Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf R MK7 2014- תמונה

שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה אבל ממש מאכזב שרכב כזה הוא אוטומטי. למה לתקוע אותנו עם DSG7 ולא לתת אופציה לתיבה ידנית פשוטה ומענגת ?

כי זה מה שהלקוחות מבקשים,אל תשכח שזה גולף,גם אחרי כל הניפוחים,חתך-נמוך,אגזוזזים..

פורסם
מאוד מאכזב אותי שפרארי לא ידניות :roll:

הבדיחה שלך במקום, כי כבר מזמן הובהר שהגירים החדשים הרבה יותר טובים מהידניים, אבל כשאתה בפרארי באמת שאין לך צורך להתעסק עם הגיר. לדעתי, כשאתה בהוט-האצ', זה כל הכיף. אם תתן לי פרארי למבורגיני אני אקח אוטומט. אם תביא לי פוקוס RS500 או גולף R אני אעדיף ידני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה אבל ממש מאכזב שרכב כזה הוא אוטומטי. למה לתקוע אותנו עם DSG7 ולא לתת אופציה לתיבה ידנית פשוטה ומענגת ?

אם זכרוני לא בוגד בי, VW לא מציעים אף ספורטיבית עם גיר ידני.

מי שמחפש ידני, ש"יתפשר" על OPC.:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני הייתי יותר בכיוון הזה:

2013-Opel-Astra-OPC-Wallpaper5.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני הייתי יותר בכיוון הזה:

...

ברור, העליתי את הזאפירה בצחוק... אלא אם פולקסוואגן יוציאו טוראן R.

:shock:

אה, רגע:

TouranFinal.jpg

טוב, גם זה פוטושופ.

פורסם

צחוק צחוק, אבל הזאפירה יפהפיה. בטוח יותר יפה מהגולף R.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יא-אללה הצ׳מפיון האלה.

300 אלף שקל אוטו והתקמצנו על מראות בצבע הרכב.

טמבל מי שקונה מהם

;)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
הבדיחה שלך במקום, כי כבר מזמן הובהר שהגירים החדשים הרבה יותר טובים מהידניים, אבל כשאתה בפרארי באמת שאין לך צורך להתעסק עם הגיר. לדעתי, כשאתה בהוט-האצ', זה כל הכיף. אם תתן לי פרארי למבורגיני אני אקח אוטומט. אם תביא לי פוקוס RS500 או גולף R אני אעדיף ידני.

מסכים איתך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
2014-volkswagen-golf-r-7_1600x0w7_zps12bd8780.jpg

לא הגיוני שזה הפרונט, זה טמבון של סדרת R דור קודם...סתם פוטושופ :?

ממה שראיתי ברשת הפרונט של ה-R החדשה בכלל לא אגרסיבי ומזכיר גולף 1.2, איזו נפילה!

אפילו ה-GTI נראית הרבה יותר אגרסיבית.

מקווה שזה לא עיצוב סופי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...