Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
אני מבחינתי הבעיה היחידה שלי זה הזמן שהעסק ייקח.

קשה להסביר לגברת שאולי אני אצטרך לתבוע אותה בבית משפט, ובשביל זה אני אצטרך את הפרטים שלה, ובשביל זה אולי אני אצטרך לתת עדות במשטרה לגביה, ואולי היא תצטרך לשלם לי גם הוצאות משפט, ואולי היא בכל זאת בסוף תחליט לערב את הביטוח שלה ואז היא תשלם השתתפות עצמית ופרמיה גבוהה יותר.

בן אדם לא מבין. מה לעשות.

אז אולי כן, שווה לי להגיד יאללה חבל על הזמן, להכין כתב תביעה ושתשבור ת'ראש. היא מודה וזה מוקלט. אין לי בעיה.

אגב ניגשתי למוסך נוסף, וגם שם נאמר שהמסגרת ללוחית באמת עולה כ-400 ש"ח. החלק שהיא שפשפה, הצביעה זה 300 ש"ח בערך. מעבר לזה יש את מחיר המספר שכבר שילמתי עליו שזה 77 שקל.

ההתלבטות שלי האם להביא שמאי כי המחיר כל כך נמוך שהבאת שמאי זה משהו שבית המשפט יכול בסוף לא לפסוק לי ויגיד שבמחיר כזה לא היה צריך.

אתה צודק תביא הצעת תיקון ממוסך ,

או משמאי רכב שיכין משהוא יותר רציני ויקבע גם ירידת ערך עם קיימת ,אם אתה מאיזור המרכז אני מוכן לבדוק עבורך את הרכב ללא התחיבות מצידך ,ולהמליץ לך איך להתקדם .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חסום מלשלוח לך הודעה פרטית כי אני חדש.

לערוך את ההודעה הזאת שלי ולפרסם פה את התשובה שלי?

פורסם
אני מבחינתי הבעיה היחידה שלי זה הזמן שהעסק ייקח.

קשה להסביר לגברת שאולי אני אצטרך לתבוע אותה בבית משפט, ובשביל זה אני אצטרך את הפרטים שלה, ובשביל זה אולי אני אצטרך לתת עדות במשטרה לגביה, ואולי היא תצטרך לשלם לי גם הוצאות משפט, ואולי היא בכל זאת בסוף תחליט לערב את הביטוח שלה ואז היא תשלם השתתפות עצמית ופרמיה גבוהה יותר.

בן אדם לא מבין. מה לעשות.

אז אולי כן, שווה לי להגיד יאללה חבל על הזמן, להכין כתב תביעה ושתשבור ת'ראש. היא מודה וזה מוקלט. אין לי בעיה.

אגב ניגשתי למוסך נוסף, וגם שם נאמר שהמסגרת ללוחית באמת עולה כ-400 ש"ח. החלק שהיא שפשפה, הצביעה זה 300 ש"ח בערך. מעבר לזה יש את מחיר המספר שכבר שילמתי עליו שזה 77 שקל.

ההתלבטות שלי האם להביא שמאי כי המחיר כל כך נמוך שהבאת שמאי זה משהו שבית המשפט יכול בסוף לא לפסוק לי ויגיד שבמחיר כזה לא היה צריך.

בתור אחד שהיה במקרה דומה.

שפשף אותי רכב והייתי צריך להחליף את כל הטמבון. הלעות לפי המוסך כולל מע"מ עמדה על 1000 ש"ח.

הוא אמר שהוא לא מסכים לשלם, ושאם אני רוצה, יש לו חבר שיכול לצבוע לי את זה כדי שלא ייראו.

לא הסכמתי לעבודה החאפרית הזו.

הגשתי תלונה בבית משפט לתביעות קטנות - הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע - הכל דרך האינטרנט ועולה רק 50 ש"ח.

