Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אוטו מסוג פולקסווגן גולף MK5 TSI, כאשר קניתי את הרכב החלפתי את הנורות הצהובות לנורות לבנות מסוג H.O.D, לאחר כחצי שנה אחת מהן נשרפה וגם האור שלהם לא היה לבן וחזק כל כך אבל עדיין הן היו עדיפות על הנורות הלבנות.

עכשיו אני נוסע עם אור צהוב ואני ממש מתבאס מזה, אני רוצה לקנות נורות לבנות אבל שייתנו את התצואה הטובה ביותר!

איזה נורה כדי לי להביא?

דרך אגב יש לי לד באורות חנייה זה משפיע?

תודה רבה לכל העוזרים! :-)

פורסם

את האמת שעשיתי וגם התקשרתי לבנאדם שמבין, הוא הציע לי שתי נורות אחת MTEC BLU והשניה MTEC SUPERWHITE

אבל רציתי לדעת מה באמת "ישב" לי על האוטו בצורה הכי הכי טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...