Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבטחתי לכם היום שטפתי את האוטו, השטיפה לא שיפרה את מצב האוטו אלא עשתה אותו רע יותר.

האוטו שכל חייו גר בתל אביב מלא בשריטות ומכות, חלקן אפילו הגיעו עד הפח, במהלך השטיפה גם גיליתי שהמגבת (uber) לא מספיקה, אני צריך עוד אחת (האוטו יותר גבוה ויותר רחב מהמזדה, גם בסוף הניגוב של המזדה המגבת הראתה סימני שבירה).

ad6q.JPG

73hg.jpg

cw9b.jpg

hpg9.jpg

fp8z.jpg

i1ie.jpg

oukw.jpg

oukw.jpg

52ro.jpg

t2h5.jpg

4bqh.jpg

ghb5.jpg

sq49.jpg

זה מה שהיה על הידית איתות, ניקוי עם APC בדילול של 1:10 הוריד את זה בלי בעיה

8ydx.jpg

2a29.jpg

השריטה הזאת נוצרה כנראה כתוצאה מפגיעה בעמוד, לא הצלחתי להוריד את הצבע הלבן.

oke8.jpg

יש לי את הערכה של PAINTS4U, מה אפשר לסדר בעזרתה ומה לא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:shock:

הולי שיט בנאדם!

שאלה - לא ראית את זה כשקנית את הרכב? כלומר זה בא בהפתעה? מתוך עניין בריא.

פוליש רציני ישפר את המצב, אבל יש שם שריטות שלדעתי לא יירדו בפוליש ומצריכות פחחות, לפחות לפי התמונות.

פורסם

כמובן שהרכב יעבור פוליש רציני, האם עדיף קודם לעשות פוליש ואז רק לתקן את השריטות או ההפך (לתקן עכשיו ואז פוליש) ?

האוטו נקנה מדודה שלי (אחות של אמא) לא היה חיפוש קדחתני אחרי רכב (לא היה חיפוש בכלל) והעיקר היה שהרכב נוסע, מה גם שהוא היה מכוסה בשכבה עבה של אבק שהסתירה את רוב הפגמים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ועוד קוראים לזה משפחה...(מבלי לפגוע)

איך הרכב נקנה ככה? המצב באמת קטסטרופלי,אני הייתי מחכה עם עבודת הדיטיילינג כמובן לאחר תיקון הנזקים והפחחות אך לא מיד אלא לתת לצבע את הזמן לפחות חודש-חודשיים ולאחר מכן להתחיל בעבודה.

אך אם ייצר הנקיון שבך גובר, מריחת ווקס לאחר טיפול הנזקים(מספר ימים) לא תזיק.

פורסם

כל ומה שחשוב לו, מבחינתי גם פ'גו 205 מתפרקת אחרי צבע כללי הייתה עושה את העבודה, אמא שלי רצתה אוטו מספיק גדול ובמצב טוב וזה מה שהיא קיבלה, אני אמרתי את שלי (האוטו עבר שטיפות, הוא מלא שריטות) ובזה זה נגמר, כרגע אני מנסה להביא את האוטו למצב הכי טוב.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

היית צריך להכניס לה את המחיר של הפחחות וצבע.

טוב נו שיהיה, תתחדש, כדאי להביא אותו מצב טוב , תצטרך לשפוך קצת כסף, בהצלחה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

הייתי מתחיל בפוליש לכל הרכב.

לאחר מכן במקומות המשופשפים אני מניח שתזדקק לפוליש אגרסיבי יותר (אולי אפילו שיוף) להורדת שאריות צבע.

לאחר השלבים האלו הייתי בוחן את הרכב שוב ומחליט אם המצב כל כך נורא ושוקל האם להמשיך לתקן באופן נקודתי פגמים, אם ע״י שימוש בערכה או ע״י פחח.

ניחוש שלי, אחרי הפוליש המצב יראה הרבה הרבה יותר טוב.

את הפוליש אתה יכול לעשות לבד או להעזר בבעל מקצוע (יש חברה לא רעים באזור שלך).

אם לבד, אתה תזדקק למכונה טובה.

אם אין לך מכונה אתה יכול להשכיר מכונה.

צא לדרך!

פורסם

רופני היקר (: אנשים פה לא רגועים, המצב במצרים ובסוריה קטסטרופלי, אצלך המצב הוא שתצטרך לעבוד קשה בפוליש וכנראה גם לפנות לפחח לפי כמה המלצות פה של חברי פורום.

בתור אחד שהתנסה ב-PAINTS4U, הערכה תעשה עבודה מעולה לפגמים נקודתיים וקטנים, אבל במקומות נרחבים שהפח התעקם, יש שקעים ושריטות עמוקות מאוד, יהיה לך קשה מאוד עד בלתי אפשרי להגיע למצב של פני שטח ישרים.

בכל מקרה אין לך מה למהר, קח את הזמן ותחשוב למי אתה רוצה לפנות וכמה אתה רוצה להשקיע בתיקון.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כמו שכבר אמרתי, לא ראו את כל הפגמים האלה לפני הקניה, לא ידעתי שיש כ"כ הרבה דברים כאלה.

alonjp מאיפה אתה יודע מאיפה אני ? מי יש באיזור שיכול לעזור (אני מעדיף חבר פורום עם מכונת פוליש כדי שגם אני אוכל להשתתף בתהליך).

קובי הרוב זה דברים שאני מאמין שירדו בפוליש, בנוסף יש נקודות שהגיעו עד לפח של הרכב ויש שני מקומות עם מכות כמו שהיו לך, הערכה תעזור ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

קובי הרוב זה דברים שאני מאמין שירדו בפוליש, בנוסף יש נקודות שהגיעו עד לפח של הרכב ויש שני מקומות עם מכות כמו שהיו לך, הערכה תעזור ?

אתה יכול למלא את הנקודות העמוקות שאצלך בשכבות של צבע מהערכה, שכבה על גבי שכבה עד לכיסוי מלא, עד כמה זה יהיה יעיל? לא יודע.

מה שכן אתה תצטרך הרבה סבלנות בעבודה הזו, לי הפריע יותר שראו צבע שחור במכה והעדפתי להתמקד בלהעלים את הצבע מאשר לכסות לגמרי את הגומה. אולי כשיהיה לי מעט יותר זמן פנוי אני אתעסק בזה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...