ברגע שהוא קיבל הבייתה את פרטי התביעה, ישר התקשר, התנצל ושילם את מלוא הסכום הדרוש.

פורסם
אבל הליך משפטי ייקח זמן (בית משפט לא הכי עמוס קובע תיק לעוד שנה בערך).

לא נכון, בתביעות קטנות זה עניין של מספר חודשים (2-3).

בנוסף לכל ההוצאות שהיא תדרש לשלם, יש גם את עניין הריביות וזה תופס מיום הגשת התלונה - אז בשביל סכום

כזה אין לה אפילו מה לחשוב פעמיים.

פורסם

1. בבימ"ש לתביעות קטנות מגישים תביעה אזרחית.

לא תלונה.

2. מהגשת התביעה ועד הדיון - 6-7 חודשים.

3. כדאי להכין את כתב התביעה כמו שצריך ולשמור על ההוכחות הרלוונטיות.

4. האגרה אכן נמוכה להפליא - 1% מגובה התביעה או מינימום 50 ש"ח.

5. אם הנהג מבוטח בביטוח רכוש (צד ג' או מקיף) אז כדאי לצרף את חברת הביטוח כנתבעת נוספת באותו תיק. (לא עולה כלום חוץ מלהכין עותק מצולם נוסף של התביעה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
2. מהגשת התביעה ועד הדיון - 6-7 חודשים.

מהניסיון שלי עם 2 תביעות (1 עם HOT והשני עם נהג שפגע בי) - זה עיניין של חודשיים-שלוש.

אגב - ב-2 בתביעות זכיתי :roflmao:

פורסם

פשוט וקל - 700 שקל מזומן או שאני תובע אותך, וזה לפני שחישבתי עלויות דלק למוסכים אז תגידי תודה.

לא מביאה 700 שקל ? סבבה - תביעת ביטוח - תקבל גם טמבון חדש ומקורי, מה אכפת לך ? :wink:

( אני בד"כ מתנגד מאוד ללעשות סיפור על מכה קטנה שאפשר לסגור בלי ביטוח כי זה דופק את הצד שפגע, אבל אם אין ברירה והצד שפגע עוד עושה פוזות למרות שהוא אשם, שישא בתוצאות. )

פורסם

הצד שפגע קיבל את כל ההזדמנויות לסגור את זה אבל כנראה שזה לא יילך.

יש אנשים שפשוט לא מסוגלים לקחת אחריות.

טוב, מה כבר אפשר לצפות ממי שמשפשף באגרסביות רכב גורם לו נזק ומיד שם גז ועף מהמקום ...

תודה לכולם.

פורסם

כמו שאמרתי בהתחלה, נהג שפגע וברח- אין מקום להתחשבות מצידך!

ללכת עד הסוף ולקחת ממנו כמה שיותר.

אם היה משאיר פרטים, לתקן כמה שיותר זול.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
אז לפני ימים מספר נהגת עשתה רוורס על רכבי החמוד שחנה לו בשקט בחניה חוקית בלי להטריד אף אחד.

התוצאה: עקירת לוחית הרישוי יחד עם המסגרת שלה ושפשוף בטמבון הקדמי.

לא הושארו פרטים, אבל בדרכי שלי הצלחתי להגיע אליה.

בהתחלה הגברת הכחישה אך הבאתי אותה לכדי הודאה באחריות, תוך שאני מביא לה הצעת מחיר ממוסך שקיבלתי ודרישה לתשובה תוך ימים ספורים לפני שאני ממשיך בהליכים.

הצעת המחיר כללה תיקון פגוש קדמי + לוחית רישוי + מסגרת, ביחד 693 ש"ח.

הגברת ביקשה שאתקן את הרכב במוסך שיש לה בו מכר, כי המחיר גבוה מדי.

