Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כל העזרה שקיבלתי פה בפורום וישמתי. (תודה רבה לעוזרים הסאונד השתפר פלאים והחשמל ברכב יתייצב.)

אני מנסה לשדרג את המורל ווירטוס שלי (טוויטרים טובים אח מעט צורמים בווליום גבוהה) אני מחפש המלצה לטוויטר ברמה מעט יותר גבוהה ככה זוג עד 800-1000K.

(יש לי 2 סטים אז המחיר כפול.) תודה רבה לכולם פה באמת אתם עוזרים להרבה מאוד אנשים.(=

פורסם

א. תנסה לשנות את הכיוונים.

ב. הטוויטרים של ההייבריד תמיד היו שיפור לדוטק, אז נראה לי שהקו המנחה נשמר גם עם הסדרות ה"חדשות".

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כיוונים מבחינת גיין, מיקום, וזווית כלפי הנהג, יכול להיות שניתוק הטוויטרים מהסט האחורי יעזור, את כל זה מאד מומלץ לעשות לפני התייאשות ורכישה של טוויטרים חדשים.

ה MT23 - שייך במקור לאילייט, 6 אוהם, לא הכי מומלץ לקרוס של הוירטוס.

ה MT230 שייך להייבריד החדש, כנ"ל לגבי ההתנגדות.

הMT22 שייך להבריד הישן, יתאים לך מבחינת התנגדות (4 אוהם), זה טוויטר נ-ה-ד-ר (טיפה חסר פירוט, ועדיין נהדר, ולדעתי כמובן.)

SCANSPEAK

פורסם

אוקיי אז קודם ניבדוק שוב את כל הדברים שצינתם וניראה שהכל כמו שצריך, (בעיקרון ישבתי על הכיוונים אתמול אבל לבדוק שוב לא יזיק).

יש אפשרות שאשיג קרוס 3way של אלייט אחבר טוויטר מתאים ואז אני פשוט אנתק את הטוויטרים בסט השני.

תודה חברה אני לומד פה המון!.

• תוכן חדש...