.

פורסם

אני מציאה לך להמתין לפיאסטה אקובוסט 1.0 , במידה וגיר רגיל לא מהווה בעיה עבורך.

פורסם

הסתכלתי על הפיאסטה, אני הולך על אוטומט ויש להם רק 1.6 נפח מנוע עם צריכת דלק לא טובה.

אותו כנ"ל עם פגו 208, אין 1.2 אוטמטית וחבל.

פורסם

היאריס חסכונית מעט יותר בזכות הגיר הרציף. היא גם מרווחת יותר במידה וזה חשוב לך, תא מהטען שלה עדיף משמעותית.

אני לא הבחנתי בשום בעיית האצה ביאריס כי אין כזו, בטח לא משהו שיפריע בשימוש יומיומי של האדם הממוצע.

פורסם

אין בעיה של כח ביאריס, הרעש של הגיר קצת מציק.

הבדלים בצריכת דלק בין יאריס לפיאסטה לא ממש משמעותיים.

על מיכאל דלק מלא שבשינהם הוא בסביבות 40ליטר, תיסע עוד 40 ק"מ נוספים ביאריס.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp

פורסם

לשאפו

היאריס מאיצה טוב מאד, כדאי להאיץ בהדרגה כדי למנוע רעש מנוע, כי

הטורים עולים מיד למעלה , את הפיאסטה אני לא מכיר כדאי לך לנסות.

מבחינת שמירת מחיר, הסוויפט נמצאת במקום ראשון לפי לוי יצחק.

• תוכן חדש...