אמרתי אני אלך לעוד מוסך, אם במקרה באמת המוסך ההוא יקרן. המוסך הנוסף דורש 400 שקל רק על מסגרת מקורית של הונדה (הרכב הונדה) ו-300 שקלים תיקון פגוש וצביעה. המחיר כולל מע"מ מגיע ל-800 שקלים + (יותר מהמוסך הקודם).

בינתיים שילמתי כ-70 שקל מכיסי על מספר בלי מסגרת כדי שאוכל לנסוע כמו בן אדם.

מה דעתכם ?

תידע את הסוכן הביטוח שלך ..וגם יש מצב אפילו שאין לה ביטוח לך תדע..

וואלק גם נכנסה לך ברכב וגם יש לה תנאים אה...

פורסם
פשוט וקל - 700 שקל מזומן או שאני תובע אותך, וזה לפני שחישבתי עלויות דלק למוסכים אז תגידי תודה.

לא מביאה 700 שקל ? סבבה - תביעת ביטוח - תקבל גם טמבון חדש ומקורי, מה אכפת לך ? :wink:

( אני בד"כ מתנגד מאוד ללעשות סיפור על מכה קטנה שאפשר לסגור בלי ביטוח כי זה דופק את הצד שפגע, אבל אם אין ברירה והצד שפגע עוד עושה פוזות למרות שהוא אשם, שישא בתוצאות. )

באמת נראה לך שאפשר לתבוע נזק צד ג' מחברת הביטוח שלו כאשר הוא עומד על 700 ש"ח? כמו שכבר רשמתי זה פחות מהשתתפות עצמית ולא משנה איזה ביטוח יש לצד ג'.

אל תטעה בבקשה, שנה טובה.

פורסם
באמת נראה לך שאפשר לתבוע נזק צד ג' מחברת הביטוח שלו כאשר הוא עומד על 700 ש"ח? כמו שכבר רשמתי זה פחות מהשתתפות עצמית ולא משנה איזה ביטוח יש לצד ג'.

אל תטעה בבקשה, שנה טובה.

אפשר לתבוע נזק צד ג' מהמבטח של הרכב הפוגע גם אם הנזקים הם שקל אחד.

את הנפגע לא מעניין ההשתתפות העצמית וכו' של הפוגע.

סביר שחברת הביטוח תפציר במבוטח שלה לשלם וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סביר שחברת הביטוח תפציר במבוטח שלה לשלם וזהו.

היא לא תפציר. היא תודיע למבוטח שקיבלה דרישה לתשלום ואם לא תקבל תגובה תוך 30 יום מהמבוטח לא לשלם היא תשלם ותדרוש את ההשתתפות העצמית מהמבוטח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב, אז אחרי כל העצות של ילדים בני 16 של "תכנס באמ אמא שלה..." וכל השטויות האלה, יש לך 2 אפשרויות ריאליות.

אכן לתבוע ולחכות וכן הלאה , ויתכן מאד שתקבל את ה700-800 ש"ח האלה,

אבל , יותר פשוט מזה, היא מציעה לך לתקן , נכון? שתתן לך את הסכום במקום זה. עכשיו, ברור שאם היא לא מוכנה, אלא רק תיקון, או שהיא מוכנה לתת לך 200-300 ש"ח , אז זה לא רלוונטי,

אבל אם כל התיקון שאמרת הוא 700-800 ש"ח, והיא מוכנה לתת 500 לצורך העניין, לא הייתי עושה מזה עכשיו סיפור ובתי משפט וכל הטררם הזה. הייתי לוקח ממנה את הכסף, מוסיף עוד כמה לירות מהכיס שלי, וחלאס.

אתה יכול להיות צודק - לא אומר שלא.

לי אישית, בסכומים כאלה, זה לא היה שווה את הזמן והטרחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בתביעה מוסיפים גם הפסד ימי עבודה, עלות שמאי וכו' וכו'.

אז או שהוא יקבל ממנה 700-800 שקל, או שבמשפט הוא יקבל ממנה לפחות 1500 שקל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...