Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לניקיון כללי-זוכה לביקורות טובות. (השתמשתי בו בעבר הרחוק בחו"ל)

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-Meguiar-s-All-Purpose-Cleaner-3-78L.html

אני אחשוב על זה :wink:

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה , כבר הזמנתי את השמפו פלוס , נחכה כשיגע ואשתמש בו ואעדכן מההתרשמות שלי .

פורסם
Meguiar's Shampoo Plus מוצר טוב במחיר מצויין' date='אני אישית מעדיף את Meguiar's Gold 0.473L .[/quote']

מהן הסיבות שבגללן אתה מעדיף את השמפו הנ"ל?

(לא מכיר את שניהם ואשמח להסבר על ההבדלים)

"יאללה בירי".

פורסם
מהן הסיבות שבגללן אתה מעדיף את השמפו הנ"ל?

(לא מכיר את שניהם ואשמח להסבר על ההבדלים)

מצטרף לשאלה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם
ציפיתי לתשובה קצת יותר מפורטת ומקצועית.

+1

מגיוורס היות ואתם מייבאים את המוצרים יהיה נחמד שתספקו מידע מקיף כאשר שואלים שאלות כאלו, תשובה בנוסח של "כל אחד והבחירה שלו" רק מבלבלת יותר את ההדיוטות.

נק' למחשבה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שלום חברים אז כמו שהבטחתי לעדכן אחרי השימוש בשמפו פלוס , התחלתי בהתזה של onr על כל הרכב כשהוא יבש 5 דקות ומורידים עם גרניק , אני בהלם , שום דבר לא נשאר על הפח נקי לחלוטין , החומר הזה פשוט קסם , אחר כך דלי עם שמפו פלוס של מגווירס ושני פקקי onr עם כפפה של מגווירס , ההתרשמות שלי מהשמפו הייתה לטובה ולרעה , השמפו מנקה ונותן ברק מעולה מריח יפה אבל לא מקציף הרבה בקשר לפירוק לכלוך את האמת לא יודע כי ה onr לא השאיר שום דבר אבל הכמות לעומת המחיר יוצא מאוד משתלם ולפי מה שראיתי הגולד קלאס של מגווירס והסיטרוס של כמיקל גייז לא טובים ממנו הוא עושה אותה עבודה אחרי היבוש השתמשתי בקוויק דיטיילר נקרא last touch של מגווירס המוצר עושה פלאים בעבר השתמשתי בקוויק דיטיילר עם ווקס של מגווירס וב v7 chemical guys , המוצר הזה עוקף אותם בקלות הוא נותן ברק מהמם ולא משאיר סימנים ומריח כמו קוקוס , אחרי שסיימתי כל החצר בבית היה מריח קוקוס איזה כיף ונותן ברק יפה מאוד למרות שלאוטו שלי לא חסר ברק בכלל , מקווה שעזרתי עם ההתרשמות שלי ממוצרים אלה ובמיוחד מהשמפו , שאלות יתקבלו בברכה . תודה

פורסם

איך אפשר להתרשם מהשמפו אם אתה מוסיף לו ONR?

ובנוסף, גם לפני השימוש [בשמפו המחוזק] אתה ביצעת שטיפה עם ONR..

בקיצור, תודה על הסקירה אבל היא לא כל כך מועילה.

פורסם

כי פעם ניסיתי את onr עם GOLD CLASS MEGUIRES ועם CITRA CHEMICAL GUYS ולא התרשמתי הרבה לטובה , אבל ה ONR פעם ראשונה שאני משתמש בו כ PREWASH , ולפי הניסיון שלי שני החומרים שמוזכרים למעלה השמפו פלוס לא נופל מהם מבחינת ביצועים.

פורסם

מעולם לא הבנתי מדוע אנשים מערבבים מוצרים שונים שמיוצרים בטכנולוגיות שונות, לא מוצא בזה שום הגיון.

מסכים עם alon שלא ניתן ללמוד כלום על השמפו בצורה כזו. בנוסף ישנו סיכוי טוב ששני המוצרים יתפקדו פחות טוב כאשר משלבים בינהם.

מחזק את onr כמוצר מדהים עבור שלב ה- prewash, גם אני תמיד מרסס אותו טרם השטיפה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מבחינת תוצאה Meguiar's Gold נותן תוצאה מדהימה' date='כמובן כל אחד והבחירה שלו.[/quote']

אני לא מבין מה אתם רוצים מהתשובה שנתן הבחור ממגווירס...

מה ציפיתם? לניתוח כימי של המוצר? מה משקלו הסגולי וכמה המוליכות הטרמית שלו לעומת השמפו השני? כמה זמן מחזיק השמפו? איזו תשובה כבר ניתן לפרט פה? כושר ניקוי? כושר ניקוי תלוי במידה רבה באילו אביזרים אתה משתמש ובאיזה לכלוך מדובר וכמה זמן האבק היה על הרכב.

לדעתי הפעם הבחור צודק, אתם פשוט צריכים לנסות כי אף אחד לא באמת יכול להגיד שסבון DOVE טוב יותר מסבון CREMA, רק הבחור שמשתמש בשניהם יוכל לבחור לו את המועדף.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אני לא מבין מה אתם רוצים מהתשובה שנתן הבחור ממגווירס...

מה ציפיתם? לניתוח כימי של המוצר? מה משקלו הסגולי וכמה המוליכות הטרמית שלו לעומת השמפו השני? כמה זמן מחזיק השמפו? איזו תשובה כבר ניתן לפרט פה? כושר ניקוי? כושר ניקוי תלוי במידה רבה באילו אביזרים אתה משתמש ובאיזה לכלוך מדובר וכמה זמן האבק היה על הרכב.

לדעתי הפעם הבחור צודק, אתם פשוט צריכים לנסות כי אף אחד לא באמת יכול להגיד שסבון DOVE טוב יותר מסבון CREMA, רק הבחור שמשתמש בשניהם יוכל לבחור לו את המועדף.

צודק אחי ...

אני משתמש בONR עם השמפו כמרכך , פקק או שניים לא יזיקו בהחלט , אם לא יועילו לא יזיקו , וכפי שאמר SHARKI כל אחד ונקודת המבט שלו והטכניקה שלו והציוד שלו , למשל אני לא משתמש בשני דליים , עובר על חלק ומנקה את הכפפה עם גרניק בלחץ ואין בעיה של זמו כי אני גר בבית פרטי חניה מקורה יציאות מים וחשמל , ןלכן אני אמרתי את שלי , מה שאני התרשמתי ולא מכריח אף אחד שיקח את זה כחוות דעת מקצועית , דרך אגב אני רוקח ויש לי הרבה ידע בכמיקלים , ולא צריך לחפור יותר מדי ממה זה מורכב וממה זה עשוי , אלו חברות וותיקות וקיימות לפני שרובנו נולדנו ואני בטוח שהם מייצרים רק מוצריים איכותיים ולא מזיקים לרכב , ועוד פעם אני רק מבהיר את דעתי בנושא זה ולא מנסה לפגוע באף אחד ותודה .

• תוכן חדש...