Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אני מחפש לקנות את הרכב הראשון שלי.

אני כמעט ונעול על קורולה 06-07 בגלל האמינות ומחיר האחזקה היחסית סביר. מה אומרים ?

בעצם מה שאני מחפש ברכב זה לא לפוזה אלה יותר אמינות ,אחזקה לא יקרה ושיהיה רכב גדול ונוח לבחור מטר תשעים ובת זוגתו קצת הרבה יותר נמוכה :) .

עוד פרטים רלוונטים:

רוב הנסיעות הם בתוך העיר ככה שהאוטו יעבור סביב 10-20 ק"מ ביום.

גיר אוטומט.

מנוע 1600 לא חושב שיש צורך ביותר.

תודה.

פורסם
השיקול שלך טוב. תבדוק גם SX4, באם תמצא אחת שתיכנס בתקציב.

באופן אישי, בשביל נסיעות קצרות כמו שלך הייתי ממזער את התקציב.

האמת שבדקתי בהתחלה על קורולות קצת יותר ישנות , אבל הבנתי שיש כל מיני בעיות איתם ובנוסף מורכבות בטורקיה ( זה רע? )

העדיפות שלי היא גם לרכב עם מעט קילומטר ככה שמשכתי תתקציב עוד קצת למעלה בשביל קורולה 06-07

לגבי הסוזוקי , אני לא מכיר כל כך תרכב וגם פחות התלהבתי ממנו חיצונית ככה שנראה לי עדיפה הקורולה עליו

פורסם

אוקי תודה אשכול תהמלצות שלכם.

עוד שאלה קטנה , יש הבדלים יחסית גדולים בין מחירון לוי יצחק למחירון יד 2 למשל קורולה 06 בלוי יצחק 48.5 ביד 2 44.5. השאלה לאיזה מחירון להתייחס שיתן לי אינדיקציה שכשאני הולך לקנות רכב

פורסם

לאף אחד מהם.

המחירונים נותנים, בדיוק כמו שאמרת, אינדיקציה כללית למצב השוק. האינדיקציה כללית מאוד ולעיתים המצב האמיתי שונה משמעותית ממה שעולה מהמחירון. יש מכוניות שאפשר למצוא גם ב-30 ו-40 אחוז מתחת למחיר המחירון.

ולאחר שזה נכתב -

מחירון יד 2 זה מחירון למי שמתקצן על שיחת טלפון ללוי יצחק. הגופים הגדולים בשוק (חברות הליסינג, סוכנויות המכירה, הבנקים, חברות הביטוח וכו') לא מתקמצנים ועובדים לפי לוי יצחק. כך שמעשית, הוא זה שעדיין קובע את המצב בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש ילדים באופק? אם לא, אז תקנו סופר מיני. גם חסכוניות יותר, בטיחותיות וגם תוכלו לעלות בשנתון בתקציב שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש ילדים באופק? אם לא, אז תקנו סופר מיני. גם חסכוניות יותר, בטיחותיות וגם תוכלו לעלות בשנתון בתקציב שלך.

ילדים או לא אני בחור גבוה ולא נוח לי לשבת בקופסאות גפרורים האלה ;) . העדיפות שלי היא לרכב גדול , גם יוצא לי מדי פעם לנהוג עם רכב מלא ככה שכל עניין הנוחות הוא שיקול משמעותי

פורסם
ילדים או לא אני בחור גבוה ולא נוח לי לשבת בקופסאות גפרורים האלה ;) . העדיפות שלי היא לרכב גדול , גם יוצא לי מדי פעם לנהוג עם רכב מלא ככה שכל עניין הנוחות הוא שיקול משמעותי

יש לי שגבוה ממך ב-11 ס"מ (2.01) ואין לו שום בעיה עם רכבי סופר מיני. בפיקנטו היה לו מעט צפוף, אך ברכב סופר מיני הוא מסתדר מצוין. אם אתם מסיעים הרבה פעמים חמישה נוסעים, אז אני מבין את הרצון למשפחתית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...