Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קומפו מה ?

יש לך מקום עם צל ? תקבע לי תור.

רק העבודה על השריטות אצלך תקח איזה יומיים בכייף.

"קומפרנדה" זה מובן בספרדית.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז קדימה, ככל שנחיל מוקדם יותר נסיים מוקדם יותר :-P

(האמת אני צריך לבדוק בכלל אם אני יכול להעמיד את האוטו ליומיים לפחות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אז קדימה, ככל שנחיל מוקדם יותר נסיים מוקדם יותר :-P

(האמת אני צריך לבדוק בכלל אם אני יכול להעמיד את האוטו ליומיים לפחות).

עכשיו תצטרך לחכות שאחזור מאיטליה:-D בנתיים תארגן מקום ובירות,אולי אפילו עוד חבר פורום:wink:

פורסם
עכשיו תצטרך לחכות שאחזור מאיטליה:-D בנתיים תארגן מקום ובירות,אולי אפילו עוד חבר פורום:wink:

אני אני אני!!!! אני רוצה!

אגב - מתי אתה טס?

פורסם

מתן בסוף הבאת מכונה מאנגליה ? יש לך מקום ?

אלי אתה הופך את העסק הזה ליקר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מתן בסוף הבאת מכונה מאנגליה ? יש לך מקום ?

אלי אתה הופך את העסק הזה ליקר.

יאללא מתן אני ואתה! למה יקר כולה ביקשתי בירה. מתן לא הביא מכונה מאנגליה.

מתן:אני טס ביום שישי לשבוע.(למה?)8)

פורסם
alonjp מאיפה אתה יודע מאיפה אני ? מי יש באיזור שיכול לעזור (אני מעדיף חבר פורום עם מכונת פוליש כדי שגם אני אוכל להשתתף בתהליך).

?

חיפה, לא?

יש את קאר-ווש בצ'ק-פוסט שבזמנו אמרו לי שהם ישכירו מכונות.

פורסם

אלון אני לא חושב שהם משכירים (לפי מה שהבנתי הרעיון הזה נגנז קצת אחרי שהוא יצא לפועל).

אלי אתה רוצה לקבל תשלום בבירה (שישיה שאני בוחר) אבל אם למתן יש מקום אז נעשה את זה אצלו ואם כבר אז נשתמש בשואב אבק יבש-רטוב-מתוק-מלוח שלו ובקיטורית שלו, אני חושב שמגיע לו תשלום לא ? תיכף תבקש גם עוד מכונת פוליש כדי לזרז את התהליך גם.

סבתא שלי אומרת שמשלמים לך כמה שאתה שווה, אתה שווה שישית בירה ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חחח :lol:

מכונה אין לי, לא הבאתי בסוף - סיפור ארוך...

לא מזמן עברתי מבית פרטי לבניין, ככה שלצערי אין לי מקום משלי, אבל אם נתארגן עם מקום אני בא בכיף..

האמת עוד מכונת פוליש יכולה לזרז את התהליך משמעותית, צריך לחשוב על זה :wink:

יאללה יש לך שבוע לארגן מקום, אני ואלי ואתה על האוטו, ייצא כמו חדש (כמעט - מצבו לא טוב כלל)

האמת שהייתה אופציה להשכיר מאוטוסטור את המכונה, אבל אני לא רואה את זה באתר יותר, השכרה שלה לסופ"ש יכולה לעזור.

פורסם

והופ נכנס למשווה אדם רביעי (ושני שרוצה לקבל תשלום לא בבירות).

זה גם יוצר בעיות בקביעת הזמן, כל אחד יכול בזמן אחר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אלון אני לא חושב שהם משכירים (לפי מה שהבנתי הרעיון הזה נגנז קצת אחרי שהוא יצא לפועל).

אלי אתה רוצה לקבל תשלום בבירה (שישיה שאני בוחר) אבל אם למתן יש מקום אז נעשה את זה אצלו ואם כבר אז נשתמש בשואב אבק יבש-רטוב-מתוק-מלוח שלו ובקיטורית שלו, אני חושב שמגיע לו תשלום לא ? תיכף תבקש גם עוד מכונת פוליש כדי לזרז את התהליך גם.

סבתא שלי אומרת שמשלמים לך כמה שאתה שווה, אתה שווה שישית בירה ?

רופני, לפחות שזה יהיה ויינשטפן (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
והופ נכנס למשווה אדם רביעי (ושני שרוצה לקבל תשלום לא בבירות).

:?: מי? אני?

מי אמר שתשלום בבירות לא תופס? :wink:

גם פאולנר תופס..

פורסם

א.מי זה האדם הרביעי? ב.איך קבעת שמתן רוצה תשלום שלא בבירות? ג. ילד רק אתמול הפכת לחוקי אז את הבירות אני אבחר... ד. יש לך איזשהו צד פולני? גם מציעים לך עזרה וגם את מקטר?

פורסם
א.מי זה האדם הרביעי? ב.איך קבעת שמתן רוצה תשלום שלא בבירות? ג. ילד רק אתמול הפכת לחוקי אז את הבירות אני אבחר... ד. יש לך איזשהו צד פולני? גם מציעים לך עזרה וגם את מקטר?

תאמין לי, הילדים של היום...

פורסם

א. האדם הרביעי צריך להיות מהמרכז (אז אצלי זה יורד מהפרק) ושיסכים, שלחתי לתמיר הודעה פרטית. אם זה לא ילך אז או מישהו אחר שיש לו מקום במרכז (יש עוד מישהו כזה ?) או אלטר.

ב. אני מצפה לרע ביותר, אם הוא רוצה בירה זה מצויין מבחינתי (שישיה לכל אחד זה מקובל ?).

ג. אתה תבחר במידה והבחירה תהיה מספיק טובה (יש פה בסופר ליד מארפיס, כדי לך לבחור בזה).

ד. כל הצדדים פולניים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...