Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאדיחות קולינריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נרדם בשמירה? הגיע הזמן לפאדיחה חדשה.

עוד כשגילי היה חד-ספרתי, היה לי שכן ניצול שואה ממוצא הונגרי. באחד הימים השכן ואשתו נסעו לחופשת מולדת קצרה, וכשחזרו משם אבי ואני הלכנו לבקרם ולדרוש בשלומם.

ישבנו אצלו בבית, אבא שלי והוא דיברו על הא ועל דא ובשלב מסוים האיש הוציא משהו מהמקרר שהביא עמו מחופשת המולדת שלו.

המשהו הזה היה נקניק.

השכן פרס ממנו כמה פרוסות וכיבד אותנו.

אז אומנם שומר כשרות אני לא, ובדיעבד התברר לי שזה אכן לא היה כשר, אבל חזיר זה בפירוש לא היה. אגב, האם כבר ציינתי שהשכן נולד בהונגריה?

Horse_And_Filly.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאדיחה של חבר:

המאורע: טיול בספרד.

המקום: מלון יוקרה מהטובים ביותר באיביזה.

חברי הקט הלך לבקר לו מישהו (קולגה) בסוויטה שלו, כאשר המרפסת שלה יושבת ממש על רחבת ריקודים ע-נ-ק-י-ת שהיא חלק ממועדון מטורף השייך למלון.

מפה לשם, בעל החדר יצא לרגע מהחדר להביא משהו כאשר באותו רגע צדות עיניו של החבר בקבוק שמפניה שעמד לו שם.

חשב לעצמו: "בסוויטה כזאת יוקרתית בטוח שזה בחינם כסטנדרט."

כהרגלו של החבר להיות מסמר הערב, בניעור קל התיז את כל הבקבוק על האנשים הרוקדים ברחבה, כולם שמחים ומרוצים.

באותו רגע חוזר הבחור שיצא בצעקות: "מה אתה עושה אידיוט!!!!!!!! זה בקבוק של אלפי שקלים!!!"

הבקבוק נשאר עם 2 טיפות של משקה, תחושת פאדיחה כבדה שררה באוויר ומבטים של רוצח שכיר ננעצו בו למשך כל הטיול :)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

חבר בא לבקר, אחרי כמה זמן היה רעב אז אמרתי לו שיפתח את המקרר ויתפרע.

אחרי כמה דקות הוא שואל אותי אם יש לי עוד "מהגבינה הטעימה הזאת". לא הבנתי איזו גבינה כי אצלי הגבינות פשוטות.

בגלל שלא ירד לי האסימון, קמתי לראות על מה הוא מדבר, ואיך שראיתי את הקופסה ראיתי את התמונה הבאה והיה לי את אותו הפרצוף.

אז זאת לא הייתה משחה לשיער כמו בסרט, אבל זה היה קוטג' שערבבתי עם אבקת ווסאבי ונשאר לי אז החזרתי למקרר.

נראה לי עליתי על רעיון חדש לקוטג'.

580716_10150782042508050_107420822_n.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...